- 15 Ekim 2018
- 44
- 25
- 8
- 35
- Konu Sahibi Benmisenmi
-
Kalp atışından sonra birkatirmisti Dr banaArkadaslae merhaba lutfen bilenler doktoruna soranlar cevaplarsa sevinirim ..
Estrofemi en erken ne zaman birakmali ben gebeligimi ogrendikten 5 gun sonra biraktim gunde uc tane aliyordum cokmu gec kaldim doktora gdene kadar meraktan ölecegimyani daha once sorsaydim onceden biraktrrmis bende sormadim aksi gbi sanirim 5 haftalik hamileyim daha gtmedim keseyi gormeye
Cevap icin tesekkurler ..doktorum hamilelik tespitinde sonra biraktryormus ben de sordum da oyle birak dedi yani besgun once sorsaydim yine birqk dermis bu yzuden korktum10 haftaya kadar kesin klanmaya devam ediliyor. Cok erken birakmissin. Doktoruna sormadan neden biraktin ki. Sonucta o ve progestan rahmin saglamligini arttiran hormanlardan.
Arkadaslae merhaba lutfen bilenler doktoruna soranlar cevaplarsa sevinirim ..
Estrofemi en erken ne zaman birakmali ben gebeligimi ogrendikten 5 gun sonra biraktim gunde uc tane aliyordum cokmu gec kaldim doktora gdene kadar meraktan ölecegimyani daha once sorsaydim onceden biraktrrmis bende sormadim aksi gbi sanirim 5 haftalik hamileyim daha gtmedim keseyi gormeye
Yok canim sordumda biraktim ama meger daha erken birktryormus bende neden dahaonce sormadim dye kiziyorum kendime yani fazladan kullandim zarar olurmu dyorumCnm doktorun birak demeden mi biraktin ???
Bana sikayetlerim artinca 7.haftada biraktirrdiii ?
Merhaba benim tüp bebekti keseyi görünce bırakmıştık diye hatırlıyorum. Progestana devamdı aynen.Merhaba kızlar. Umarım mesajımı görürsünüz. ben de aşılama ile hamile kaldım çok şükür. 3 teömuzda başladım estrofeme. 6’sında aşılama oldum. 20’sinde kan sonucum pozitif çıkınca doktor şak diye bıraktırdı. Muayene olamadım çüNKÜ bayrama denk geldi. 2 gündür progestan kullanıyorum. siz ne zaman bıraktınız estrofemi?
Ya ben de işte bayram dolayisiyla muayene olamadım. Telefondan iletişime geçtik. Hemşire vasıtasıyla. Doktor hemşireye demiş ki “estrogemi gebeliği sağlayana kadar kullanıyoruzC artık kullanmasının bir anlamı yok. Zaten kanama olmasın diye progestan kullanıyor.Estrofemi kessin” forumda baktom genelde 10-12 haftada ya da kalp atışında veya kesede bırakmışlar. Erken mi bıraktım acaba. 4 haftalık gebeyim. İnşallh kanama olmaz zaten hafif lekem var pembeMerhaba benim tüp bebekti keseyi görünce bırakmıştık diye hatırlıyorum. Progestana devamdı aynen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?