• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşyadan ayrilamamak

nirra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
2.143
4.249
83
Selam hanımlar, bu ilk konum ama kk nin müdavimiyim . Benim derdim esyalarimdan ayrilamiyorum, sanki aramda bi bağ varmış gibi. Mesela yaklaşık iki hafta önce internete özene bözene aldığım cocukarabasini koydum kilerde üzeri örtülü duruyor uzun zamandir, hem arabaya sigmadigindan hemde apartmanda ki çocuklardan zarar görmesin diye. 1 yıl oldu alali. Bugün biri aradı ve almak istediğini söyledi, randevulastik ve ben kilere bakmaya gittim. Manyak gibi sevdim öptüm ve hatta zarıl zarıl ağladım, ne bu şimdi ?
Yani hem kendim satmak istiyorum hem ayrılmaktan korkuyorum? Bu duygu karmaşası neyin nesi olabilir ?
Kışın kullanamam, zaten heryer arabayla gidiyorum ayrıca küçük sürekli kullandığım başka bir cocukarabam daha var. Satmasam Yaza saklaSam değer kaybedecek. Ve Pişman olacagim. Ama satarsamda pişman olacagim.
Böyle durumda siz olsanız napardiniz

Eşyaları sevip öpme kısmı hariç saklama atıp kıyamama için diyorum ki kesin yengeç burcusun :kahve:
Yok bogayim
Istifcilige giden bi durumunuz olmasinda.
Ben yaza ve kisa girerken dagitilcaklari ayarlar yardimci ablamiza veririm.
Bi bag kurmam esyalarla.
Esya aractir.
Baskalarinda gordugumde mutlu bile oluyorum
Aslında kıyafet konusunda vermeyi çok severim hani ihtiyacı olan kullansın. Ama depresyondamiyim nedir. Sanki çocuğumun bebekligini veriyorum gibi hissettim

Neden agladiniz? Cocugunuz bir zamanlar kullanmisti onu diye mi?
Yoksa her esyada ayni durum mu soz konusu? Esyadan ayrilamamak bir hastaliktir. Yani istifçilik. Hem ruhen hem bedenen size zarar verir. Tedavi olun.
Sanirim çocuğumun bebekligini veriyorum diye düsündüm. Diğer eşyalara pek takilmam

Zavallı arabacığı kilere atıp yüzüne bile bakmamışsın şimdi ağlıyorsun. Bence onun adına mutlu olmalısın başka bir çocuk ona binecek, işe yarayacak diye. Yerinde olsam beyazlar giydirir, anlı şanlı yollardım yeni sahibine, davul zurna falan da olur.

Zavallı arabacığı kilere atıp yüzüne bile bakmamışsın şimdi ağlıyorsun. Bence onun adına mutlu olmalısın başka bir çocuk ona binecek, işe yarayacak diye. Yerinde olsam beyazlar giydirir, anlı şanlı yollardım yeni sahibine, davul zurna falan da olur.
Valla kullanmaya kiyamiyordum

Öyle görünürde bir problem yok. Ama ne bileyim . Ben tekmiyim böyle olan :110:

bence teksin ..
yani çocuğun eşyası demişsin de bahane bu .. insan çocuğunun sevdiği bir kıyafetini çorabını bişeyini saklar alt tarafı .. bebek arabasıyla nasıl bir bağ kurdun öyle de salya sümük ağladın komik valla..

bence teksin ..
yani çocuğun eşyası demişsin de bahane bu .. insan çocuğunun sevdiği bir kıyafetini çorabını bişeyini saklar alt tarafı .. bebek arabasıyla nasıl bir bağ kurdun öyle de salya sümük ağladın komik valla..
Aynen. Kendime inanamiyorum. Arkadaşımı aradım akşam lütfen gel ben veremem sen ver diye oda demedigini bırakmadı .

Eşyaları sevip öpme kısmı hariç saklama atıp kıyamama için diyorum ki kesin yengeç burcusun :kahve:
Hehehe:) ben de yengeç burcuyum,çok kıymetlidir eşyalarım,duygusal bağ da kurarım ama öpüp sevip ağlayacak kadar değil tabi:KK53:
Konu sahibi walla senin durum acayipmiş :KK45:

Çok yakın arkadaşım sizin gibiydi.
Etrafında iyi arkadaşı,sevgi ve saygı gördüğü bir sevgilisi yoktu.Hep terk ediliyordu.
Bu yüzden eşyaları ile duygusal bağ kurmuştu.bunlar psikologunun açıklamaları.
Zamanla düzeliyor şimdi.
Onu anlayan bir arkadaşı var artık-Ben-
İlişkisinde de sevildiğini yeni yeni hissediyor.
Geçen gün iki çuval kullanmadığı eşyasını ihtiyacı olanlara gönderdi.
Kendisi bizden daha şaşkındı :D

Back
X