Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu esyalarima bakarmisiniz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
37
Slm kizlar esyalarim yeni aldik ama icime sinmiyor bellonadan aldik sizce nasil yemek odasi koltuk takimi nasil nasil bi hali gider sizce akil verin bana koltuğun renginden fon perde yaptirsam bayarmi nasil olur sizce koltugum rengi cok mu kotu ananlamadim dusunup duruyom yastikli koltuklardan istemedim :oops:

Eklentiler

• venturo-yatak-odasi-tab-01.jpg
    venturo-yatak-odasi-tab-01.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 739
  • bellona-briza-yemek-odasi-takimi.jpg
    bellona-briza-yemek-odasi-takimi.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 722
  • 20150503_161228.jpg
    20150503_161228.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 697
  • 20150503_161207.jpg
    20150503_161207.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 690
yatak odanız benimkiyle aynı çok güzel duruyor gerçekten gören herkes pek beğendi. oturma odanız da güzel görünüyor rengide çok hoş bence. aynı desen perde olmaz hem deseni benzetemezsiniz hem bayar bence çiçekli koltuklara düz renk fonlar daha güzel oluyor. internette tasarımlara bakabilirsiniz

güle güle kullan bence çok tatlı gerçekten. koltugun rengi biraz bogucu gibi ama salonu tüm hali ile düşünmek lazım güzel aksesuarlarla çok güzel bir salona dönüştürürsün. örneğin koltuklara o renge yakışan yastıklar serpiştir.
2-3 yıl sonra zaten koltugun yüzünü değiştirirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum sürekli aynı renk sıkılırım:)

Eşyaları teslim aldınız mi ücret ödediniz mi eğer teslimat olmadıysa henüz sizde ailenizde biri de evde olan gündüz saati teslim isteyin dikkatli olun iyice inceleyin hepsi paketli olsun cizigi eksigi gediğini olmasın eğer böyle bu durum olursa eşyayı kurdurmadan geri gönderin ve teslim tutanağını imzalamayan. Çok şikayetler var bellona hakkında zira başıma geldi konumu okuyun tüketici sıkayet. Bölümünden. Mağdur olmayın sonrasinda

X