• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşya

Siz çok gururlusunuz her şeyi bıraktınız ben tencere kaçırdım ben gurursuzum rahat ettiniz mi
Gerçekten bütün yazdıklarımdan bunu mu anladınız ?
Bu gurur ile alakalı değil adam pislik ise otu çöpü bahane eder yine bulaşır bu yüzden gerekirse herşeyi Adama birakip arkana bakmadan kaçman gerekiyor bazı adamlardan
Çünkü bazısı bazı psikopatlar sana verdiği nafakayı bile nerde harcıyorsun diye hesap soruyor var böyle tipler
Cok şükür ki benimki parada vermedi verseydi ömür billah eziyetini psikolojik siddetini çekerdim
Ne güzel mesleğiniz var yaşınız genç çocuk vs de yok önünüze bakın diyorum gönderin gitsin tencereyi numaranızı değiştirin sosyal medya hesabınizi değiştirin hayatınızı yeniden şekillendirin
Yolunuza bakın erkeklerden duygusallık beklemeyin tek bir çay kaşığı da olsa adam peşine düşecek kapasitede çünkü

Gerçekten bütün yazdıklarımdan bunu mu anladınız ?
Bu gurur ile alakalı değil adam pislik ise otu çöpü bahane eder yine bulaşır bu yüzden gerekirse herşeyi Adama birakip arkana bakmadan kaçman gerekiyor bazı adamlardan
Çünkü bazısı bazı psikopatlar sana verdiği nafakayı bile nerde harcıyorsun diye hesap soruyor var böyle tipler
Cok şükür ki benimki parada vermedi verseydi ömür billah eziyetini psikolojik siddetini çekerdim
Benim de böyle bir talebim olmadı onun hiçbir şeyine ihtiyacım yok şükür zaten ben çoğu şeyimi kendim aldım kimseye tamahım yok konu tencere değildi ama öyle olsun

Benim de böyle bir talebim olmadı onun hiçbir şeyine ihtiyacım yok şükür zaten ben çoğu şeyimi kendim aldım kimseye tamahım yok konu tencere değildi ama öyle olsun
Konu ne peki ? Tencere değil maddiyat değil eşya değil ne peki o zaman?
Erkeklerden duygusal davranmalarını pişman olup ağlamalarıni yıkılmasını vs beklemek tamamen saçma adam bir an önce bitsin diye kendini yirtmis
Tencere tava peşine düşecek kadar da para göz

Mesele tencere değilse niye vermem annesi kullanacak diye garip bir düşünce edindiniz ?
Bunu kendinize yapmayın bir çok kadından daha şanslısınız
Mesela mesleğiniz var
Çocuğunuz yok
Yillariniz ziyan olmamış
Yolunuza bakın

İlişki tencere kavgasına evrilmiş, ne acı...

Konu ne peki ? Tencere değil maddiyat değil eşya değil ne peki o zaman?
Erkeklerden duygusal davranmalarını pişman olup ağlamalarıni yıkılmasını vs beklemek tamamen saçma adam bir an önce bitsin diye kendini yirtmis
Tencere tava peşine düşecek kadar da para göz

Mesele tencere değilse niye vermem annesi kullanacak diye garip bir düşünce edindiniz ?
Çünkü annesi bende ne görse isteyen aynısını oğluna aldıran biriydi üstelik kendi aldığım şeyleri de. Bu evliliğin bitmesinde payı da büyük bundan dolayı istemiyorum birine veririm ya da atarım zaten kullanacak değilim

Çünkü annesi bende ne görse isteyen aynısını oğluna aldıran biriydi üstelik kendi aldığım şeyleri de. Bu evliliğin bitmesinde payı da büyük bundan dolayı istemiyorum birine veririm ya da atarım zaten kullanacak değilim
Tamam öyle yapın
Hala annesi ile ugrasabiliyorsunuz Bravo vallahi
Sakın vermeyin tencereyi hatta çöpe atın video çekip kaynanaya gönderin

