Estetikten sonra psikoloji

Meri3326

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
187
14
18
31
Kızlar çok mutsuzum eski neşem Yok yüreğimde bi korku mutsuzlukla yaşıyorum ölmek istiyorum benim burnum kötü değildi öncesinden yani deviasyon eğriliği vardı senelerdir ameliyattan kaçtım sağlık açısından beni her sene daha zorladı geniz akıntısı faranjit et sinüzit ağrısı derken ameliyat oldum dıştanda eğriliği belliydi Sola doğru ama yeni görüntüme alışamadım bi iyi geliyor bana burun bi berbat eski resimlerime bakıp duruyorum kalbim sıkışıyor nasıl üstesinden gelirim bunun

Yani umarım gülerim çok iğrenç bi zaman bi yandan karantina sıkıntısı bi bu
İlk 2 ay daha hiçbişi, en az 1 seneye ancak şeklini alacak burnunuz, size tavsiyem acele etmeyin, bu süreçte burnunuzu ikide bir incelemeyin ki sizin burnunuz şuan inanılmaz şiştir o şişlikler inecek ,sadece sabır ve zaman

İlk 2 ay daha hiçbişi, en az 1 seneye ancak şeklini alacak burnunuz, size tavsiyem acele etmeyin, bu süreçte burnunuzu ikide bir incelemeyin ki sizin burnunuz şuan inanılmaz şiştir o şişlikler inecek ,sadece sabır ve zaman
Yani ucu şiş geliyor bide ucu hala hissiz

burnunuzu mu beğenmediniz ?

Yoksa burnunuz güzel oldu ama yeni görüntünüz mü size yabancı geliyor?

Ben de oldum ama bu durumları yaşamadım hiç . Çünkü kendi burnumu hiç sevmezdim.
Ama bir arkadaşımın burnu gayet güzeldi yani göze batmıyordu nefes sorunu için olduğunda şekliyle de oynatmıştı . Burnu gayet güzel olmuştu ama bandaj çıkar çıkmaz ağladı. Alışamadı kötü oldu. 1 yıl oldu alışmış gbi ama yine de keşke yaptırmasaydım diyor.
Sanırım burnun da çok büyük şekil bozukluğu olmayan kişiler pişman oluyor.

burnunuzu mu beğenmediniz ?

Yoksa burnunuz güzel oldu ama yeni görüntünüz mü size yabancı geliyor?

Ben de oldum ama bu durumları yaşamadım hiç . Çünkü kendi burnumu hiç sevmezdim.
Ama bir arkadaşımın burnu gayet güzeldi yani göze batmıyordu nefes sorunu için olduğunda şekliyle de oynatmıştı . Burnu gayet güzel olmuştu ama bandaj çıkar çıkmaz ağladı. Alışamadı kötü oldu. 1 yıl oldu alışmış gbi ama yine de keşke yaptırmasaydım diyor.
Sanırım burnun da çok büyük şekil bozukluğu olmayan kişiler pişman oluyor.
Ben burnumu beğeniyordum sağlık problemi için oldum içerde kıkırdak eğriydi dışardanda eğri duruyordu ama mutluydum o burunla şuan arada çok fark Yok diyen olsa da kendimi kötü hissediyorum pişmanım yani

Ben burnumu beğeniyordum sağlık problemi için oldum içerde kıkırdak eğriydi dışardanda eğri duruyordu ama mutluydum o burunla şuan arada çok fark Yok diyen olsa da kendimi kötü hissediyorum pişmanım yani
evet genelde burnuyla çok problemi olmayan, seven insanlar karşılaşıyor bu durumla.

Bence zamanla yeni şekline alışacaksınız. Biraz zaman verin kendinze

Back
X