Esylarimin ben kullanamadan kullanilmasi

Hayal1992

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
181
7
28
33
Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolar ve kayinvalidem ocagi kullanmis oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben sagolun cevaplariniz icin

Abartıyorsunuz. Sanki aylardır evinizi kullanmış gibi yazmışsınız. Bir şer söyleyip insanların kalbini kırmayın

Kötü bir insan değilsiniz ve eşyaları ilk kendiniz kullanmak istemeniz gayet normal. Fakat insanlar ev ile uğraşırken yoruldular ve kayınvalideniz de onlara bir şeyler hazırladı bunun için kendinizi boş yere üzmeyin ne kadar güzel gitmişler sizin için uğraşmışlar demek ki size değer vermişler öyle düşünün. Gider ikinciye de siz kullanırsınız, eşya bu sizden kıymetli değil ya

Evi temizlemiş , kurmuş ve hala ugrasiyorlar.

Tabi ki orada yemekte yapacaklar kendilerine , çay da içecekler.

Çok bencilce ve nankörce değil mi düşünceniz ?

Piknik tüpü mü goturmeliydiler yanlarında ?

Yani ne yapmaliydilar , düşüncenizi merak ediyorum.

Hizmetçi tutsaydınız o zaman hem temizlesinler hem bir şeye dokunmasınlar kullanmasınlar hey Allahım. Tüh dışardan para verip bir şey yiyip içseydiler
Balkonda keyif yapmışlar birde düşünebiliyor musun, bu acı insana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…