Esylarimin ben kullanamadan kullanilmasi

Ya siz benim aile yasantimi sevgimi nasil sorgulqyabilirsiniz? Ben zaten yanlis düsündüm o an diyorum dertlesmek icin yaziyorum gelen yorumlara bak, kötüsün, sevmiyorsun, bencilsin , düsüncesizsin, fesatsin, saka gibisiniz ya

Ya siz benim aile yasantimi sevgimi nasil sorgulqyabilirsiniz? Ben zaten yanlis düsündüm o an diyorum dertlesmek icin yaziyorum gelen yorumlara bak, kötüsün, sevmiyorsun, bencilsin , düsüncesizsin, fesatsin, saka gibisiniz ya
O zaman bir dahakine üslubunuza dikkat edin ki tepki çekmeyin. Yaptığınızın gerçekten yanlış olduğunu düşünseniz ay ne düşünüyorum ben tövbe diyip geçerdiniz. Siz bizden destek almak için açmışsınız konuyu. Evet ne hakla kullanıyorlar ocağınızı, benim de içim sızlardı dememizi bekliyordunuz, olmayınca hayal kırıklığına uğradınız.

O zaman bir dahakine üslubunuza dikkat edin ki tepki çekmeyin. Yaptığınızın gerçekten yanlış olduğunu düşünseniz ay ne düşünüyorum ben tövbe diyip geçerdiniz. Siz bizden destek almak için açmışsınız konuyu. Evet ne hakla kullanıyorlar ocağınızı, benim de içim sızlardı dememizi bekliyordunuz, olmayınca hayal kırıklığına uğradınız.

Hayir yukarda bir kac bayan
Gayet güzel sekilde cevap vermis, demisler ki o an insan öyle düsünebilir ama cok gereksiz, bende kabul ettim zaten asla kendimi hakli bulmadim

Hayir yukarda bir kac bayan
Gayet güzel sekilde cevap vermis, demisler ki o an insan öyle düsünebilir ama cok gereksiz, bende kabul ettim zaten asla kendimi hakli bulmadim
E tamam aynı fikirdeyiz o zaman? Siz de kendinizi haklı bulmuyorsunuz bizim sizi bulmadığımız gibi. Ortak paydadayız :)

Asla anlamayacaksınız, biz de asla anlatamayacağız.

Gayet insani bir duygu, insan içinden bir an geçirebilir ama böyle önem veriyorsanız sırf söylemiş olmak için de gidip oturabilirsiniz çekinmeyin falan demeseydiniz keşke. Çünkü siz yokken evinize gidilmesini istememek de en doğal hakkınız. Mesela ben olsam ben yokken temizlemelerini de ben yokken gitmelerini de istemezdim. Herkes kendine göre farklı düşüncede olabilir yani. Ama temizlik yaptıkları için kendilerince senin sorun etmeyeceğini ve ilk kez eşyalarını kendinin kulanmaya heves ettiğini düşünememiş olabilirler. Ben evi kapatsam benden habersiz gidilip temizlik yapılıp süpriz diye temizlik yapılsa da pek hoşuma gitmez mesela. Çünkü herkesin yaptığı işi de beğenmem:halay: O yüzden de sırf demiş olmak için gidip kalabilirsiniz diye teklif de etmem anahtar da vermem . Net olursanız böyle sorunlar yaşamazsınız. Eviniz de hayırlı olsun bu arada.

Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolar:( ve kayinvalidem ocagi kullanmis:( oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben :( sagolun cevaplariniz icin
Hahahahah evim tertemizken kendim kullanmak isterdim diyorsun bir de utanmadan yahu. Evini kendin temizle madem. Eve para karşılığı gelen temizlikçiye bile çay kahve verilir siz ne istersiniz pardon temizleyip kapıyı çekip çıksınlar mı?

Gayet insani bir duygu, insan içinden bir an geçirebilir ama böyle önem veriyorsanız sırf söylemiş olmak için de gidip oturabilirsiniz çekinmeyin falan demeseydiniz keşke. Çünkü siz yokken evinize gidilmesini istememek de en doğal hakkınız. Mesela ben olsam ben yokken temizlemelerini de ben yokken gitmelerini de istemezdim. Herkes kendine göre farklı düşüncede olabilir yani. Ama temizlik yaptıkları için kendilerince senin sorun etmeyeceğini ve ilk kez eşyalarını kendinin kulanmaya heves ettiğini düşünememiş olabilirler. Ben evi kapatsam benden habersiz gidilip temizlik yapılıp süpriz diye temizlik yapılsa da pek hoşuma gitmez mesela. Çünkü herkesin yaptığı işi de beğenmem:halay: O yüzden de sırf demiş olmak için gidip kalabilirsiniz diye teklif de etmem anahtar da vermem . Net olursanız böyle sorunlar yaşamazsınız. Eviniz de hayırlı olsun bu arada.
Çok sağ olun yorumunuz için, normalde ben böyle şeyleri asla sorun etmem, şöyle söyleyeyim bizim zorluklarla alabildigimiz ilk evimiz, burada yaşadığımız evde kiracıyız geldiğinde evde 40 yıllık mutfak vardı ve ben onu kullandım ozamanlar çok istedim almayı fakat maddi durumumuz yetmedi, simdi Allaha bin sükür krediylede olsa alabildik, öyle sacma bir heves görünce dedim keske ilk ben kullansaydim, Ama gercekten fark ettim
Vicdan yaptim zaten ondan yazdim, yoksa asla
Sorun yapmam, gitsinler kalsinlar ne var sanki ev degilmi

Her şeyin yenisi ilkini ben kullanmalıyım, ben buna layığım düşüncesi ne kadar bencilce. Duyan da sanki yatak odanda yatmışlar sanır.
inşaat temizliği kolay mi? İnsan çay içmek dinlenmek istiyor. Herkes sizin hizmetçiniz olsun, ama bir balkonunuzda oturmasın öyle mi?
kaldı ki? O Ocak öyle batacak kullanmaktan eskiyecek ki? İlk kim kullanmış unutacaksınız. Evi 2. El de alabilirsiniz, bu durumda hepsi kullanılmış olur

Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolar:KK43: ve kayinvalidem ocagi kullanmis:KK43: oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben :KK43: sagolun cevaplariniz icin
O zaman hiç temizlemelerine de izin vermeyeceksiniz. Çok yanlış düşünüyorsunuz hiç inşaattan çıkmış ev temizlediniz mi insanlar ne kadar yorulmuştur nasıl teşekkür ederimi düşünün bence yeni gelin triplerine girmeyin zaten sanıyorum ki değilsiniz(yeni gelin).

Mala, mülke bu kadar anlam yuklemeyin ne olur..
Hepsi bir kıvılcıma uçar gider.
Ve insanlar kalıcı değil hepsi bu dünyadan uçup gidecek.

Iyiliklere odaklanin.

Cok haklsiniz, Rabbim bidaha böyle düsünce yasatmasin insallah bana :( gercekten cok
Pisman oldum o an niye öyle düsündüm diye
Bakin burada kim bilir kaç kadın eş ailesinden ufacık iyilik göremediği için kırgın.

Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolar:KK43: ve kayinvalidem ocagi kullanmis:KK43: oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben :KK43: sagolun cevaplariniz icin
Eger evinizin kullanilmasini istemiyorsaniz bir temizlik şirketiyle anlasmaliydiniz. Böylece evinize sizden baska kimse girmezdi.

Back
X