Estrofem kendim kullansam

ezgilililiili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
83
18
38
28
Doktorum rahim duvarım 6.9 iyi dşyor ve ben hala gebe kalamıyorum hiç bir sorun yok başka. Kendi kendime estrofem kullansam ne olur ?

Gereksiz kalınlık yaparsınız yine gebe kalamazsınız. Bu doktorlar bi şey biliyo demek ki de vermiyor. Sorunun bu olduğuna siz nasıl karar verip de ilaç seçebiliyosunuz kendinize?

Gereksiz kalınlık yaparsınız yine gebe kalamazsınız. Bu doktorlar bi şey biliyo demek ki de vermiyor. Sorunun bu olduğuna siz nasıl karar verip de ilaç seçebiliyosunuz kendinize?
Çok kez tedavi uygulandı ve hepsinde rahim duvarı 7 olmadı hepsi ziyan oldu tedavilerin. Tüp bebek de bile 9 olmadan olmayınca bana 1 hafta sonra aşılama olacak 6.9 da nasıl tutunur ? Bundan 3 ay önce de aynıydı ve yapılan tedavi de yine tutmadı

Bence kullanmayın nolur bıkmaz bu sefer de fazla kalınlaşırsa keşke kullanmasaydım dersin vardır doktorun bi bildiği tekrar daniş ama kafana göre bir şey yapma bnceee

O zaman başka doktor bulun o fikrinizi onaylasın onunla fikrinizi uygulayın. Çünkü ölçümlerin yapılması lazım.

O zaman başka doktor bulun o fikrinizi onaylasın onunla fikrinizi uygulayın. Çünkü ölçümlerin yapılması lazım.
Gittiğim her 2 doktorda Özel de ikisi de bu durumda tutmaz dedi . Bende maddiyattan dolayı mecburen devlet gidiyorum ve devlet ne derse onu yapmak zorunda kalıyorum onlar da iyi diyor E2 değerim bile 26 çok düşük değil mi ?

Artık ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki.
Bu arada ben tüp bebek yaptırdıgımda 7.8 gibi bir şeydi üzülmüştüm çünkü internette 8 in altına tutmuyor diye okumuştum rahimin sadece kalinliği değil 3 çizgi olmasi da önemli dediler bu arada peki tuttu mu diye sorarsan tutmuştu maalesef diş gebelikle sonuçlandi uzattım ama diyeceğim o ki kafana takınca kalınlaşmayacak doktor ne derse onu yap yada başka bir uzman görüşü al ama kafana göre ilaç alma Allah tez vakitte nasip etsin inşaallah

Desteğiniz için çok teşekkür ederim üzüldüm sizin adınıza da çok

Bu riski almayın diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…