- 13 Ocak 2015
- 30
- 12
- 18
- 33
- Konu Sahibi Umutsuzanne
Kumaşı değiştirme maliyetli olabilir ama örtü iyi fikir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuanda değiştirecek gücüm yok dediğim gibi sevmek zorundayım,
Kızlar merhaba, bikac gündür mobilyalarına takmış durumdayım, henüz iki yıllık evliyim eşyalarımı alırken de cevremdekillerin etkisinde kalıp koyu kahve aldım üstelik uyumsuz birbirleriyle, suan bakıyorum demekki o zaman nasıl bir ikilemde kaldıysam, oturma grubum klasik yemek odam spor, cok gözüme batiyo, heykeli nette pembe evleri görünce sinirim bozuluyo
Ne ile boyadınız sprey boya mıBoya o zaman. Ben orta sehpamı boyadım geçenlerde, pek güzel oldu.
Ne ile boyadınız sprey boya mı
Pembede hevesim olmamasına rağmen instagramda gördüğüm fotograflar zorla sevdiriyor sanki, o zaman evim çok itici geliyo en iyisi öyle fotoğraflara bakmamak mı neKahverengini canlandırmak için turkuaz ve mavi güzel oluyor.
Pembede çok hevesin varsa yatakodan müsaitse orada yoğunlaştırabilirsin.
Aslında dekorasyon bölümünde fotoyla konu açsan daha iyi olur.
Bende şimdi bakıyorum keşke az alsaymışım diyorum en iyisi sizinkiymiş, az öz, fazlası kullanılmıyor bileo süslü evlerin fotolarına bakma
sen de at senin evine imrenen de çıkar
insan hep kendinde olmayanı ister
benim evimde minimum eşya maksimum huzur var
yemek odası takımı koltuk takımı vs yok
iki tane üçlü koltuk var bir tahta masa ve sandalyeleri bir büyük iki küçük sehpa bir de tv altına küçük dolap tüm salon eşyası bu fazla bile
masayı sandalyeleri kullanmıyoruz
o süslü evlerin fotolarına bakma
sen de at senin evine imrenen de çıkar
insan hep kendinde olmayanı ister
benim evimde minimum eşya maksimum huzur var
yemek odası takımı koltuk takımı vs yok
iki tane üçlü koltuk var bir tahta masa
Eşya için hazırki huzuru da bozmaya gerek yok galibaBir reklam slogani vardi: " Evdeki huzur, mutluluk budur."
O suslu puslu pembe evlerden daha cok huzurunuz vardır ne mutlu size.
Konu sahibi esyalar alinir satili degisilir bunlar kafaya takilacak dert degil. Onemli olan evinizde huzurunuz olsun.
Belki gun gelir evinizde cok guzel esyalar olur ama su an ki huzurunuz olmaz.
Internetten suslu evlere bakip uzulmeyin. Ailenizle mutlu huzurlu olmaya bakin.
Eşya için hazırki huzuru da bozmaya gerek yok galiba
Allah razı olsun sizden ve cevap yazan herkestenAynen oyle. Esinle huzurluysan ne mutlu sana. Kafaya takilacak dert degil emin ol. Arkadaslarda tavsiyelerde bulunmus zaten. Bir kac kırlent ve aksesuarla cozersin bu isi. Cok fazla dert edip uzulmeye gerek yok. Allah baska dert vermesin.
Kızlar merhaba, bikac gündür mobilyalarına takmış durumdayım, henüz iki yıllık evliyim eşyalarımı alırken de cevremdekillerin etkisinde kalıp koyu kahve aldım üstelik uyumsuz birbirleriyle, suan bakıyorum demekki o zaman nasıl bir ikilemde kaldıysam, oturma grubum klasik yemek odam spor, cok gözüme batiyo, heykeli nette pembe evleri görünce sinirim bozuluyo
nerden aldin boyasini hirdavatcilarda satiliyoBoya o zaman. Ben orta sehpamı boyadım geçenlerde, pek güzel oldu.
Bende şimdi bakıyorum keşke az alsaymışım diyorum en iyisi sizinkiymiş, az öz, fazlası kullanılmıyor bile