estradiol hakkında bilgisi olan var mı???

E

EU1

Ziyaretçi
kızlar merhaba 3-4 aydır denemelerim oldu herşey normaldi ateş ölçümü salgı takibi uygun sağlıklı beslenme ile destekledim fakat hamilelik olmadı.Bu gün adetimin üçüncü günü ve ben hormon tahlili yaptırdım lh fsh prolaktin testosteron estradiol hepsi foliküler faza uyuyo yani normal sadece estradiol 55.65 yüksek çıktı normal değerler 12.5-16.6 arası Bu konuda bilgi ve tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum:))
 
E

EU1

Ziyaretçi
nette okadar araştırdım fakat senin dediğin kadar net bi ifade bulamadım işallah sadece stresten dir en kısa zamanda bidoktora görünecem haziranda gittiğimde kist filan yoktu hayırlısı ilgin için teşekkür ederim hayatım sevgiyle kal:))
 
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar merhaba 3-4 aydır denemelerim oldu herşey normaldi ateş ölçümü salgı takibi uygun sağlıklı beslenme ile destekledim fakat hamilelik olmadı.Bu gün adetimin üçüncü günü ve ben hormon tahlili yaptırdım lh fsh prolaktin testosteron estradiol hepsi foliküler faza uyuyo yani normal sadece estradiol 55.65 yüksek çıktı normal değerler 12.5-16.6 arası Bu konuda bilgi ve tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum:))
E2 hormonu adetin 3.gününde 31 çıktı,,adetin 13,günü 140 ve adetin 15.güü 268,,,doktorum bu sonucun oldukca iyi olduğunu yumurtlamanın olduğunu söyledi,,,,umarım yardımcı olabilmişimdir
 
E

EU1

Ziyaretçi
nuraycığım bu arada kuzenim var bebişi olmuyo onun için GNC (doğal bitkisel beslenme desteği ilaçları)dan iki ilaç aldım eşinin sperm sayısı azdı ve ona arginmax mens-içeriğindeki bazi maddeler vitaminlerin dışında sperm sayısını ve canlılını artırıyo ve esas kuzenime de arginmax womens o da daha sağlıklı yumurta üretip yumurtlamayı kolaylaştırıyo incelemeni tavsiye ederim sen onların doğal bitki halini bulabilirsin bi çoğunu sen zaten her zaman herkese tavsiye ettiğin şeyler yani seleniyum e vit a vit çinko v s bu akşam yabacı bi kitapta okudum spermi öldüren kombinasyon e vitamini ile birlikte c vitamini kullanılırsa riskli ve çok tehlikeliymiş spermi öldürüyomuş
 
E

EU1

Ziyaretçi
kadın ve erkeğin formundaki etkili madde arjinin C. organlarındaki canlanma tazelenme ve kan dolaşımını tazeleme ve onarma etkisine sahip incele derim
 
E

EU1

Ziyaretçi
E2 hormonu adetin 3.gününde 31 çıktı,,adetin 13,günü 140 ve adetin 15.güü 268,,,doktorum bu sonucun oldukca iyi olduğunu yumurtlamanın olduğunu söyledi,,,,umarım yardımcı olabilmişimdir

ilgin için çok teşekür ederim canım biraz rahatladım benzer olayın olmasından işallah hiç bi zaman böyle teredütler yaşamayız selamlar
 
E

EU1

Ziyaretçi
canım bunda bır yanlıslık olmasın ya baksana ne dior
Normal estradiol Day 3 value -- 25-75 pg/ml

ayyyy sen bi tane sin ne kadar sevindim bilemezsin işallah sorun derecesinde değildir ya ben senin hakkını nasıl ödeyecem çok çok sağ ol hayatım :))
 
E

EU1

Ziyaretçi
yahuu ben biraz değil baya dışında kaldım konunun.aceba bendede var mıdır diye düşünmeye başlamıştım.Arkadaşım bizim biran önce yapmamız gerekiyo bebişi yaşlandıkça neler çıkacak daha başımıza
 
