- Konu Sahibi blueistanbul
Sizde erken bıtıyor galıba2 kutu estrofem var su an elimde günde 3 tane içiyorum doktor bitince bırak daha alma dedi bitmesi de 7. Haftaya falan denk geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde erken bıtıyor galıba2 kutu estrofem var su an elimde günde 3 tane içiyorum doktor bitince bırak daha alma dedi bitmesi de 7. Haftaya falan denk geliyor
Teşekkürler yan etki yaptımı peki sizlerdeTransferde kullanılyor ostorojen hormonu
Ödem yapıyor.Teşekkürler yan etki yaptımı peki sizlerde
Zamanla geçerse sıkıntı yokÖdem yapıyor.
Merhaba benim de 1 yumurtam önden gittiği için geçen ay tüp bebek tedavisine başlayamadım adetin 15.günü 1 hafta günde 3 kere Estrofem verdi doktor,ilacı bıraktıktan sonra adetin 24.günü kahverengi lekelenmem oldu şimdi adet olunca doktora gideceğim uygunsa tedaviye başlayacağım,sizin süreciniz nasıl gidiyorMerhaba kızlar bunu ne için kullanıyorsunuz acaba bende yeni tüp bebek tedavisine başkayacaktım 7 folikül göründü adet döneminde ama 1 tanesi diğerlerinden büyük ilerliyormuş 11 mm miş adetin 14.günü günde iki kere bunu kullanmamı söyledi de
Rahim kalınlığım iyiydi ondan erken bıraktırıyor olabilir hiç bilmiyorumSizde erken bıtıyor galıba
Bizimde daha ilk görüşmemizdi zaten bende adet olana kadar günde 2 adet olunca 1 dedi bize gelecrğiniz günde bırakın dedi bakalım erken adet olma gibi bir yan etki falan yapıyor mu acabaMerhaba benim de 1 yumurtam önden gittiği için geçen ay tüp bebek tedavisine başlayamadım adetin 15.günü 1 hafta günde 3 kere Estrofem verdi doktor,ilacı bıraktıktan sonra adetin 24.günü kahverengi lekelenmem oldu şimdi adet olunca doktora gideceğim uygunsa tedaviye başlayacağım,sizin süreciniz nasıl gidiyor
Regl düzenini etkileyebilir erkene alabilir dedi benim doktorum,ben de erken olacak gibiyim ağrılarım varBizimde daha ilk görüşmemizdi zaten bende adet olana kadar günde 2 adet olunca 1 dedi bize gelecrğiniz günde bırakın dedi bakalım erken adet olma gibi bir yan etki falan yapıyor mu acaba
Kendi doktorunuz mu yoksa sizi takip eden başka doktor mı bırak dedi2 kutu estrofem var su an elimde günde 3 tane içiyorum doktor bitince bırak daha alma dedi bitmesi de 7. Haftaya falan denk geliyor
Bende iyiydi benım doktorumsa fark etmıyır yum hastalarına 12 de bıraktryor , erken olunca galuba lekeleme falan oluyır her dontor fakrlıRahim kalınlığım iyiydi ondan erken bıraktırıyor olabilir hiç bilmiyorum
Ödem yapar kılo aldır tum hırmon gıbı yup bebek yapan her kes transfer kullanır şaşmaz yaniTeşekkürler yan etki yaptımı peki sizlerde
Kendi tüp bebek doktorum dediKendi doktorunuz mu yoksa sizi takip eden başka doktor mı bırak dedi
Hiç bilmiyorum o söylemedi benim tahminim o yönde iğnelere fitillere devam ama estrogem bitince bırak dediBende iyiydi benım doktorumsa fark etmıyır yum hastalarına 12 de bıraktryor , erken olunca galuba lekeleme falan oluyır her dontor fakrlı
Neyse artık yapacak birşey yok olumlu sonuçlar almayı nasip etsin allahımRegl düzenini etkileyebilir erkene alabilir dedi benim doktorum,ben de erken olacak gibiyim ağrılarım var
Hmm olsun artık katlanacağız o kadarına da allahım kucağımıızı doldursın inşallahÖdem yapar kılo aldır tum hırmon gıbı yup bebek yapan her kes transfer kullanır şaşmaz yani
AmınHmm olsun artık katlanacağız o kadarına da allahım kucağımıızı doldursın inşallah
her doktor işde ayrı prtokol uyguluyorHiç bilmiyorum o söylemedi benim tahminim o yönde iğnelere fitillere devam ama estrogem bitince bırak dedi