Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm bak ben çarşamba opu oldu cuma transfer dondurulcak embriyoda kalmadı ben Ohss oldum transferden iki saat sonra kalktım ve otobüse bindik iki saat yolculuk ettik sonra sismeye başladım evde yattım ben sürekli yattım iki gün duzeldim altıncı yedinci gün yine sismeye başladım sonra karacigerime çıktı sancı acillik oldum ama hamilelik suphesi olunca kimse birşey yapamıyor bu arada kaç kez ultrasona girdim kackez otobüsle istanbula gittim tahlile iki gün kala faln sonra bizim hiç umudumuz yoktu eşimle kendimizi hazırladık sonra dr dedi gidin betaya baktirin muhtemelen pozitif dedi sonra gittim tahlil sonucum 170cikti ikinci gün 340cikti dr hayırlı olsun dedi bi serum daha yedim sonra sisligim düşmeye başladı ve soyle diyim ilk 5-6gun devamlı yattım sonrası yollarda geçti diyebilirim daha sonra iste kese için gittik iki tane deyince ağladım inanamadım çok şükür rabbime bu zamana kdr geldik umudum bi yandan kırıktı bi yandan neden olmasindi hep dua ettim hep elimi karnima koydum allaha yalvardim çok acı sancı çektim hamile kalincada psikolojim baya bozuldu yeni yeni duzeldim bu arada hiç belirtim yoktu bunuda solim belirti arama ne istersen sorabilirsin canmAyyyyy ne güzel
Allah saglikli kucagina Versin
Insallah bakalim ..
Sen Transfer sonrasi naptin?
Kacinci günde Transfer oldun?
Dedimya ikinci günü oldu transfer kasiklarim batiyodu acı hatrlamiom göğüslerimdede hiçbirşey yoktuCok Tsk ederim
Yatmaya devam ozaman yarin Doktorand gidiyim ozaman bugün cok fenadim midem agriyor ve kusmam vardi..
Benim gögüslerim asiri derice agriyor ve tualette gittigimde cok aciyor normal Mi?
Senin Kacinci günde Transfer oldu ?
Benim esimdede Problem Az sperm
Allah analı babalı buyursun. Bende cumartsi topladilar doktorlar.2 ci denemem .yarın inşallah transfer olacağım 5 gün emriyo şu. Olcak.ama hastaneden cktim dan beri karnim sis büyük abdest yum.toplandgndan beri cikmyrum.midem sis.ohss belirtisi çok az dedi doktor.ilk denememde böyle bi durum yoktu.negatif sonucu alınca 3 gün sonra ohss oldum.simdide korkuyorum.yarin hersey belli olcak.sen hamile kaldığında kaç güne geçti sısligin ve seni zorladimi cokCanm bak ben çarşamba opu oldu cuma transfer dondurulcak embriyoda kalmadı ben Ohss oldum transferden iki saat sonra kalktım ve otobüse bindik iki saat yolculuk ettik sonra sismeye başladım evde yattım ben sürekli yattım iki gün duzeldim altıncı yedinci gün yine sismeye başladım sonra karacigerime çıktı sancı acillik oldum ama hamilelik suphesi olunca kimse birşey yapamıyor bu arada kaç kez ultrasona girdim kackez otobüsle istanbula gittim tahlile iki gün kala faln sonra bizim hiç umudumuz yoktu eşimle kendimizi hazırladık sonra dr dedi gidin betaya baktirin muhtemelen pozitif dedi sonra gittim tahlil sonucum 170cikti ikinci gün 340cikti dr hayırlı olsun dedi bi serum daha yedim sonra sisligim düşmeye başladı ve soyle diyim ilk 5-6gun devamlı yattım sonrası yollarda geçti diyebilirim daha sonra iste kese için gittik iki tane deyince ağladım inanamadım çok şükür rabbime bu zamana kdr geldik umudum bi yandan kırıktı bi yandan neden olmasindi hep dua ettim hep elimi karnima koydum allaha yalvardim çok acı sancı çektim hamile kalincada psikolojim baya bozuldu yeni yeni duzeldim bu arada hiç belirtim yoktu bunuda solim belirti arama ne istersen sorabilirsin canm