E

EU1

Ziyaretçi
Nureren sanırım bu durumda değerlerin iyi.sevindim.ben hiç böyle ayrıntılı hormon testi yaptırmadım rutin bakılanlar dışında.Yaptırmama gerek varmı sizce
 
E

EU1

Ziyaretçi
QUOTE=suzeynep;1674909]yahuu ben biraz değil baya dışında kaldım konunun.aceba bendede var mıdır diye düşünmeye başlamıştım.Arkadaşım bizim biran önce yapmamız gerekiyo bebişi yaşlandıkça neler çıkacak daha başımıza[/QUOTE]

aşkolsun nesi varmış yaşımızın öyle deme dünyada doğum yaşı ortalaması yükseldi her şeye bi çare var amerikada strese girmesinler diye gebele gebelik terapisi yapıyolarmış meselapozitif düşünce veya her gün bir kaç dakikanızı sihirli bir halının sizi sorunlarınızdan uzaklaştırmak için almaya geldiğini hayal etmeye ayırın diyo siz dağların bulutların arasında süzülürken,günün getirdiği hayal kırıklıklarını zihninizde bir taşın içine hapsedin ve sonra neşeli bir biçimde taşı hızla uzağa fırlatın yani düşünce ile kötü şeylerle başa çıkmak bence de çok doğru :))sevgiler
 
E

EU1

Ziyaretçi
Nureren sanırım bu durumda değerlerin iyi.sevindim.ben hiç böyle ayrıntılı hormon testi yaptırmadım rutin bakılanlar dışında.Yaptırmama gerek varmı sizce

her kadının adet sorunlarıyla karşılaştığı zaman yaptırması gereken hormon tahlili ama maalesef doktorlar çok fazla sorun olmadıkça yazmaktan kaçınıyolar ayrıntıya girmiyolar ben 1-2 senede bir yaptırıyodum bu sorunla ilk defa karşılaştım
 

ece22

rabbi hebli mines salihin
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
2.221
0
ilgin için çok teşekür ederim canım biraz rahatladım benzer olayın olmasından işallah hiç bi zaman böyle teredütler yaşamayız selamlar

cnm verdiğin bilği için çok sagol 2-3 gündür böyle bişey araştırıyordum netten.ben adetimden kaçgün sonra test yaptırdığımı bilmiyorum ama estradiol:231.79 çıktı benimde.dr hormon bozuklugu var filan çocugun olmaya bilir filan dedi.bende 1 ay sonra aynı testleri başka bi dr a gösterdim muayene etti ve testlerime baktı herşey normal dedi kafam çok karışmıştı sagol cnm :sm_cool:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2849 gün geçti.

simlamutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
1.290
53
kızlar merhaba 3-4 aydır denemelerim oldu herşey normaldi ateş ölçümü salgı takibi uygun sağlıklı beslenme ile destekledim fakat hamilelik olmadı.Bu gün adetimin üçüncü günü ve ben hormon tahlili yaptırdım lh fsh prolaktin testosteron estradiol hepsi foliküler faza uyuyo yani normal sadece estradiol 55.65 yüksek çıktı normal değerler 12.5-16.6 arası Bu konuda bilgi ve tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum:))

Senin referans aralıklarında bir yanlışlık olmasın yada yanlş yere bakıyor olmayasın çünkü estradiol yani e2 hormonunun 55 olması gayet normal refarans aralıklarıda senin yazdığın gibi olmamalı.
 

cucu-pete

Sana Emanetiz Rabbim...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
8.481
25
kizlar bendede son testlerimde sadece bu deger yüksek cikti - estradiol-17beta-37
ve maalesef ben pcos hastasiyim...kistlerle alakali olabilir degil mi
 

mutlulukyeni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
5
0
merhaba, benim ilk E2 değerim 254, ikincisi 315, ve bu ay ki 617.. Bence pek üzülmemelisin. Doktorum bu değer yumurtlamadaki kist oranı ile ilgili, büyük bür problem değil dedi. Yani önemli olan olumlu düşünmek..