estetikten sonra gulmek esnemek aglamak?

jajaja

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
16
0
16
İstanbul
Burun estetiginden sonra 2 ay boyunca dogru duzgun gulup esneyemiyormussun dogru mu? Cok sacma degil mi aglayamazsinda o zaman gercekten boyle mi?

benimde bugün 3.günüm daha ve öğlen oldukça zorlayıp güldüm cidden merak ediyorum bunu kimsede yorum yapmamış

evet burun ucu ve üst dudak arası hassas oldugu için gülmede ve konuşmada zorluklar yaşanıyor. ben üst dudagımı 1 ay boyunca oynatamadım. konuşurken burun ucumdaki dikiş yerleri ağrıyordu. üst dudak cok gergin oluyor. bugün tam 2 ay oldu artık rahatca gülebiliyorum

evet burun ucu ve üst dudak arası hassas oldugu için gülmede ve konuşmada zorluklar yaşanıyor. ben üst dudagımı 1 ay boyunca oynatamadım. konuşurken burun ucumdaki dikiş yerleri ağrıyordu. üst dudak cok gergin oluyor. bugün tam 2 ay oldu artık rahatca gülebiliyorum

offf 2 ay bekleyemem ya kızlar her geldiğinde beni gülme krizi alıyor :((( iyiki varsın valla uyuuzşirine karar asamasından bu ana kadar bana çok yardımcı oldun:)) sağol canım

offf 2 ay bekleyemem ya kızlar her geldiğinde beni gülme krizi alıyor :((( iyiki varsın valla uyuuzşirine karar asamasından bu ana kadar bana çok yardımcı oldun:)) sağol canım

rica ederimm canım benim çok iyi anlıyorum seni cünkü :) kız tut burnunu gülerken düşmesin :1: :1:

Back
X