Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atisini alinca estrofemi biraktik. Progestani da 16.haftada biraktik. Normalde tup bebekte 12. Haftada progestani biraktiriyoruz ama senle 16-18 arasi birakacaz dedi doktorum oyle yaptik. İlac kullanim durumu cok kisisel burda cok yazdik konustuk bunlari arkadaslarla herkes farkli surelerde kullanmisestrofem ve progdstan kacıncı haftaya ksdar kullandınız estrofemin bebege bi zararı varmı
bnada doktor 26. haftaya kadar kullanabiliriz dedi estrofem ve progestanı, estrofem den zararı olurmu diye korkuom braz bebegeKalp atisini alinca estrofemi biraktik. Progestani da 16.haftada biraktik. Normalde tup bebekte 12. Haftada progestani biraktiriyoruz ama senle 16-18 arasi birakacaz dedi doktorum oyle yaptik. İlac kullanim durumu cok kisisel burda cok yazdik konustuk bunlari arkadaslarla herkes farkli surelerde kullanmis
Kan sulandııcı iğne ne oluyor? Prolutex verdi doktorum. biraz lekelenmem var diye corasprini bıraltırdıestrofem kanda pıhtılaşma yapabılen bir hap. umarım kan dulandırıcı ıgneyle kullanıyosunuzdur. estrofem 12-14 haftada bırakılmalı.
Estrofwmi günde kaç adet alıuorsunuzKalp atisini alinca estrofemi biraktik. Progestani da 16.haftada biraktik. Normalde tup bebekte 12. Haftada progestani biraktiriyoruz ama senle 16-18 arasi birakacaz dedi doktorum oyle yaptik. İlac kullanim durumu cok kisisel burda cok yazdik konustuk bunlari arkadaslarla herkes farkli surelerde kullanmis
Estrilofemi 12. Progesteronu 32estrofem ve progdstan kacıncı haftaya ksdar kullandınız estrofemin bebege bi zararı varmı
Suan kullanmiyorum ictigim zaman gunde 1 kullandimEstrofwmi günde kaç adet alıuorsunuz
Saati saatine diye bi uyari yapmadilar bana ama ayni saat diliminde almakta fayda var sabah 10-11 gibi mesela aşağı yukari ayni saatEstrofem saati saatinemi kullaniliyor arkadaşlar bileniniz varmi? Yoksa sabah-aksam herhangi bir saatte kullanilabilirmi?
Sabah akşam iciyorum yemeklerden sonra benEstrofem saati saatinemi kullaniliyor arkadaşlar bileniniz varmi? Yoksa sabah-aksam herhangi bir saatte kullanilabilirmi?
Öyle evet 20. Haftadayim gunde 6 hap + 1 igne kullaniyorum fitil 4 hafta once biraktik Allahtan. Yeterki saglikla gelsin bebisler cekilen cile unutulur. Benim gobekte mosmor ama diyorum ki yaptigim her bir igne beni bebegime yaklaştırıyor bu sekilde igne ilac surecini daha şirin gostermeye çalışıyorum galiba kendime. Yoksa diger turlu of puf biktim igneden ilaçtan moduna girersem kendime eziyet edecem yineDesenize daha uzun süre kullanicam pozitif i görürsem bunları fitil iğne hap midem göbeğim mahvoldu iyice
Aynen öyle çekilen çileler vurulan iğneler içilen ilaçlar hep bebisler için inşallah gelir beklediğimiz mucizelerÖyle evet 20. Haftadayim gunde 6 hap + 1 igne kullaniyorum fitil 4 hafta once biraktik Allahtan. Yeterki saglikla gelsin bebisler cekilen cile unutulur. Benim gobekte mosmor ama diyorum ki yaptigim her bir igne beni bebegime yaklaştırıyor bu sekilde igne ilac surecini daha şirin gostermeye çalışıyorum galiba kendime. Yoksa diger turlu of puf biktim igneden ilaçtan moduna girersem kendime eziyet edecem yine