eşyadan ayrilamamak

Uzerinizden bir yuk atmis gibi hafiflediniz degilmi:))
Valla ben kullanmadigim esyalarimi eskileri vs elden cikarmaya baskalarina vermeyi cok seviyorum cok rahatliyorum:))
Hatta her temizlik yaptigimda bir suru gereksiz sey (ozellikle ariyorum tabi)atiyorum bi bakiyorum kapida bir suru cop poseti zevkle atiyorum onlari ohh be diyorumbuda bir hastalikmi acep diye dusunmuyor degilim

Lifetime diye bir televizyon kanalında var sizin anlattığınıza benzer insanlar. Bir izleyin bence
Ölen kedisinin cesedini o atmadığı eşyaların arasında bulamayanlar mı arasınız yoksa istifledikleri şeylerin içine farelerin yuva yapanları mı..
Onlarda bir gecede o hale gelmediler. Yavaş yavaş, birike birike bu hale geldiler. Gidişiniz hiç iyi değil.
Kendiniz aşamıyorsanız da destek alın sonu çöp ev olabilir çünkü.

Yok canım o evreye gelmem sanmıyorum yani :)) sadece yerine yenisini alinca eskisini atıyorum. Çocuklarimin olmayanlarını seve seve yigenlerime v s veriyorum.

Esyalar insanlarin kolesidir derler ama sizde tersi olmus...

Bu arada ben yengec burcuyum...yani biraksalar evde hic birsey birakmam...istifleme huyum yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…