A arzusum Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2011 323 48 98 Denizli 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi arzusum #1 4 ay bitti ama gülüşüm berbat ameliyat tan önce sadece gülüşüm güzedi burnum düzeldi gülüşüm çirkinleşti değişirmi ki gülünce aynı joker gibi oluyorum 5 aya giricem değişmem artık demi sizin nasıl
4 ay bitti ama gülüşüm berbat ameliyat tan önce sadece gülüşüm güzedi burnum düzeldi gülüşüm çirkinleşti değişirmi ki gülünce aynı joker gibi oluyorum 5 aya giricem değişmem artık demi sizin nasıl
T Tweety -Zık- tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 36.383 26.109 598 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi arzusum #2 7. Aydayım normale döndü gülüşüm
A arzusum Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2011 323 48 98 Denizli 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi arzusum #3 Tweety .!.: 7. Aydayım normale döndü gülüşüm Genişletmek için tıkla... Ciddimisin çok sevindim teşekkür ederim hala değişiyormu burnun oturdumu artık yerine
Tweety .!.: 7. Aydayım normale döndü gülüşüm Genişletmek için tıkla... Ciddimisin çok sevindim teşekkür ederim hala değişiyormu burnun oturdumu artık yerine
T Tweety -Zık- tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 36.383 26.109 598 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi arzusum #4 arzusum .!.: Ciddimisin çok sevindim teşekkür ederim hala değişiyormu burnun oturdumu artık yerine Genişletmek için tıkla... İlk zamana göre tabiki çok degişti ama son aylarda pek bi degişim yok gibi :) burun ucu falan yumuşadı tabi emanet gibi degil artık burnum :)
arzusum .!.: Ciddimisin çok sevindim teşekkür ederim hala değişiyormu burnun oturdumu artık yerine Genişletmek için tıkla... İlk zamana göre tabiki çok degişti ama son aylarda pek bi degişim yok gibi :) burun ucu falan yumuşadı tabi emanet gibi degil artık burnum :)
A arzusum Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2011 323 48 98 Denizli 27 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi arzusum #5 Tweety .!.: İlk zamana göre tabiki çok degişti ama son aylarda pek bi degişim yok gibi :) burun ucu falan yumuşadı tabi emanet gibi degil artık burnum :) Genişletmek için tıkla... Benim 5 e giriyor artık güneş gözlüğü için bişey dedi mi doktor un yazda geliyor
Tweety .!.: İlk zamana göre tabiki çok degişti ama son aylarda pek bi degişim yok gibi :) burun ucu falan yumuşadı tabi emanet gibi degil artık burnum :) Genişletmek için tıkla... Benim 5 e giriyor artık güneş gözlüğü için bişey dedi mi doktor un yazda geliyor
T Tweety -Zık- tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 36.383 26.109 598 27 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi arzusum #6 arzusum .!.: Benim 5 e giriyor artık güneş gözlüğü için bişey dedi mi doktor un yazda geliyor Genişletmek için tıkla... Kullanmadıgım için sormamıştım ama genelde 3 ay yazıyor sanki gözlük için
arzusum .!.: Benim 5 e giriyor artık güneş gözlüğü için bişey dedi mi doktor un yazda geliyor Genişletmek için tıkla... Kullanmadıgım için sormamıştım ama genelde 3 ay yazıyor sanki gözlük için