• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşya

kadının içinde ne fırtınalar kopuyor şu an tahmin etmek zor. Öyle dışardan bakıp aman canım alt tarafı tencere deyip geçmek bizim için çok mantıklı bir yaklaşım ama onun için mesele tencere kapak düdük değil. Emek verdiği bir evlilik sonrası kazık kadar adamın düdük peşine düşmesi. Adamın düdükluye ihtiyacı mı var sence? Maksat tahrik etmek rahatsızlık vermek psikolojik olarak yıpratmaya çalışmak. Kadının yerinde olmadan konuyu bu kadar basite indirgemek çok yanlış.
Teşekkür ederim gerçekten tam olarak bu🙏

Merhabalar, eşimle ayrıldık ve eşyaları kim ne aldıysa onu alsın diye anlaştık. Evden çıktıktan sonra haber verdik evden çıktık diye. Hemen gidip kontrol etmiş fisslerin düdüklüsü vardı bilirsiniz biraz pahalı arayıp tencerem eksik demiş bende fark etmedim onun aldığını onu istemiş. İnanamadım o kadar emek verdim ve benden tencere istiyor. İnat ettim göndermiycem diye umurumda olduğundan değil ama her şeyi annesi kullanacak zaten sizce ne yapmalıyım?
Ay sizde bilerek almışsınız insan aldığı şeyi hele pahalıysa unutmaz ben boşanalı kaç sene oldu hatırlamıyorum ama hangi eşyayı nerden aldım şu gün bile net hatırlıyorum yani eşiniz neyse sizde şu an o sunuz çok inat etmeye gerek yok

Arkadaşım boşanırken evden bir tane mop almış fazla olarak eşi onu geri istemişti. İki de çocuklar vardı, kız evden ayrıldı zar zor bir ev bulup. Ve kaç yıllık kocasının, çocuklarının babasının derdi moptu cidden. Siz yuva yıkıldı, derdi tencere mi diyorsunuz ama evet tencere ben olsam gönderirdim. Konu duygusal bakılacak bir konu değil. Kocanızın derdi bu tarz şeyler olmasa 10 ayda saçma sapan sebeplerden boşanmak istemezdi zaten.

Son düzenleme:
kadının içinde ne fırtınalar kopuyor şu an tahmin etmek zor. Öyle dışardan bakıp aman canım alt tarafı tencere deyip geçmek bizim için çok mantıklı bir yaklaşım ama onun için mesele tencere kapak düdük değil. Emek verdiği bir evlilik sonrası kazık kadar adamın düdük peşine düşmesi. Adamın düdükluye ihtiyacı mı var sence? Maksat tahrik etmek rahatsızlık vermek psikolojik olarak yıpratmaya çalışmak. Kadının yerinde olmadan konuyu bu kadar basite indirgemek çok yanlış.
Bende çok zor şeyler yaşadım eski eş liste ile gelmişti duruşmaya şunu yaptım su marka telefon aldım evlilik yıldönümünde su hediyeyi aldım vs vs
Anlıyorum konu sahibini ama adamın karakterini biliyordu
Yoluna bak diyorum gönder tencereyi irtibatı kes kendi hayatına dön diyorum
Yanlis anlaşıldım yine her zaman olduğu gibi
10 ay evli kalmış evet üzücü yuvası yıkılmış
Ama dünyanın sonu değil
Adamin seviyesi belli işte niye bunu dert edip gündem edip hayatı zindan ediyor kendine konu sahibi anlamadım

Arkadaşım boşanırken evden bir tane mop almış fazla olarak eşi onu gerş istemişti. İki de çocuklar vardı, kız evden ayrıldı zar zor bir ev bulup. Ve kaç yıllık kocasının, çocuklarının babasının derdi moptu cidden. Siz yuva yıkıldı, derdi tencere mi diyorsunuz ama evet tencere ben olsam gönderirdim. Konu duygusal bakılacak bir konu değil. Kocanızın derdi bu tarz şeyler olmasa 10 ayda saçma sapan sebeplerden boşanmak istemezdi zaten.
Hah işte demek istediğim bu adam bu kadar seviyesi bu benim eski eşimde doğumu özelde yaptı diye belge fatura ile gelmişti

Ay sizde bilerek almışsınız insan aldığı şeyi hele pahalıysa unutmaz ben boşanalı kaç sene oldu hatırlamıyorum ama hangi eşyayı nerden aldım şu gün bile net hatırlıyorum yani eşiniz neyse sizde şu an o sunuz çok inat etmeye gerek yok
Doğru diyorsunuz ben de bosanirken eşimin ilk aldığı hediyeyi bile hatırlamış ayrı yere koyup eşime geri vermiştim
İnsan ceyizine aldığı tencereyi bilir hele marka ve pahalı ise
Birde mesele tencere değilse önemsiz ise neden annesi kullanacak gibi garip şeyler düşünüp göndermiyor tencereyi
Belki adam kendine bekar evi açacak yada yeniden evlenecek yada annesine vermek istedi
Yada sırf sorun yaratmak istiyor gıcık biri sorunlu biri e verin gitsin adamın tenceresini olsun bitsin ortada çocuk vs de yok yıllar da gitmemiş herkes yoluna baksın

Koca tencereyi nasıl farketmiyorsunuz? İster ister
Öyle konuşulmuş sonuçta herkes kendi aldığını alıp gitsin denmiş
Adam ben parasını verdim eski eşim kullanacağına annem kullansın demiş olabilir
Yada çöpe gitsin ona gitmedin demiş de olabilir
Madem sadece bir tencere bu kadar önemli değil sizin için verin gitsin
Şu ve buna benzer birkaç yorumuna istinaden söyledim. Yanlış anlaşilmiyorsun. Seni severim genel olarak ama bu yaklaşımını doğru bulmadım.