Doğru diyorsunuz ben de bosanirken eşimin ilk aldığı hediyeyi bile hatırlamış ayrı yere koyup eşime geri vermiştim
İnsan ceyizine aldığı tencereyi bilir hele marka ve pahalı ise
Birde mesele tencere değilse önemsiz ise neden annesi kullanacak gibi garip şeyler düşünüp göndermiyor tencereyi
Belki adam kendine bekar evi açacak yada yeniden evlenecek yada annesine vermek istedi
Yada sırf sorun yaratmak istiyor gıcık biri sorunlu biri e verin gitsin adamın tenceresini olsun bitsin ortada çocuk vs de yok yıllar da gitmemiş herkes yoluna baksın
Bana da bilerek yaptı gibi geliyor şurda kız kızayız gıcıklığına aldım çöpe atcam de geç yani ne var bunda

Bana da bilerek yaptı gibi geliyor şurda kız kızayız gıcıklığına aldım çöpe atcam de geç yani ne var bunda
Atmaz gıcıklık için yapmış işte açık ve net ortada bende sinirimden tüm resimleri yırtıp yakmış ceketini ayaklarımin altında çiğnemiştim hırsımdan yani
15 bin ile 24 bin bandında fiyatı çöpe atacağını zannetmiyorum

Ben de bilmiyorum evlenirken ütüyü kim aldı, çamaşır makinesini kim aldı.

Herkes biliyor mu gerçekten, neden yadırgandı bilmemek?
Bilenler evlenirken her şeyi ayrı ayrı alanlar. Bizim gibi birlikte alanlar hatırlamaz hatırlasa da diyelim ki eşim ödemiştir ama o ay kredi kartı fazla gelmiştir ben göndermişimdir yada tam tersi.

Siz çok gururlusunuz her şeyi bıraktınız ben tencere kaçırdım ben gurursuzum rahat ettiniz mi
Ya bunun gururla ne alakası var kıçı kırık bi tencere mi gururu kurtarıyo sadece diyoruz ki bizi de yeme de dertleşelim oh iyi yaptın o kocana az bile at çöpe çek fotosunu at kocana kudursun ama gelip burda fiyatına kadar anlattığın markası diğer eşyalardan farklı eşyayı unuttum dersen de yemiyoruz yani

Ben de bilmiyorum evlenirken ütüyü kim aldı, çamaşır makinesini kim aldı.

Herkes biliyor mu gerçekten, neden yadırgandı bilmemek?
Yargılanmadı kocası için bi düdüklü peşinde yaaaa ama yuvam yıkılıyo derken kendi de aynı şeyin peşinde ondan yadırgandı onun dışında gerçekten eve çamaşır makinesini ütüyü kim seçti kim aldı bunu ciddi ciddi bilmiyor musunuz ? Mesela çamaşır makinesini ben aldım çeyizle geldi net ütüyü ben aldım bu da net tv yi beraber gittik seçtik beraber ödedik gibi gibi bilir kim ne aldığını ya iyi kötü programını modelini seçerken aklında kalır

Konu sahibinin derdinin düdüklü tencere olduğunu sanmıyorum. Bu kadar yüklenmemek gerek. Yanlışlıkla almış olabilir ya da eşyaları birinin yardımıyla toplamış olabilir. Kadının can acısı var şuan da mantıklı düşünmesini o kadar da beklememek gerek. Verin gitsin hanımefendi hayatınızdan tamamen defedin.

Konu sahibinin derdinin düdüklü tencere olduğunu sanmıyorum. Bu kadar yüklenmemek gerek. Yanlışlıkla almış olabilir ya da eşyaları birinin yardımıyla toplamış olabilir. Kadının can acısı var şuan da mantıklı düşünmesini o kadar da beklememek gerek. Verin gitsin hanımefendi hayatınızdan tamamen defedin.
Halden anlayan insanlar da var sağolun🙏

