Estrofem kullanımı acil

pukhsinitha

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
19
4
18
arkadşlar merhaba 2.tüp bebek denemem bugün transfer sonrası 6.günüm gece 12 ve sabah 8 olmak üzere 2 kere kullanıyorum estrofemi ama gece 12 de kullandığım estrofemi atmayı unuttum ve panik Yaptım acaba bu durumda ne yapılması gerektiğini bilen var mı lütfen cevap verin pazar olduğu için doktoruda arayamam

Canim bisey olmaz panik yapma bende cook unuttum
Hatirladigin anda al digerini biraz gec icersin.
Zaman gecmeden ic hemen.

Takilma. Bir taneden bisey olmas. Ben kac kere unuttum. 12 dekini atiyorum gece 4 de mi hatirladin o saatte al. Digerinin de saatini kaydir. Genelde tum ilaclar icin unutulduginda iki tane alinmaz ama estrofemde nasil bilmiyorum.

Hepinize teşekkür ederim ya rahatladım biraz unutunca bide arkasından ağrım başlayınca Bayağı panikledim ilk denememde de 6.gün başlamıştı ağrılarım arkasından regl oldum ve sonuç negatif olmuştu aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Bende kızların dedıgı gibi yapıyorum cnm bu sabah 10 da aldım mesela ama digerini aynı saatte aldım hatta dün alıp almadıgımı unuttum galiba bi saat arayla yine aldım yani 4 oldu ben 3 kullanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…