Eşyalarımı sevmiyorum:(

Kızlar merhaba, bikac gündür mobilyalarına takmış durumdayım, henüz iki yıllık evliyim eşyalarımı alırken de cevremdekillerin etkisinde kalıp koyu kahve aldım üstelik uyumsuz birbirleriyle, suan bakıyorum demekki o zaman nasıl bir ikilemde kaldıysam, oturma grubum klasik yemek odam spor, cok gözüme batiyo, heykeli nette pembe evleri görünce sinirim bozuluyo

Ben de pembe severim ama o instagramda ki kızılay gibi evlerden sonra çok sıkıldım.

Kumaşını değiştirin.
Koltuğun bir tanesinin kumaşını açık renk yaptırın birisi kahve kalsın. En azından maliyet azalır hem de havası değişir.

Odaya renkli tablo alabilirsiniz. Ben hem saatli hem de üç parça şeklinde tablo aldım içinde pembe renk var mesela odaya ayrı bir hava kattı.

İki üç aksesuar alin.
Çeşit çeşit yastık kılıfı alıp doldurtun eşyalarınızı degerlendirirseniz seversiniz.

o süslü evlerin fotolarına bakma

sen de at senin evine imrenen de çıkar

insan hep kendinde olmayanı ister

benim evimde minimum eşya maksimum huzur var

yemek odası takımı koltuk takımı vs yok

iki tane üçlü koltuk var bir tahta masa ve sandalyeleri bir büyük iki küçük sehpa bir de tv altına küçük dolap tüm salon eşyası bu fazla bile

masayı sandalyeleri kullanmıyoruz

Kahverengini canlandırmak için turkuaz ve mavi güzel oluyor.
Pembede çok hevesin varsa yatakodan müsaitse orada yoğunlaştırabilirsin.
Aslında dekorasyon bölümünde fotoyla konu açsan daha iyi olur.

Kahverengini canlandırmak için turkuaz ve mavi güzel oluyor.
Pembede çok hevesin varsa yatakodan müsaitse orada yoğunlaştırabilirsin.
Aslında dekorasyon bölümünde fotoyla konu açsan daha iyi olur.
Pembede hevesim olmamasına rağmen instagramda gördüğüm fotograflar zorla sevdiriyor sanki, o zaman evim çok itici geliyo en iyisi öyle fotoğraflara bakmamak mı ne

iki tane üçlü koltuk var bir tahta masa ve sandalyeleri bir büyük iki küçük sehpa bir de tv altına küçük dolap tüm salon eşyası bu fazla bile

masayı sandalyeleri kullanmıyoruz
Bende şimdi bakıyorum keşke az alsaymışım diyorum en iyisi sizinkiymiş, az öz, fazlası kullanılmıyor bile

iki tane üçlü koltuk var bir tahta masa

Bir reklam slogani vardi: " Evdeki huzur, mutluluk budur."

O suslu puslu pembe evlerden daha cok huzurunuz vardır ne mutlu size.

Konu sahibi esyalar alinir satili degisilir bunlar kafaya takilacak dert degil. Onemli olan evinizde huzurunuz olsun.

Belki gun gelir evinizde cok guzel esyalar olur ama su an ki huzurunuz olmaz.

Internetten suslu evlere bakip uzulmeyin. Ailenizle mutlu huzurlu olmaya bakin.

Bir reklam slogani vardi: " Evdeki huzur, mutluluk budur."

O suslu puslu pembe evlerden daha cok huzurunuz vardır ne mutlu size.

Konu sahibi esyalar alinir satili degisilir bunlar kafaya takilacak dert degil. Onemli olan evinizde huzurunuz olsun.

Belki gun gelir evinizde cok guzel esyalar olur ama su an ki huzurunuz olmaz.

