Bu gibi şeyler ile kendinizi doldurmayın insanlar evinizi temizlemiş yerleştirmiş tabii ki yorgunluk atmak için birşeyler yiyip içecekler bu olaya sıradan bakınUmarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolarve kayinvalidem ocagi kullanmis oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben sagolun cevaplariniz icin
Hayır birde o yorgunluğun üstüne kendileri yemeklerini yapıp yemişler helal olsun. Valla ben kesinlikle dışarıdan yiyecek içecek söylerdim veyahutta söyletirdimAma insanlar temizlik yapmış ki inşaat temizliği ne kadar zordur. Insanlar bi çay içmesinler mi? Bi yemek yapıp yemesinlermi. Bu kadar gaddar olmayın ya
Kökü sizde nasılsaHaklisiniz kabul ediyorum o anlik sacma
Bir düsünceydi seytan dürttü ama bi insanin bu kadar üstüne gelinmez ki, Mükemmel gelinler is basinda yinekayinvalidelerine etmediklerini birakmazlar burda ahkam keserler
Temizlikçi de kendine cay demleyecekti. O da robit değil nihayetinde.Temizleyip çıkacak mıydı insanlar? O zaman temizlikçi tutsaydınız
Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolarve kayinvalidem ocagi kullanmis oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben sagolun cevaplariniz icin
Temizlik yapınca çaydamı demlemesinler ankastre tek sen kullanacaksın diye küçük tüpmü taşısınlar.Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?