Eşyalarımı sevmiyorum:(

Umutsuzanne

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
30
12
18
33
Kızlar merhaba, bikac gündür mobilyalarına takmış durumdayım, henüz iki yıllık evliyim eşyalarımı alırken de cevremdekillerin etkisinde kalıp koyu kahve aldım üstelik uyumsuz birbirleriyle, suan bakıyorum demekki o zaman nasıl bir ikilemde kaldıysam, oturma grubum klasik yemek odam spor, cok gözüme batiyo, heykeli nette pembe evleri görünce sinirim bozuluyo

Eşyalarıma bir sure daha, yani maddiyat elverinceye kadar tahammül etmek zorundayım galiba, dediğiniz gibi başka da bi çözüm yok

Mobilyacıların en sevdiği müşteri profili evlenecek çiftlermiş. Ne alacağına karar vermeden, evi tanımadan, ölçüp biçmeden, çevreden etkilenip, gelip gereksiz bir dolu eşya alan sonra pişman olup değiştirmek isteyen müşteriler.
Ben de ikinci senemde konsolu sattım, masayı anneme verdim mesela.
Koltukların kumaşını değiştirebilirsiniz. Yastıklarla farklı hava yaratın.

Gerci ben evleneli 3yil oldu ama mobilyalarim ve esyalarim geldigi gün Allahim ben mi sectim bunlari demistm seni o kadar iyi anliyorumki yapabilecek inan bisey yok sevmeye calisacaksin maalesef hem gõzün alisinca mobilyalarin da belki guzel gelir sana ve ben aksesuar ile sevmeye baslsdim mobilyalrimi zaten baska secenek de yokki

Tablo , renkli obje çiçekli minderle renklendirebilirsin bence hem ben evleneli 4 sene oldu bütün eşyalarımı beyaz seçtim sen daha 2 yıllıksin neden koyu tercih ettin ki o eşyalardan ömür boyu sen oturcaksin büyükleri dinlemeseydin cnm ya

Bende düğün paketi almıştım 9 yıl önce gumusluk kinsol vitrin vs .şimdiki aklım olsa salona kosekoltuk kitaplık alirdim.tabi şimdi değiştirdim kitaplık ve kosekoltuk var. çok seviyorum salonumu.sabrettim tabi .malesef maddi durum elverinceye kadar bekleyeceksiniz.

Beyaza elimi attığımda bunlar hemen kirlenir sen çalışıyosun zaten çocuk da olursa mahvolur beyaz alma açık renk de alma dediler o anda insan tecrübeli olduklarını düşündüğü için dinliyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…