Internetten suslu evlere bakip uzulmeyin. Ailenizle mutlu huzurlu olmaya bakin.
Eşya için hazırki huzuru da bozmaya gerek yok galiba

Eşya için hazırki huzuru da bozmaya gerek yok galiba

Aynen oyle. Esinle huzurluysan ne mutlu sana. Kafaya takilacak dert degil emin ol. Arkadaslarda tavsiyelerde bulunmus zaten. Bir kac kırlent ve aksesuarla cozersin bu isi. Cok fazla dert edip uzulmeye gerek yok. Allah baska dert vermesin.

değiştirebiliyorsan eşyanın kendisini değiştir
daha az harcamak istiyorsan koltuk kılıflarını değiştir
oda olmaz diyorsan hazır polar kumaşlar var kaymayan koltuk takımının üzerine onları geçir

eve sevebileceğin aksesuarlar tablolar falan alabilirsin
canlı bitki de eve çok farklı hava veriyor
bir de koltukların yerlerin falan değiştirebilirsin ev çok farklılaşıyor o zaman

Kızlar merhaba, bikac gündür mobilyalarına takmış durumdayım, henüz iki yıllık evliyim eşyalarımı alırken de cevremdekillerin etkisinde kalıp koyu kahve aldım üstelik uyumsuz birbirleriyle, suan bakıyorum demekki o zaman nasıl bir ikilemde kaldıysam, oturma grubum klasik yemek odam spor, cok gözüme batiyo, heykeli nette pembe evleri görünce sinirim bozuluyo

Aksesuar kullanın derim. Ben evi ev yapanın, dekorasyonu güzelleştirenin, ev sahibinin tarzını asıl yansıtanın aksesuar olduğunu düşünürüm hep.

Bir de mesela ben kahve mobilyalara mutlaka tamamlayıcı bir kütüphanenin uyacağını düşünürüm, yeriniz ve imkanınız varsa, okumaya da meraklıysanız küçük de olsa bir kitaplık ve aydınlatmalarla havası çok değişebilir evinizin. Tabi kendi tarzıma göre tavsiyede bulunuyorum, kütüphane sizin tarzınıza uymuyorsa dediğim gibi aksesuarlarla, küçük ekleme ve çıkarmalar yapabilirsiniz kendinizce. Yer vazoları, dergilikler, zevkinize göre kırlentler, tablolar, vs vs... Küçük biblolar vs kullanmak yerine ben bunları beğeniyorum mesela. Bir de normal avize kullanmak yerine ışık oyunları yapabileceğiniz abajurlar ve yer lambaları evin havasını tamamen değiştirebilir.

Çok taktıkça gözünüze iyice çirkin görünür. Güzelleştirme fikrine odaklanın. Ufak tefek imkanınız doğrultusunda zevkinize göre aksesuarlar eklerseniz bence içinize sinecek bir ev yaratabilirsiniz.

aslında kahverengi de doğru kullanıldığında güzel sonuç verebiliyor
kahverengikoltukmodelleri1.jpg

Bende şimdi bakıyorum keşke az alsaymışım diyorum en iyisi sizinkiymiş, az öz, fazlası kullanılmıyor bile

Ben 9 aylık evliyim ,1+1 evde oturuyoruz ve
Çok da memnunum canım
Ev küçük. Ona bağlı olarak esyamizda az :)

Doğuda çok çok küçük bir ilcedeyiz, evimizi tuttuktan sonra eşya baktık tabi burda öyle çok çeşit yok
Gri siyah karışımı iki cekyat aldık ama onu öyle kullanmadim
Çünkü ev zaten karanlık o koltuklarda iyice karanlik gosterecekti
Pembe polar koltuk ortusu yaptirdm anneme
Su kaydirmaz olanlardan
Haliyida ona uygun aldık -tabi yine söylüyorum bu bölgede seçenek çok yok-

Oturma odamda iki cekyat ve plastik masa var
Yatak odamda sadece yatak ve küçük bir elbise dolabimiz var bu kadar :)

Her zaman söylüyorum az eşya çok mutluluk

Evinde huzurun olsun sağlıklı ol
İnan bana en önemlisi bu

Çaresiz dertlerin hastalıkların olduktan sonra ne yapayım ben pembe evi

Huzurlu geceler

Back
X