Estrafemi ne zaman kullanmayı bıraktınız?

Estrafemi gebeliğin kaçıncı haftası bıraktınız?

• Kalp atışı duyulunca

OY: 1 50,0%
  • Keseyi görünce

OY: 0 0,0%
  • 12.haftaya kadar kullandım

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

Arse82

Prens ve prenses annesi ❤️
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
1.590
2.415
63
43
Merhaba arkadaşlar estrafemi gebelık olunca ne zaman bıraktınız? Gebelıkte zararlı olduğunu duyduk o yüzden korkuyorum

Kimse kullanmadımı yada kullanmıyormu çok ilginç ya cvp veren Yok

Mrb cnm ne kadar kullanılıyor tam bilmiyorum. benim hamileliğim 10 hafta sürdü 10. haftada kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.o güne kadar kullanmıştım.benim doktor 3 ay bitene kadar devam demişti bana kısmet olmadı :KK43:

Esrofem östrojen hormonu, ne gibi bir zararı varmış? Östrojen ve progesteron en önemli hormonlar hamilelikte. Vücüdumuz bhcg ye alışıp, hamilelik hormonlarını bebeği tutacak kadar kendisi salgılamaya başlayınca bıraktıracak Dr. Plesanta salgılayacakmış östrojeni. Tabi aylardır yapılan kan testleri ile vücudunuzu çok iyi bildiği için, DR karar verecektir. Aman unutma bu ilaçlar şu an çok önemli dedi daha geçen hafta bana.

Bak bir de bunu buldum:

Bebeğin düşmesini engellemek için veriyor doktorlar,7. haftadan sonra dozu azaltılarak bırakılıyor,9. haftaya doğru estrofem tedavisi tamamen bitmiş oluyor. Normal gebeliklerde kullanılmıyor ancak geçmişinde çok sayıda düşük olan,tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlara veriliyor yıllardır.

Esrofem östrojen hormonu, ne gibi bir zararı varmış? Östrojen ve progesteron en önemli hormonlar hamilelikte. Vücüdumuz bhcg ye alışıp, hamilelik hormonlarını bebeği tutacak kadar kendisi salgılamaya başlayınca bıraktıracak Dr. Plesanta salgılayacakmış östrojeni. Tabi aylardır yapılan kan testleri ile vücudunuzu çok iyi bildiği için, DR karar verecektir. Aman unutma bu ilaçlar şu an çok önemli dedi daha geçen hafta bana.
Tşk ederım canım içimi rahatlattın bakalım cuma gıdıcem tüp dr ne dıcek banada sanki hamile olursan 12.haftaya kadar dıye demişti ama ne bilim o kadar çok incelıyoruzkı rabbim korusun yavrularımızı inş saglıkla alalım kucagımıza

Mrb cnm ne kadar kullanılıyor tam bilmiyorum. benim hamileliğim 10 hafta sürdü 10. haftada kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.o güne kadar kullanmıştım.benim doktor 3 ay bitene kadar devam demişti bana kısmet olmadı :KK43:
Çok üzüldüm canım bende 2 kere yaşadım o yüzden çok korkuyorum rabbim hayırlısını nasıp Etsin inş hakkımızda tez zamanda hamıle kalman ve kucağına Alman dileğiyle inş

Amin inşallah kardeşim çok teşekkür ederim hepimize nasip olur inşallah.. Peki kayıpların nedenini bulabildiniz mi bu ay tekrar dondurulmuşları deneyeceğiz aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :(

Back
X