sizlere bir konu danışacağım arkadaşlar... kafam öyle karışık ki... bebek bekliyoruz çok güzel ama şimdiden düşünceler sardı beni evimiz 2+1 saalonum misafir odası ,mobilyalarım avangard kullanışsız bin pişmanım aldığıma güzel görünüyordu ama kullanmayınca bilinmiyor. bir küçük odamız daha var biz orayı gündelik oda yaptık iyi ki de yapmısız salonda asla oturamazdık.yatak odamda rutubet var malesef bebeğimi orada yatıramam.gündelik odayı bebek odası yapacağım sanırım ama büyük salonda da nasıl oturuz

tüm eşyalarım okdar büyükki.. maddiyat dolayısıyla evden taşınmamız imkansız.bana ne önerebilirsiniz kızlar ne yapmalıyım?
bazen benim göremediğim şeyler hkkında bilgi sahibi olup beni aydınlatıyorsunuz... o yüzden size danışmak istedim
bebek odası alacağına o rutubetli evden tasın dıyenler olmuş
bakın oturdugum semtte kiralar en az 1.500 tl çok aradım uygun ev ama yok 850 tl ye oturuyorum oyuzden butcemi zorlayıp her ay 1500 verırsek bir ay boyunca asla gecınemeyız. değil bebek mutfak masrafını bıle cıkaramayız cunku esım 1.750 tl maas alıyor zaten bu yuzden evden tasınmam olanaksız.
bebek odasına da 1.350 tl ye ikeadan takım yaptım gönlümce neresi cok bunun sorarım size ben instagramdakiler gibi 6bin tl bir bebek odasına veremem verırsem ozman yargılarsınız... lütfen insanların hayatları için ahkam keserken biraz empati yapalım.hevesleri olamazmı insanın .
daha fazla konuya cevap vermeyeceğim... güzel fikirler veren herkese binlerce teşekkürler hepsini değerlendireceğim... buraya fikir almak için yazdım yazmadan öncede bin kere düşündüm acaba buna da bişi diyen olurmu diye neden desinler dedim demezler dedim ama yanılmamışım yerin dibine sokma sinir bozma işlemı tamamlandı bazılarının...
son söz kadının kadından başka düşmanı yoktur bir kez daha anladım hata yapmışım konu açarak bütün güzel insanlara sevgiler...