Ya bunun gururla ne alakası var kıçı kırık bi tencere mi gururu kurtarıyo sadece diyoruz ki bizi de yeme de dertleşelim oh iyi yaptın o kocana az bile at çöpe çek fotosunu at kocana kudursun ama gelip burda fiyatına kadar anlattığın markası diğer eşyalardan farklı eşyayı unuttum dersen de yemiyoruz yani
Teşekkür ederim gurur ile ilgisi yok eşyanın inanın yuvam yıkıldığı zaman 3 gün kendime gelemedim aldatildigimi öğrendiğim de yılların gidiyor kolay mı hiç sevmemiş dahi olsan alışkanlık oluyor
Eşyayı vs hiç gözüm görmedi tek derdi gayesi beni yıldırmak evden çıkarıp o kadını getirmekti
Bana o evde hiç hakkin yok çocuğu da ak git dedi ben ne yaptım peki
Aradım hayır kurumunu yetim bir kızcağız varmış ceyizimle beraber herşeyi ona verdim
Onun tek ceketi giysileri bana aldığı kitaptı cicekti tektasti telefondu onları bıraktım
Çekip çıktım kapıyı
1 lira bulamadığım zamanlar oldu
Kadınlik yapsaydın aldatilmazdin laflarını işittim
O pırlanta yüzüğü eşyaları telefonu vs bırakmayıp esyasiz kalmaz oturabilirdim ama yıllarca bana huzur vermeyecekti biliyordum
Bu yüzden tek çöp almadım oda bulasacak birsey bulamadı

Boşandıktan bir sene sonra ortak bir arkadaşa niye hemen vazgeçti ki benden belki geri dönmeyi isterdim demiş
Kafa bu yani
Gurur değil canımı kendimi sevmek diyorum ben buna
Çok ağladım çok gözyaşı döktüm ben merdiven yıkarken o kadın bana gittiği yerlerin resmini attı bosanma sürecinde neler yaşadım ben bilirim
Benim konu sahibi gibi bir mesleğim yoktu arkamda duranim yoktu
Bende diyorum ki konu sahibi ne yoluna bak
Tencereyi tavayı boşver
Bu kadar yani
Ama bazı kadınlar kadınsa ben neyim acaba derken buluyorum bazı konuları okurken ...

Yargılanmadı kocası için bi düdüklü peşinde yaaaa ama yuvam yıkılıyo derken kendi de aynı şeyin peşinde ondan yadırgandı onun dışında gerçekten eve çamaşır makinesini ütüyü kim seçti kim aldı bunu ciddi ciddi bilmiyor musunuz ? Mesela çamaşır makinesini ben aldım çeyizle geldi net ütüyü ben aldım bu da net tv yi beraber gittik seçtik beraber ödedik gibi gibi bilir kim ne aldığını ya iyi kötü programını modelini seçerken aklında kalır
Düdüklünün mesele olması ayrı, onu ben de yadırgadım da hatırlamamak anormal gelmedi.

Her şeyi değil, ama blender setini kim aldı hatırlamıyorum mesela.
Aldığımız yeri biliyorum, beyaz eşyaların biriyle birlikte aldık, ödeme kısmını hatırlamıyorum.
Evet ütüyü de hatırlamıyorum, kurutma makinesini hatırlamıyorum.
Gerisini hemen hemen biliyorum.
Birlikteyken seçtiğimiz ıvır zıvırı hiç bilmiyorum.

Düdüklünün mesele olması ayrı, onu ben de yadırgadım da hatırlamamak anormal gelmedi.

Her şeyi değil, ama blender setini kim aldı hatırlamıyorum mesela.
Aldığımız yeri biliyorum, beyaz eşyaların biriyle birlikte aldık, ödeme kısmını hatırlamıyorum.
Evet ütüyü de hatırlamıyorum, kurutma makinesini hatırlamıyorum.
Gerisini hemen hemen biliyorum.
Birlikteyken seçtiğimiz ıvır zıvırı hiç bilmiyorum.
mesele düdüklü değilmiş zaten konu sahibi yazdı ya annesine verecek ona vereceğine çöpe atarım dedi bilerek almış işte bariz

Back
X