Burnunuzun resmi varsa özelden yollar mısınız merak ettimMerhaba, burun 6 ayda tam görüntüsüne ulaşıyor.
Ama benim de başıma benzeri geldiği için kalıcı olmaz diyemiyorum. Burun ameliyatımı yapan doktor hafif bir kemer bıraktı kemik kısmında ve burun ucuna hiç dokunmamış, hafifçe kaldırılmasını istememe rağmen. O yüzden revizyon düşünüyorum şu an. Doktorunuz kimdi?
Cok rahatsizsan kemeri esabil beye 3.ay kontrolunde soyle rahatsiz oldugunu soyle ucretsiz duzeltme yapiyormus. Bu arada sana bir sey diyimmi :)) Kemerin o kadar goze batmiyor. Burun sahibi kendini cok inceledigi icin detaylara takiliyor. Burun ucun gercekten kisalmis... Harika olmus.Eki Görüntüle 2089749
Arkadaşlar ameliyat olalı 3 ay oldu başlarda şişlikten belli olmuyordu sanırım.2 aydan sonra hafif bir kemer belirdi ve sürekli masaj yapmama rağmen geçmiyorbaşına böyle bişey gelen varmı acaba bi mucize olurmu 6 ay sonra.yada kabullenmeli miyim.. ( burun şekli 3 ayda net belli olur mu.lütfen yardım edin.
Doktorum esabil eker.banada pek geçici gelmiyor ama yinede bi umut bekliyorum..belki böyle bi mucize yaşayan vardır diye..Merhaba, burun 6 ayda tam görüntüsüne ulaşıyor.
Ama benim de başıma benzeri geldiği için kalıcı olmaz diyemiyorum. Burun ameliyatımı yapan doktor hafif bir kemer bıraktı kemik kısmında ve burun ucuna hiç dokunmamış, hafifçe kaldırılmasını istememe rağmen. O yüzden revizyon düşünüyorum şu an. Doktorunuz kimdi?
Yaa çok teşekkür ederim beğenmene canım.evet insan ameliyat olunca hiç kusur olmasın istiyor ama tabi mümkün olmuyor.hocaya sorucam ama revizyon zor biraz.zaten çok zor karar vermiştim ameliyatada.Cok rahatsizsan kemeri esabil beye 3.ay kontrolunde soyle rahatsiz oldugunu soyle ucretsiz duzeltme yapiyormus. Bu arada sana bir sey diyimmi :)) Kemerin o kadar goze batmiyor. Burun sahibi kendini cok inceledigi icin detaylara takiliyor. Burun ucun gercekten kisalmis... Harika olmus.
Cevabınız için teşekkür ederim sizin kaç ay oldu ameliyat olalı acaba.birde kaçıncı ayda belli oldu kemer.Mesajınız kapalı ama buradan da yollayabilirim. Zaten doktorun sayfasına da yollayacağım ki insanlar görsün.
Eki Görüntüle 2089768
Inan bak cok fark var uzunluk gercekten gitmis. Revizyon dedigin ilk ameliyat gibi olmayacak ki. O rahatsiz oldugun yeri torpuleyecek o kadar. 1 aylik burun resmin duruyormu yan yana koy bak kisaliga bariz belli. Cok sevindim senin adina. 19 subatta bakalim biz nasil olucaz hevesle bekliyorum :))Yaa çok teşekkür ederim beğenmene canım.evet insan ameliyat olunca hiç kusur olmasın istiyor ama tabi mümkün olmuyor.hocaya sorucam ama revizyon zor biraz.zaten çok zor karar vermiştim ameliyatada.
Eski ve yeni olarak varmi. Farki bizde gorelim.Mesajınız kapalı ama buradan da yollayabilirim. Zaten doktorun sayfasına da yollayacağım ki insanlar görsün.
Eki Görüntüle 2089768
Ameliyat olalı yaklaşık 2 sene geçti. Alışmaya çalıştım ama olmadı. Burnumu çok uzun bıraktığı için yüzümde direkt göze çarpan yer oluyor.Cevabınız için teşekkür ederim sizin kaç ay oldu ameliyat olalı acaba.birde kaçıncı ayda belli oldu kemer.
Kemer kismindan ziyade bence ilk goze carpan ucu. Kemer belli bile degil.Ameliyat olalı yaklaşık 2 sene geçti. Alışmaya çalıştım ama olmadı. Burnumu çok uzun bıraktığı için yüzümde direkt göze çarpan yer oluyor.
İkinci ayda fark etmeye başladım. Burnun üst kısmının derisi daha ince olduğu için şişlik daha çabuk iniyor, alt kısmın şişliği biraz daha uzun sürüyor. Burnumun kemer kısmına dokununca çıkıntıyı net hissediyorum.
Kemer belli oluyor ama benim de en çok takıldığım ucu. Tüm yüzümü yollamak istemiyorum ama burun resmen orantısız duruyor.Kemer kismindan ziyade bence ilk goze carpan ucu. Kemer belli bile degil.
