Esylarimin ben kullanamadan kullanilmasi

Bu gibi şeyler ile kendinizi doldurmayın insanlar evinizi temizlemiş yerleştirmiş tabii ki yorgunluk atmak için birşeyler yiyip içecekler bu olaya sıradan bakın

Ama insanlar temizlik yapmış ki inşaat temizliği ne kadar zordur. Insanlar bi çay içmesinler mi? Bi yemek yapıp yemesinlermi. Bu kadar gaddar olmayın ya
Hayır birde o yorgunluğun üstüne kendileri yemeklerini yapıp yemişler helal olsun. Valla ben kesinlikle dışarıdan yiyecek içecek söylerdim veyahutta söyletirdim

Başlığı ilk okudugumda yine cinli perili konu sandim

Haklisiniz kabul ediyorum o anlik sacma
Bir düsünceydi seytan dürttü ama bi insanin bu kadar üstüne gelinmez ki, Mükemmel gelinler is basinda yinekayinvalidelerine etmediklerini birakmazlar burda ahkam keserler
Kökü sizde nasılsa

Canım yeni evli olsan ve senin yatağında yatsalar kesinlikle senin tarafını tutarım da ocak yahu bu! Hem işini yapmışlar... Otursunlar üstüne çay içsinler tabii hakları :)

Yeni ev ve esyalarım olsa kimseyi kendimden önce sokmazdım eve...temizlikçi tutar ve onun da başında dururdum .. şimdi evini yerleştirenlerin, sonra evin düzeni üzerinde söz hakkı doğar kendilerince

Temizlik yapınca çaydamı demlemesinler ankastre tek sen kullanacaksın diye küçük tüpmü taşısınlar.

Ben buna sonradan bulma demek istiyorum. Dünya malı dünya da kalır. Allah kolaylık versin size bunları dert ederek kendinize zarar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…