- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
Selam hanımlar, bu ilk konum ama kk nin müdavimiyim . Benim derdim esyalarimdan ayrilamiyorum, sanki aramda bi bağ varmış gibi. Mesela yaklaşık iki hafta önce internete özene bözene aldığım cocukarabasini koydum kilerde üzeri örtülü duruyor uzun zamandir, hem arabaya sigmadigindan hemde apartmanda ki çocuklardan zarar görmesin diye. 1 yıl oldu alali. Bugün biri aradı ve almak istediğini söyledi, randevulastik ve ben kilere bakmaya gittim. Manyak gibi sevdim öptüm ve hatta zarıl zarıl ağladım, ne bu şimdi ?
Yani hem kendim satmak istiyorum hem ayrılmaktan korkuyorum? Bu duygu karmaşası neyin nesi olabilir ?
Kışın kullanamam, zaten heryer arabayla gidiyorum ayrıca küçük sürekli kullandığım başka bir cocukarabam daha var. Satmasam Yaza saklaSam değer kaybedecek. Ve Pişman olacagim. Ama satarsamda pişman olacagim.
Böyle durumda siz olsanız napardiniz
Yani hem kendim satmak istiyorum hem ayrılmaktan korkuyorum? Bu duygu karmaşası neyin nesi olabilir ?
Kışın kullanamam, zaten heryer arabayla gidiyorum ayrıca küçük sürekli kullandığım başka bir cocukarabam daha var. Satmasam Yaza saklaSam değer kaybedecek. Ve Pişman olacagim. Ama satarsamda pişman olacagim.
Böyle durumda siz olsanız napardiniz