Simdilerde modaymis bende duyunca sasirdim. Dogallik istiyorlarmis biraz kemer birakin ki estetik oldugum belli olmasin diyorlarmis. Insan olmuskende duzgun olsun istiyor sizi anliyorum. Bugun hangi doktordu tam hatirlamiyorum sayfasina bakarken doktorun erkek doktor hasta gordum 5.nci kez burun ameliyati olmus. Sans isi bu diye dusunuyorum artik.Kemer belli oluyor ama benim de en çok takıldığım ucu. Tüm yüzümü yollamak istemiyorum ama burun resmen orantısız duruyor.
Ne kadar aynı eziyeti çekmek istemesem de düzeltme ameliyatı düşünüyorum.
Ben zarif, yüzümde kaybolan bir burun istemiştim. Ucunun hafif kaldırılmasını da özellikle söylemiştim ama bu doktor tamamen kendi kafasına göre, ona ne rahat geliyorsa öyle bir burun yaptı.Simdilerde modaymis bende duyunca sasirdim. Dogallik istiyorlarmis biraz kemer birakin ki estetik oldugum belli olmasin diyorlarmis. Insan olmuskende duzgun olsun istiyor sizi anliyorum. Bugun hangi doktordu tam hatirlamiyorum sayfasina bakarken doktorun erkek doktor hasta gordum 5.nci kez burun ameliyati olmus. Sans isi bu diye dusunuyorum artik.
Tsk ederim ins. Bende daha tam olarak konusamadim doktorla. Benim fazla bir beklentim yok. Cunku burnum kalin derili ve ucu etli. Fazla kuculmez dedi. Bir kac resim gosterdim. Bir kac tanesine benzer dedi. Ben sunada inaniyorum. Diyelim ki findik gibi bir burun istiyorum ve yapti. Benim yuzum iri mesela belki yakismayacak sonradan begenmiycem. Doktorun tavsiyeside cok onemli benim icin. Onlar daha iyi bilir olur olmayacagi. Birazda doktora birakicam ben.Ben zarif, yüzümde kaybolan bir burun istemiştim. Ucunun hafif kaldırılmasını da özellikle söylemiştim ama bu doktor tamamen kendi kafasına göre, ona ne rahat geliyorsa öyle bir burun yaptı.
Hastasının görüşünü önemsemeyen, egosu büyük doktordan kaçmak lazımmış orada öğrendim. Umarım ameliyatınız güzel sonuçlanır.
Evet öyle ama yinede sanırım kesiliyormuş ve yine morarma şişme oluyormuş.zaten bende çok fazla oldu morluk falan 1 ayda anca geçti,hiç tekrar olurum diye düşünmemiştim.sanırım alışmam lazım çünkü geçecek gibi görünmüyor.uzunluk anlamında şimdi daha memnunum bende ama biraz daha küçük olsa daha mutlu olurdum o kesin.3 ay oldu belki 6 ayda biraz daha küçülür..umutttInan bak cok fark var uzunluk gercekten gitmis. Revizyon dedigin ilk ameliyat gibi olmayacak ki. O rahatsiz oldugun yeri torpuleyecek o kadar. 1 aylik burun resmin duruyormu yan yana koy bak kisaliga bariz belli. Cok sevindim senin adina. 19 subatta bakalim biz nasil olucaz hevesle bekliyorum :))
Evet aslında uzun kalması daha çok problem olmuş sanırım revizyon olucam demişsiniz inşaAllah bu sefer istediğiniz gibi olur.Ameliyat olalı yaklaşık 2 sene geçti. Alışmaya çalıştım ama olmadı. Burnumu çok uzun bıraktığı için yüzümde direkt göze çarpan yer oluyor.
İkinci ayda fark etmeye başladım. Burnun üst kısmının derisi daha ince olduğu için şişlik daha çabuk iniyor, alt kısmın şişliği biraz daha uzun sürüyor. Burnumun kemer kısmına dokununca çıkıntıyı net hissediyorum.
Siz bilirsiniz ama bu sizin yüzünüz sonuçta. Bence kafanızda daha net bir görüntü oluşturun ki doktor da ona göre çalışabilsin, hastasına değer veren bir doktorsa. Yoksa zaten bildiğini okur.Tsk ederim ins. Bende daha tam olarak konusamadim doktorla. Benim fazla bir beklentim yok. Cunku burnum kalin derili ve ucu etli. Fazla kuculmez dedi. Bir kac resim gosterdim. Bir kac tanesine benzer dedi. Ben sunada inaniyorum. Diyelim ki findik gibi bir burun istiyorum ve yapti. Benim yuzum iri mesela belki yakismayacak sonradan begenmiycem. Doktorun tavsiyeside cok onemli benim icin. Onlar daha iyi bilir olur olmayacagi. Birazda doktora birakicam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?