Estrofem kullanimi acil yardim

Benmisenmi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
44
25
8
34
Arkadaslae merhaba lutfen bilenler doktoruna soranlar cevaplarsa sevinirim ..
Estrofemi en erken ne zaman birakmali ben gebeligimi ogrendikten 5 gun sonra biraktim gunde uc tane aliyordum cokmu gec kaldim doktora gdene kadar meraktan ölecegim :rolleyes:yani daha once sorsaydim onceden biraktrrmis bende sormadim aksi gbi sanirim 5 haftalik hamileyim daha gtmedim keseyi gormeye

12. Haftaya kadar kullanmada sakınca yok. Eger tedavı gebeliğiyse ve rahım inceyse sıkınyılıysa 12-13. Haftada bırakın. Ben o zaman bıraktım ve aret kamat söyledi bana

8 haftalık hamileyim hala kullanıyorum. 12. haftaya kadar da devam edecegim. Genel de taze transferlerde ilaçı daha erken kesiyorlar ama dondurulmuşlar da devam ettiriyorlar. Bence de doktorunuza sormadan ilaçı bırakmayın.

10 haftaya kadar kesin klanmaya devam ediliyor. Cok erken birakmissin. Doktoruna sormadan neden biraktin ki. Sonucta o ve progestan rahmin saglamligini arttiran hormanlardan.

Estrofemi en erken ne zaman birakmali ben gebeligimi ogrendikten 5 gun sonra biraktim gunde uc tane aliyordum cokmu gec kaldim doktora gdene kadar meraktan ölecegim :rolleyes:yani daha once sorsaydim onceden biraktrrmis bende sormadim aksi gbi sanirim 5 haftalik hamileyim daha gtmedim keseyi gormeye
Kalp atışından sonra birkatirmisti Dr bana

10 haftaya kadar kesin klanmaya devam ediliyor. Cok erken birakmissin. Doktoruna sormadan neden biraktin ki. Sonucta o ve progestan rahmin saglamligini arttiran hormanlardan.
Cevap icin tesekkurler ..doktorum hamilelik tespitinde sonra biraktryormus ben de sordum da oyle birak dedi yani besgun once sorsaydim yine birqk dermis bu yzuden korktum

Cnm doktorun birak demeden mi biraktin ???
Bana sikayetlerim artinca 7.haftada biraktirrdiii ?

Kalp atışı duyana kadar kullanılıyor eğer rahimine istenilen kalınlıkta ise. Fakat değil ise 12. Haftaya kadar kullanılıyor

Merhaba kızlar. Umarım mesajımı görürsünüz. ben de aşılama ile hamile kaldım çok şükür. 3 teömuzda başladım estrofeme. 6’sında aşılama oldum. 20’sinde kan sonucum pozitif çıkınca doktor şak diye bıraktırdı. Muayene olamadım çüNKÜ bayrama denk geldi. 2 gündür progestan kullanıyorum. siz ne zaman bıraktınız estrofemi?

Merhaba kızlar. Umarım mesajımı görürsünüz. ben de aşılama ile hamile kaldım çok şükür. 3 teömuzda başladım estrofeme. 6’sında aşılama oldum. 20’sinde kan sonucum pozitif çıkınca doktor şak diye bıraktırdı. Muayene olamadım çüNKÜ bayrama denk geldi. 2 gündür progestan kullanıyorum. siz ne zaman bıraktınız estrofemi?
Merhaba benim tüp bebekti keseyi görünce bırakmıştık diye hatırlıyorum. Progestana devamdı aynen.

Merhaba benim tüp bebekti keseyi görünce bırakmıştık diye hatırlıyorum. Progestana devamdı aynen.
Ya ben de işte bayram dolayisiyla muayene olamadım. Telefondan iletişime geçtik. Hemşire vasıtasıyla. Doktor hemşireye demiş ki “estrogemi gebeliği sağlayana kadar kullanıyoruzC artık kullanmasının bir anlamı yok. Zaten kanama olmasın diye progestan kullanıyor.Estrofemi kessin” forumda baktom genelde 10-12 haftada ya da kalp atışında veya kesede bırakmışlar. Erken mi bıraktım acaba. 4 haftalık gebeyim. İnşallh kanama olmaz zaten hafif lekem var pembe

Back
X