Esyalari degistirsem mi

Anlatacakseylervar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
633
488
33
32
Kizlar yine size danismak istedigim bir konu var. biz evlenip sark hizmetine gittik esyalarimizi alirken esim bana tekrar donerken degistircez diye soz verdi ve hep ucuzuna kacarak sectik ,guya esyalari getirmeyecektik ve benim Icime sinecek sekilde alacaktik ama donus zamani gelince esim esyalari goturelim olmadi bunlari annemlerin alt kata birakiriz falan dedi cok ucuza gidecek yazik falan dedi bir sekilde esyalari Yeni atandigimiz yere getirdik ben surekli bu esyalari getirmicektik sevmiyorum falan diye soyleniyorum , esimde elimizde az bi birikmis para var ona mi gitsin ev pesinati biriktirelim diyo sizce en azindan salonu kendi istegime gore degistirmeli miyim? Cunku hic hosuma gitmiyor ozeniyorum arkadaslarimda falan herkes zevkine gore dosedi, ama bir yandan evimiz yok oncelik ev olmali diye de dusunuyorum kararsizim

Kizlar yine size danismak istedigim bir konu var. biz evlenip sark hizmetine gittik esyalarimizi alirken esim bana tekrar donerken degistircez diye soz verdi ve hep ucuzuna kacarak sectik ,guya esyalari getirmeyecektik ve benim Icime sinecek sekilde alacaktik ama donus zamani gelince esim esyalari goturelim olmadi bunlari annemlerin alt kata birakiriz falan dedi cok ucuza gidecek yazik falan dedi bir sekilde esyalari Yeni atandigimiz yere getirdik ben surekli bu esyalari getirmicektik sevmiyorum falan diye soyleniyorum , esimde elimizde az bi birikmis para var ona mi gitsin ev pesinati biriktirelim diyo sizce en azindan salonu kendi istegime gore degistirmeli miyim? Cunku hic hosuma gitmiyor ozeniyorum arkadaslarimda falan herkes zevkine gore dosedi, ama bir yandan evimiz yok oncelik ev olmali diye de dusunuyorum kararsizim

Bu şartlarda ben daha temel ve uzun süreli şeylere bütçe ayrılmalı diye düşünüyorum ben olsam hiç dert etmem olabildiğince ev almaya odaklanır evimde yavas yavas değiştirirdim kırılmadıktan yırtılmadıktan bozulmadıktan sonra yapmayın eşiniz mantıklı olanı söylüyor almanında modelin de yeninin de sonu yok

bu krızde eski eşyayla
otururdum ben olsam

Ülkenin hali belli. Bu durumda bos yere esya almak bana çok mantiksiz geliyor.
Evet esin zamaninda öyle söylemis olabilir fakat sartlar degistikce, insan yaptiklarini mecburen degistirmek zorunda kaliyor.

Esin gayet mantikli, para biriktirmeniz daha iyi. O arkadaslarinizada özenmeyin. Onlarda yüklü kredi ödüyorlardir sirf bir kaç esya almak için.

Bizim de evimizde bazı tadilatlar yapmamız lazım yani hazır kullanılabilir durumda olan mutfagı begenmiyorum,değiştiresim var,sonra saçmalama gereksiz yere on bin lira mı harcayacaksın diye oturuyorum yerime,eşya vs tamamen bozulmadığı sürece elden çıkartmak çok gereksiz masraf geliyor,yedi yıldır evliyim daha hiçbir şey değiştirmedim evde. İşimi görüyor mu görüyor tamam kapanmıştır konu bence.

Ta
Ben değiştirirdim.
Eşyalar alınırken ucuzu seçilmiş geldiğinizde güzeli alınacak diye. Alelade seçilmiş. Resmen eşyayı ucuz alın diye oyun çevirmiş gibi olmuş eşiniz.
eşyaları illa ucuz seç diye bir isteği olmadı aslında taşınırken bozulur falan diyerek birlikte karar verdik ve kaç yıl kalacağımız belli değildi doğuda ,aslında gelirken getirmesem olurdu belki ama 2 yılda döndük hepsi çok sevmesemde yeni şeyler olunca diğer eve koyarım en kötü diye düşünüp getirdim

Back
X