- 14 Eylül 2014
- 22.110
- En iyi cevaplar
- 1
- 108.416
- 798
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
Su akar yolunu bulurAynen çok sosyal herkes çok sever ama ilerde çok sorun yaşayacak diye korkuyorum .
Aynı benim oğlum. Sabah tertemiz giydirip gonderiyorum.Akşam sanki çöpün içine girmiş gibi geliyor. Daha ilk haftadan 3 tane okul pantolonunun dizlerini yırttıBenim oğlumu anlatmışsınız sanki. Aldığım kırtasiye malzemesinin haddi hesabı yok. Okul çantasının içi hergün boşaltılır temizlenir çöplük gibi. Sabah mis gibi kıyafetlerle okula gider gelince halinden ben utanırımo an sıkılıyorsa elinde ne varsa yolar parçalar atar bi kenara. Düzgünce anlattım olmadı. Olmayanları örnek gösterdim olmadı. Kızdım olmadı. Yerine yeni almadım olmadı. Ben son derece düzenli bi insanım, evimizde öyledir dağınıklığa gelemem. Bence mizaç bu ben saldım artık. Canları sağolsun diyip oturuyorum hiç tepki vermiyorum.
Bende 3 çocukluk eşya alıyorum her yıl. Almak değil gücümüz yettiğince yapacağız tabi ama ben müsrifliğine özensizliğine üzülüyorum. Sonuçta yokluğuda bilmeliAynı benim oğlum. Sabah tertemiz giydirip gonderiyorum.Akşam sanki çöpün içine girmiş gibi geliyor. Daha ilk haftadan 3 tane okul pantolonunun dizlerini yırttı
Mizaçtan ziyade tanımlama, dikkat ve organizasyon eksikliği olduğunu düsünüyorum ben bunun. Belki de ilgi çekme arzusu.9 yaşında bir kızım var .eşyalara eşyalarımıza eşyalarına zarar veriyor.örnek kumadanın tuşlarını çıkarma,hatıra diye verilen kolyeyi çekip koparma,hırkasını ceketini beslenme çantasını kaybedip birkez bile aramama dahası umrunda bile olmaması.Kalemlerden hiç bahsetmiyorum bile. Bir kere olur iki kere our anlayışla karşılarsın ama sürekli aynı tavır aynı şeyle karşılaşınca bi problem olduğunu farkettim. Normal mi ben mi abartıyorum geçen sene 1 gün giydi hırkasını kaybetmiş hani ucuz bişeyde değil umrunda değil almadım yenisini. Bu sene süveteri hafif sökülmüş tümden yırtıp atmış .suçlu benim çünkü sürekli eşyalrın bizim mutluluğumuz için araç olduğunu söyleyip durdum ama zarar verebiliriz mesajını aldığının farkında değildim bi yol bi çare
9 yaşında bir kızım var .eşyalara eşyalarımıza eşyalarına zarar veriyor.örnek kumadanın tuşlarını çıkarma,hatıra diye verilen kolyeyi çekip koparma,hırkasını ceketini beslenme çantasını kaybedip birkez bile aramama dahası umrunda bile olmaması.Kalemlerden hiç bahsetmiyorum bile. Bir kere olur iki kere our anlayışla karşılarsın ama sürekli aynı tavır aynı şeyle karşılaşınca bi problem olduğunu farkettim. Normal mi ben mi abartıyorum geçen sene 1 gün giydi hırkasını kaybetmiş hani ucuz bişeyde değil umrunda değil almadım yenisini. Bu sene süveteri hafif sökülmüş tümden yırtıp atmış .suçlu benim çünkü sürekli eşyalrın bizim mutluluğumuz için araç olduğunu söyleyip durdum ama zarar verebiliriz mesajını aldığının farkında değildim bi yol bi çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?