Aynen, salya sümük ağladım eşimi aradım beni teselli etsin diye oda şaşırdı .Sevdin öptün mü?
Bebek arabasını mı?
Aynen, salya sümük ağladım eşimi aradım beni teselli etsin diye oda şaşırdı .
Yok bogayimEşyaları sevip öpme kısmı hariç saklama atıp kıyamama için diyorum ki kesin yengeç burcusun
Aslında kıyafet konusunda vermeyi çok severim hani ihtiyacı olan kullansın. Ama depresyondamiyim nedir. Sanki çocuğumun bebekligini veriyorum gibi hissettimIstifcilige giden bi durumunuz olmasinda.
Ben yaza ve kisa girerken dagitilcaklari ayarlar yardimci ablamiza veririm.
Bi bag kurmam esyalarla.
Esya aractir.
Baskalarinda gordugumde mutlu bile oluyorum
Sanirim çocuğumun bebekligini veriyorum diye düsündüm. Diğer eşyalara pek takilmamNeden agladiniz? Cocugunuz bir zamanlar kullanmisti onu diye mi?
Yoksa her esyada ayni durum mu soz konusu? Esyadan ayrilamamak bir hastaliktir. Yani istifçilik. Hem ruhen hem bedenen size zarar verir. Tedavi olun.
Aynen, salya sümük ağladım eşimi aradım beni teselli etsin diye oda şaşırdı .
Öyle görünürde bir problem yok. Ama ne bileyim . Ben tekmiyim böyle olaniyi de niye ?
alt tarafı bir eşya..
başka sorunlarınız vardı da denk mi geldi bahane edip mi ağladınız ?
Valla kullanmaya kiyamiyordumZavallı arabacığı kilere atıp yüzüne bile bakmamışsın şimdi ağlıyorsun. Bence onun adına mutlu olmalısın başka bir çocuk ona binecek, işe yarayacak diye. Yerinde olsam beyazlar giydirir, anlı şanlı yollardım yeni sahibine, davul zurna falan da olur.
Öyle görünürde bir problem yok. Ama ne bileyim . Ben tekmiyim böyle olan
Aynen. Kendime inanamiyorum. Arkadaşımı aradım akşam lütfen gel ben veremem sen ver diye oda demedigini bırakmadı .bence teksin ..
yani çocuğun eşyası demişsin de bahane bu .. insan çocuğunun sevdiği bir kıyafetini çorabını bişeyini saklar alt tarafı .. bebek arabasıyla nasıl bir bağ kurdun öyle de salya sümük ağladın komik valla..
Hehehe:) ben de yengeç burcuyum,çok kıymetlidir eşyalarım,duygusal bağ da kurarım ama öpüp sevip ağlayacak kadar değil tabiEşyaları sevip öpme kısmı hariç saklama atıp kıyamama için diyorum ki kesin yengeç burcusun
Valla iki dakkada acayip gaza geldimHehehe:) ben de yengeç burcuyum,çok kıymetlidir eşyalarım,duygusal bağ da kurarım ama öpüp sevip ağlayacak kadar değil tabi
Konu sahibi walla senin durum acayipmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?