estrafem tablett hakkında bakarmısınız

ELGXIXZ

Bebeğim gelll aytıkk:)
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
601
5
96
44
Kocaeli
slm kızlarr bu ilac hakkında bikgisi olan varmı ben ikinci tedavim icin muayane oldum fakat bir yumosum önde gidiyordu doktorum bu ilacı adetimin 21 nci günü kullanmamı söyledi ve adet olunca muayeneye gidecem acaba bu ilac ne ise yarıyor biliyormusunuzz simdiden herkese tesekkür ederimmm alkisalkisalkis

canım ben kullandım estrafemi,dondurulmuş tedavimde,seninde dondurulmuşlarlamı olacak?rahmin istenilen kalınlığa gelmesini sağlıyor canım.ben ekstra iğne kullanmamıştım tedavimde sadece bu ilacı kullanmıştım.

hayır canım benim dondurulmuslarım yok ki :))) ben ikinci tedavimi olucam doktorum bu ilacı kullanmamı istedii bir yumosum önde gidiyordu tedavimi baslatmadı önümüzdeki aya kaldım yani hayırlısı herseyin tabikide ama ben yumoslarla ilgisi var sandım rahim icinmi kullanılıyor bu yani

ama normal tüp bebek tedavisinde--embryo transferinden sonra--günde üc tane aldim.
ne icin iyi oldugunu sormadim, ama kullandim

rahim kalınlığı ve tutunması için estrofem.. ben 5 haftalık hamileyim.baştan beri hala kullanmaya devam ediyorum...

elgizcim ben dediğim gibi dondurlmuş tedavimde kullandım.onda yumurta gelişiminin önemi yok,çünkü dondurulmuş embriyo kullanıldığı için,estrafemin faydası rahmin kalışlaştırması canım.

elgizcim ben dediğim gibi dondurlmuş tedavimde kullandım.onda yumurta gelişiminin önemi yok,çünkü dondurulmuş embriyo kullanıldığı için,estrafemin faydası rahmin kalışlaştırması canım.

saol canım anladımda halla halla o zaman ben neden adetimin 21nci günü kullanmaya baslıyoprum rahmi kalınlandırsın diyemi ay cümleye bak :))))neyse bakalım doktorumuz biliyodur sonucta demi ben merak ettim de dktorumada sormadım neyse gidince sorcam dicem ama o zamana kadar ilacı bitirmis olucam herseyin hayırlşısı sen nasılsın canım ya nasıl gidiyo hamislik peki iyisin demi

canım dr.bir bildiği vardır mutlaka,belki farklı bir amaçlada kullanılıyordur ben bilmiyorum.saol canım benim iyiyiz çok şükür teyzesi,büyüyoruz işte.opuyorumnanaktan

canım ben de ilk tedavimde transferden sonra kullanmıştım...ama memorialdayken bi arkadaşa daha vermişlerdi,bana vermemişlerdi...

şu anda bende kullanıyorum.. dondurulmuşlarla hamileyim.kullandığım bantlerın yerine verdi doktorum o ilacı yeni başladım yane... sanırım rahim kalınlığını korumak amaçlaı kullanılıyor..

hepinize cok tesekkür ederim kızlarrr cevapladıgınız icin hımm anladım simdi:))) benim ilk tedavide tutunma olmamıstı belki ondan vermistir doktorum saolun kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…