Eşyalarımı sevmiyorum:(

Turkuazla uyum çok hoş olur dediğiniz gibi, ilk olarak bikaç turkuaz kırlentle başlayayım ikinci aşama olarak da evimi her haliyle sevmeye çalışmak galiba,

:)) pembe evleri mi model aldin kendine?
Evine kendi ruhunu kat şekerim. ..uyum olmak zorunda mi sen öyle sevip begendiysen? bu benim ruhum , ben seviyorsam alemin pembe evine benzemesi sart degil

Kızlar merhaba, bikac gündür mobilyalarına takmış durumdayım, henüz iki yıllık evliyim eşyalarımı alırken de cevremdekillerin etkisinde kalıp koyu kahve aldım üstelik uyumsuz birbirleriyle, suan bakıyorum demekki o zaman nasıl bir ikilemde kaldıysam, oturma grubum klasik yemek odam spor, cok gözüme batiyo, heykeli nette pembe evleri görünce sinirim bozuluyo

Kuzum aliexpreste mobilya kaplama satiliyor cüzi miktarda cokta guzel:)))
Sen aldinmi diye sorarsan hayır ama denemeye deyer madem sıkıldım diyorsun.:)

Kahverengi koltuk birçok şeyle uyum sağlar hiç dert etmeyin. Birkaç küçük değişiklikle çok daha fazla sevebilirsiniz.
Resim yükledim iki tane. Kırlentlerinize pembe veya turquaz kılıf diktiriverin çok ucuza dikerler. Duvara istediğiniz renklerde bir tablo, tamam ferahladı işte.

Siz odalarınızın resmini çekip buraya koyarsanız hepsi için ayrı ayrı öneri verir size evinizi sevdiririz merak etmeyin :KK66: U Umutsuzanne

Eklentiler

• kahverengi-koltuk-pembe-yastık-oturma-odası-dekorasyonu.webp
    kahverengi-koltuk-pembe-yastık-oturma-odası-dekorasyonu.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 293
  • turkuaz-aksesuar.webp
    turkuaz-aksesuar.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 237
Son düzenleme:
bence evin içindeki huzur eşyadan çok daha önemli. evde huzurunuz var mı? o zaman eşyayı çok düşünmeyin. biraz paraya bakar değiştirmek. bizim geçmiş yıllarda salondaki eşyalarımız birbirinden çok alakasızdı.( ailemle yaşıyorum) bir köşe takımı vardı L şeklinde, yemek masasının rengi ayrı, tv sehpasının rengi ayrı , alakasız bir kitaplık vs. hepsi ayrı telden çalıyordu. geçen yıl değiştirdik ve iyice sadeleştirdik. artık insanlar eşyalarında sadeliğe gidiyor. fazla eşya insanı bunaltıyor.

kızların dediği gibi renk lazım evine.
gözüme ilk batan bu ,diğer batanlar o tekli koltuğu neden orda sıkıştırdın madem sığmıyor koy bir boş odaya.
halını beğendim ama aynı renk olunca biraz boğmuş.
köşedeki kuru çiçek mi anlamadım onuda at.

yemek masanın üstünede kırlent ne renk alırsan o renk bir obje yakışır.
aslında biliyo musun yemek masan benim beğendiğim ama alamadığım masaydı.

ben de salon koltuklarımdan cok sıkıldım
orayı kullanmadıgım halde koltuklara sinir oluyorum
yatak odamdan da sıkıldım
ben de ıkı yıllık evlıyım

Beni anlıyosundur o zaman
anlıyorum ama tek farkımız ben dert etmıyorum :))))
kullandıgım kadar kullanırım dıyorum
arkadaslarım aılem cok begenıyor evımı
secımın cok zevkli derler ama ben cabuk sıkılıyorum

sen de kullandıgın kadar kullan yazık gunah daha yenı evlısın:)

Evine renk katmak için en uygun şekilde yastık kılıflarını yenileyebilirsin, daha renklendirebilirsin veya koltuk örtüleri / şalları kullanabilirsin
Evinde eğer kullanıyorsan masa, sehpa vs. örtülerinde yenilik yapabilirsin, tablo vs. gibi dekoratif ürünler kullanarak renklendirebilirsin.

Bende aynııııı dueumdayım ama yapacak bisi yok bende ev almayı bekliyrm esyaları o zman sıfırlıcam.. halını,perdeni, degistirin bir farklı durur yada süs esyaları alıp degisiklik yapabilirsin

Back
X