Estrofem ve coraspirin burun kanaması

cerenc1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
91
31
3
29
Kızlar transfer önces estrofem ve coraspirin kullanırken burun kanaması yaşayan var mı?

Bende 3 gündür kullanıyorum. Bende olmadı ama bende de kasık ağrısı ve mide bulantısı yaptı.

Kızlar transfer önces estrofem ve coraspirin kullanırken burun kanaması yaşayan var mı?
Ben yaşadım canım hatta ertesi gün boğazımdan gelmeye başladı doktorum ilaçları bıraktırdı gögüs hastalıkları ve kbb ye muayene oldum bunların haricinde kan değerlerim iki saatte bir bakıldı. Tüp bebek doktorum coraspin kanama alanı oluşturabilir dedi bir daha adete farklı şekilde ilerleyeceğimizi söyledi. İlaçları kullanmaya başladığımın 3. günü oldu bende sende kaçıncı gün oldu

Ben yaşadım canım hatta ertesi gün boğazımdan gelmeye başladı doktorum ilaçları bıraktırdı gögüs hastalıkları ve kbb ye muayene oldum bunların haricinde kan değerlerim iki saatte bir bakıldı. Tüp bebek doktorum coraspin kanama alanı oluşturabilir dedi bir daha adete farklı şekilde ilerleyeceğimizi söyledi. İlaçları kullanmaya başladığımın 3. günü oldu bende sende kaçıncı gün oldu
Benim tekrarlamadı ama bu kezde ishal oldum. Ay ne oluyor böyle ne zormuş Rabbim ya

3. Gün oldu bende de ama bugün yok mesela

Maalesef kan sulandırıcılar kanama yapabiliyor. Yaklaşık 3 yıldır kan sulandırıcı kullanıyorum ben. Ara ara burun kanaması kulağımda kanama vs yapıyor. Tüp bebek tedavisinden bağımsız kullanımlarda da yapıyor yani.

Bende de 1 gün oldu kanama 2 hafta sonra tekrar kanama gibi oldu ama kahverengiydi su gibi aktı kbb ye tekrar gittim herhangi bir kanama alanı görünmüyor dedi hap ve krem verdi onları kullanıyorum şükür şimdilik yok. Dediğin gibi çok zormuş Allah kolaylaştırsın. Benim ilk transfer hazırlığında coraspin değil direkt iğneyle başlamışlardı böyle bişey yaşamamıştım. Doktorun ne dedi canım

Back
X