Bende başlığı okuyunca ayrılıyorsun eşyalarımı alsam mı diye soruyorsun sandım.
Bırak kalırlarsa yatarlarsa yatsınlar. Sonuçta kv nin evi. Özel eşyaların varsa kv ni ara anne şunları şunları kaldırır mısın özel eşyalarım geldiğimde alıp getireceğim de.
Sonuçta kızı da mecburiyetten kalıyor.
Yatakta yatsalar ilişkiye girseler nolacak ki. Sonuçta bir nevresime bakar iş. Aynı nevresimde yatmayacaksın ki. Sonuçta kv nin de kızı. O oda rahatsa orayı uygun bulmuş vermiş. Sen sene de bir kereliğine gidiyorsun.
Bende şahsen yatak odamda kimseyi yatırmam. Ama devamlı evim olduğundan. Senede 1 kere gittiğim bir ev olsa karışmam. Sonuçta misafirliğe gider gibi gidiyorsun oraya.
Bazı aile büyükleri de kendi yatak odalarında kalmaları için ısrar ederler ki genelde de oğulları gelince yatak odalarını verip kendileri salonda yatarlar. Onlarda genç olduğunuzdan ve rahat rahat yatın diye verirler. Sonuçta nevresimler falan yeni serilir. Bunda bana göre birşey yok. Bende kv nin evine gidince oda odasını verir bize. bebekte olduğundan rahatça yatalım ister. Mis gibi yeni nevresimde serer. O yatmış, bu burda karısıyla beraber olmuş hiç aklıma bile gelmez valla. Rahatıma bakarım:)
Ama yatak odamı da kimseye vermem. Sonuçta özelim benim. Sende uzatma kafana da takma ara kv ni güzelce eşyalarını toplamanı söyle. Anlayışla karşılar bence.