Karşısındaki erkek basit olduğu için basite indirgenmeli bu konu. “Huzursuzluk vereyim”den daha düz bir amacı var bence adamın, pahalı olduğu için istiyor. Adam bildiğin tencerenin derdine düşmüş evet. Kullanmasa bile anasına verir. Olay bu kadar basit. İnat edip göndermemek böyle gevşeklerin ağzına malzeme vermek olur. Orda burda konuşur kaç binlik tencerenin üzerine yattı diye. Bu seviyeye inmeye değer mi bilemedim.

Şu ve buna benzer birkaç yorumuna istinaden söyledim. Yanlış anlaşilmiyorsun. Seni severim genel olarak ama bu yaklaşımını doğru bulmadım.
Teşekkür ederim yazarak anlatmaya çalıştığım için net ifade edemedim
Adam sorunlu biri bu belli diyorum ki yolla gitsin tencereyi yoluna bak
Ortada ortak çocuk vs de yok zaten irtibatı kes olsun bitsin diyorum

Karşısındaki erkek basit olduğu için basite indirgenmeli bu konu. “Huzursuzluk vereyim”den daha düz bir amacı var bence adamın, pahalı olduğu için istiyor. Adam bildiğin tencerenin derdine düşmüş evet. Kullanmasa bile anasına verir. Olay bu kadar basit. İnat edip göndermemek böyle gevşeklerin ağzına malzeme vermek olur. Orda burda konuşur kaç binlik tencerenin üzerine yattı diye. Bu seviyeye inmeye değer mi bilemedim.
Ben eski konuları da okudum, adamın ne mal olduğunu anladığım için sırf pislik olsun diye böyle davrandığını düşünüyorum. Konu tencere değil tırnak makası olsa o adam yine bunu yapacak bir vibe veriyor.

Ben de bilmiyorum evlenirken ütüyü kim aldı, çamaşır makinesini kim aldı.

Herkes biliyor mu gerçekten, neden yadırgandı bilmemek?
Bakın bu sıradan bi tencere değil. Iki tarafın da mevzu edilebilir kabul etmiş olduğu bir tencere. Sırf da popülaritesi olması hasebiyle yani. O yüzden ben yüzde bin iki tarafından bunu kaptırmayayım bi ton para verdik planları yaptığına eminim. Kapanın elinde kalamamış digeri istemiş burda.

Bakın bu sıradan bi tencere değil. Iki tarafın da mevzu edilebilir kabul etmiş olduğu bir tencere. Sırf da popülaritesi olması hasebiyle yani. O yüzden ben yüzde bin iki tarafından bunu kaptırmayayım bi ton para verdik planları yaptığına eminim. Kapanın elinde kalamamış digeri istemiş burda.
Aynen öyle yaptım hanımefendi rahat edin

Evet mesele tencere değil adamın karakteri bu parasını ben verdim bende kalacak kafasında ve bunu konu sahibi az çok bilir eşi yani adamı çözmüş olmalı niye inat ettim vs vs gibi şeyler yapıyor anlamadım
Benim yıllarım gençliğim gitti ve ben kocamı boşanma sürecinde tanıdım
Hani bir laf var ya eşini bosanirken tanırsın diye onun gibi işte
Asla yüz göz olmadım 2 ay sadece makarna yedim evimde iş bulana kadar minnet etmedim baktım huzur vermeyecek evi boşalt diye eziyet ediyor gittim boşalttım çıktım evden
Ortak çocuk vardı buna rağmen bir kere aramadım kardeşim aracılığıyla ile çocuk ile ilgili meseleleri hallettim şimdi çocuğum büyüdü telefonu var ve artık irtibat kurmamiza hiç lüzum kalmadı
Bazı erkekler böyledir malesef
O yüzden yüz göz olmaya savaşmaya mücadele etmeye değmez

Ben eski konuları da okudum, adamın ne mal olduğunu anladığım için sırf pislik olsun diye böyle davrandığını düşünüyorum. Konu tencere değil tırnak makası olsa o adam yine bunu yapacak bir vibe veriyor.
Ben de eski konuları okuyarak bu yorumu yaptım zaten. Adam beğenmiyormuş kadını, sevmiyormuş. Boşanma bir an evvel gerçekleşsin diye anlaşmalı boşanmışlar, hesabını gizlemiş kadına. Hayatından bu kadar çıkarmaya çalıştığı bir kadına pislik yapmaya çalışması mantıklı gelmedi. Bulaşmaya değil tam tersi kurtulmaya çalışıyor gibi.

Back
X