Esylarimin ben kullanamadan kullanilmasi

Yine insanlari yargilamakta bir numarasiniz ya ne kadar sinir bozucu yorumlar... biz son hafta aldik döndük, seneye dedik sirket tutup temizletiriz gelmeden önce, fakat Allah razi olsun gidip bizden habersiz temizlemisler , bin sükür onlar bizi cok seviyor bizde onlari hatta ben dedim ne zaman isterseniz gidin kalin sizin eviniz, sadece bi an foto gördüm icim burkuldu sifir esyami keske ilk ben kullanabilseydim dedim ne var bunda??? Sizden ögrenmek istedigimde acaba yanlis mi düsündüm yani bunu aklima getirmem mi yanlis demek istedim, ama Masallah cok bilmisler yine is basinda kayninvalidemi kendi annem gibi seviyorum ben merak etmeyin!
peki.

Ammaan bosverin, ne guzel evinizi sahiplenmisler,oglumuzun evi deyip tertemiz yapmislar ki insaat pisligi zordur.Hani yatak,yorgan,carsaf,yastik vs kullansalar ben de istemezdim ama firin bu yani ne kadar size ozgu bisey ki?

Ev sahiplenilmesi diye bir şey yok. Ev sahibi konu sahibi ve eşi. Onlar sadece yardım etmişler. Yoksa kim kimin evini sahipleniyor... konu sahibi bu konuyu burda kapatmalısın ama ilerde böyle evine karışılması gibi durumlar görürsen hiç izin verme sakın.

el ınsaf yahu saatlerce temızlık sonrası maksımum yarım saat yemek molası verılmıs
sız zaten 40 yıl kullanacaksınız o esyaları
sıze bırsey ıtıraf edeyım mı ınanamayacaksınız şoklara gıreceksınız
o beyaz esyalar evlere gelmeden once daha fabrıkasında kontrol amaclı calıstırılıyor
daha fenasını da soyleyeyım mı
eve takıldıgında da calıstırılıyor bır sorun var mı dıye

yanı hepınızden once teknık servıs kullandı

bırde bayıl ferıha dıyesım geldı suan
Erkek arkadaşım bızım ıcın ev aldı tabı şu an aılesıyle yerleştı evlenene yaşıyorlar. Gitmiş beğendiğim ankastreyi almış şu an kullanıyorlar ben şimdi nereye bayılam gitti ankastrem halbu ki ilk ben cifleyecektim sonra kendi yansımamı izleyecektim 😭😭😭

Yine insanlari yargilamakta bir numarasiniz ya ne kadar sinir bozucu yorumlar... biz son hafta aldik döndük, seneye dedik sirket tutup temizletiriz gelmeden önce, fakat Allah razi olsun gidip bizden habersiz temizlemisler , bin sükür onlar bizi cok seviyor bizde onlari hatta ben dedim ne zaman isterseniz gidin kalin sizin eviniz, sadece bi an foto gördüm icim burkuldu sifir esyami keske ilk ben kullanabilseydim dedim ne var bunda??? Sizden ögrenmek istedigimde acaba yanlis mi düsündüm yani bunu aklima getirmem mi yanlis demek istedim, ama Masallah cok bilmisler yine is basinda kayninvalidemi kendi annem gibi seviyorum ben merak etmeyin!
O zaman çok mühim sorunuzun cevabını aldınız. Evet, yanlış düşünmüşsünüz. Çok yanlış hem de.

Bu yorum beni üzdü :KK61:

Ayrica Temizlik sonrasi kullanmadilar
Bugün öylesine gitmisler bunu belirtmeyi unuttum , öylesine oturmaya
Gidip kullanmislar
50 yorum herkes abartıyorsun dedıkten sonra mı bır anda aklınıza geldı temızlık ıcın degıl de oylesıne oturmaya gıdıp evınızı kullandıkları

buna da pekı.

evınız hayırlı olsun bu arada agız tadıyla yemekler yapın o fırında ınsallah

Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolar:KK43: ve kayinvalidem ocagi kullanmis:KK43: oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben :KK43: sagolun cevaplariniz icin
Evi temizlemelerine memnun oldun çay içmelerine üzüldün yani. O insanlaırın oturup keyif yapmaya hakkı yok çünkü orası senin evin demi? Yazık böyle düşündüğünü bilseler nasıl üzülürler. Eşinede böyle birşey deme içinde tut derim çünkü şeytan seni dürtüyor

Erkek arkadaşım bızım ıcın ev aldı tabı şu an aılesıyle yerleştı evlenene yaşıyorlar. Gitmiş beğendiğim ankastreyi almış şu an kullanıyorlar ben şimdi nereye bayılam gitti ankastrem halbu ki ilk ben cifleyecektim sonra kendi yansımamı izleyecektim 😭😭😭
Evlenirken o ankastreyi değiştirmen şart olmuş artık senin. :KK53:

Ayrica Temizlik sonrasi kullanmadilar
Bugün öylesine gitmisler bunu belirtmeyi unuttum , öylesine oturmaya
Gidip kullanmislar
Iyi de istediğinizde gidin oturun demissiniz onlar da gitmiş keşke böyle şeylere takıntılı olduğunuzu söyleyip siz evi kapatın Bir dahaki gelişimde Ben temizler içine ilk ben otururum deseydiniz

Şu bekaret takıntısıni hiçbir zaman anlamamisimdir
Ne diyelim ki, keşke kısa sureli izninizde o yol yorgunluğuyla boş ve pis eve gelseydiniz , günlerce harala gürele inşaat temizliğiyle -temizlikcilerle ugrassaydiniz, ankastreleriniz falan baglansaydi ,ustalar gelip gitseydi. Bir haftalık canınızın çıkmasından sonra 3 gün eline el değmemiş evin tadını çıkartıp Almanya'da işinizin başına geri donseydiniz

Yeni evli mısınız? Ben de yeni evlendiğim bir iki yil esimin ailesine karsi buna yakın değişim duygular hissediyordum. Gelseler niye geldiler, gelmeseler niye gelmediler, eşyamı niye kullandılar, neden sana emrivaki yapıyorlar vs vs... Eşim de soylenmem karsisinda fazla sorun çıkarmadı bana bu konuda, onlara da yansıtmadı pek. Öyle öyle dermen ben olgunlardım. Tanıdım sevdim ailemizi. Şimdi ben ondan daha fazla düşünüyorum yeri gelince onları.
O zaman nasıl böyle düşünmüşüm diyorum. Utanıyorum.
Demem o ki büyükler ufak tefek hataları görmezse, eşler de savunacağım diye ortaya atılmazsa her şey yoluna giriyor. Bak bu fırını ocagi kullanma konusunda bir şey dersen eşine hem kötü bor pozisyona düşersin hem de ileride pişman olursun.

O yüzdenmi buraya konu açacak kadar dert ettin🤔

Back
X