2. AyKaçıncı aydasın canım
Yani umarım gülerim çok iğrenç bi zaman bi yandan karantina sıkıntısı bi bu2 veya 3 ay sonra bu dediklerine güleceksin canım
İlk 2 ay daha hiçbişi, en az 1 seneye ancak şeklini alacak burnunuz, size tavsiyem acele etmeyin, bu süreçte burnunuzu ikide bir incelemeyin ki sizin burnunuz şuan inanılmaz şiştir o şişlikler inecek ,sadece sabır ve zamanYani umarım gülerim çok iğrenç bi zaman bi yandan karantina sıkıntısı bi bu
Yani ucu şiş geliyor bide ucu hala hissizİlk 2 ay daha hiçbişi, en az 1 seneye ancak şeklini alacak burnunuz, size tavsiyem acele etmeyin, bu süreçte burnunuzu ikide bir incelemeyin ki sizin burnunuz şuan inanılmaz şiştir o şişlikler inecek ,sadece sabır ve zaman
Zaten şuan gerek burun ucunuz gerek tüm burnunuz şiştir, hissizlik bir süre devam eder sonra normale dönecektirYani ucu şiş geliyor bide ucu hala hissiz
Siz ameliyat oldunuz muZaten şuan gerek burun ucunuz gerek tüm burnunuz şiştir, hissizlik bir süre devam eder sonra normale dönecektir
Evet oldum 6 yıl önceSiz ameliyat oldunuz mu
Deri tipiniz nasılEvet oldum 6 yıl önce
Benim derim inceydi açık ameliyat oldum, ameliyat sonrası bekleyiş sancılı ama beklediğinize değiyor, o yüzden şuan ameliyat olmuşsunuz arkanıza yaslanın ve zamanın geçmesini bekleyinDeri tipiniz nasıl
Ben burnumu beğeniyordum sağlık problemi için oldum içerde kıkırdak eğriydi dışardanda eğri duruyordu ama mutluydum o burunla şuan arada çok fark Yok diyen olsa da kendimi kötü hissediyorum pişmanım yaniburnunuzu mu beğenmediniz ?
Yoksa burnunuz güzel oldu ama yeni görüntünüz mü size yabancı geliyor?
Ben de oldum ama bu durumları yaşamadım hiç . Çünkü kendi burnumu hiç sevmezdim.
Ama bir arkadaşımın burnu gayet güzeldi yani göze batmıyordu nefes sorunu için olduğunda şekliyle de oynatmıştı . Burnu gayet güzel olmuştu ama bandaj çıkar çıkmaz ağladı. Alışamadı kötü oldu. 1 yıl oldu alışmış gbi ama yine de keşke yaptırmasaydım diyor.
Sanırım burnun da çok büyük şekil bozukluğu olmayan kişiler pişman oluyor.
evet genelde burnuyla çok problemi olmayan, seven insanlar karşılaşıyor bu durumla.Ben burnumu beğeniyordum sağlık problemi için oldum içerde kıkırdak eğriydi dışardanda eğri duruyordu ama mutluydum o burunla şuan arada çok fark Yok diyen olsa da kendimi kötü hissediyorum pişmanım yani
Peki burnunuz eskisi gibi esnek mi . Normal burun hissiyatına kavuşabildiniz mi acabaEvet oldum 6 yıl önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?