estrofem kacıncı haftaya kadar kullandınız??!

estrofem ve progdstan kacıncı haftaya ksdar kullandınız estrofemin bebege bi zararı varmı
Kalp atisini alinca estrofemi biraktik. Progestani da 16.haftada biraktik. Normalde tup bebekte 12. Haftada progestani biraktiriyoruz ama senle 16-18 arasi birakacaz dedi doktorum oyle yaptik. İlac kullanim durumu cok kisisel burda cok yazdik konustuk bunlari arkadaslarla herkes farkli surelerde kullanmis

Kalp atisini alinca estrofemi biraktik. Progestani da 16.haftada biraktik. Normalde tup bebekte 12. Haftada progestani biraktiriyoruz ama senle 16-18 arasi birakacaz dedi doktorum oyle yaptik. İlac kullanim durumu cok kisisel burda cok yazdik konustuk bunlari arkadaslarla herkes farkli surelerde kullanmis
bnada doktor 26. haftaya kadar kullanabiliriz dedi estrofem ve progestanı, estrofem den zararı olurmu diye korkuom braz bebege

Ben klomen+ovitrelle tedavisine ek alıyorum estrofem ve progestanı. progestanı 10 gün 10 adet, estrofemi günde 2 tane olmak üzere 20 adet toplamda içeceğim bu ay. Estrofem östrojen hormonu bebeğim tutunmasını kolaylaştırıyor, zararı olacağını sanmıyorum.

estrofem kanda pıhtılaşma yapabılen bir hap. umarım kan dulandırıcı ıgneyle kullanıyosunuzdur. estrofem 12-14 haftada bırakılmalı.

estrofem kanda pıhtılaşma yapabılen bir hap. umarım kan dulandırıcı ıgneyle kullanıyosunuzdur. estrofem 12-14 haftada bırakılmalı.
Kan sulandııcı iğne ne oluyor? Prolutex verdi doktorum. biraz lekelenmem var diye corasprini bıraltırdı

Estrofwmi günde kaç adet alıuorsunuz

kan sulandırıcı iğneyle kullanmadım coraspin verdiler hap o onun yerine germi dün nette arastırıp tekrar dktr asistanına sordum bırakmamı söyledi ilaçları 3 gün birer tane iç bırak dedi iğneyide bırak dedi bn haftasonu dye nolur nolmaz dye bugün igne yaptım hafta içi bırakacam bakalım nette arastrdgm kadarıyla estrofem 12. haftadan snra bazı bebekte skntılara yol acabiliomuş nekadar dogru bilmiorum

Estrofem saati saatinemi kullaniliyor arkadaşlar bileniniz varmi? Yoksa sabah-aksam herhangi bir saatte kullanilabilirmi?

Desenize daha uzun süre kullanicam pozitif i görürsem bunları fitil iğne hap midem göbeğim mahvoldu iyice

Desenize daha uzun süre kullanicam pozitif i görürsem bunları fitil iğne hap midem göbeğim mahvoldu iyice
Öyle evet 20. Haftadayim gunde 6 hap + 1 igne kullaniyorum fitil 4 hafta once biraktik Allahtan. Yeterki saglikla gelsin bebisler cekilen cile unutulur. Benim gobekte mosmor ama diyorum ki yaptigim her bir igne beni bebegime yaklaştırıyor bu sekilde igne ilac surecini daha şirin gostermeye çalışıyorum galiba kendime. Yoksa diger turlu of puf biktim igneden ilaçtan moduna girersem kendime eziyet edecem yine

Öyle evet 20. Haftadayim gunde 6 hap + 1 igne kullaniyorum fitil 4 hafta once biraktik Allahtan. Yeterki saglikla gelsin bebisler cekilen cile unutulur. Benim gobekte mosmor ama diyorum ki yaptigim her bir igne beni bebegime yaklaştırıyor bu sekilde igne ilac surecini daha şirin gostermeye çalışıyorum galiba kendime. Yoksa diger turlu of puf biktim igneden ilaçtan moduna girersem kendime eziyet edecem yine
Aynen öyle çekilen çileler vurulan iğneler içilen ilaçlar hep bebisler için inşallah gelir beklediğimiz mucizeler ☺️

Merhaba B bebek2020 ben de aşılama ile hamile kaldım çok şükür. 3 teömuzda başladım estrofeme. 6’sında aşılama oldum. 20’sinde kan sonucum pozitif çıkınca doktor şak diye bıraktırdı. Muayene olamadım çüNKÜ bayrama denk geldi. 2 gündür progestan kullanıyorum. sen ne zaman bıraktın estrofemi?

doktorun yanlış yapmış bn epey kullandım doktor prof. 12. haftaya kadr kullanılıyor sanırım tam htrlamıhorum fkt hemen kesilmiyor eminim. bu konuda epdy arastrmştm hatta keserken bile azaltarak kesiliyor.. bn kucagıma aldım yawrumu darısı sana olsun

Back
X