- 24 Aralık 2014
- 5.264
- 7.053
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimbilir onlar konu sahibinin bardaklarını da kullanmışlardır. İnsanlar da hiç edep kalmamış gerçektenben balkon keyfi yapiyor olmalarina takildim. Cok zoruma giderdi sahsen niye zoruma giderdi onu da bilmiyorum ama oyle iste. Ayip ya balkonumunda bi gururu var herkes haddini bilsin. Bu arada saka bi yana temizlikci cagirdiginizda bos bile olsa insaat pisligine fazla ucret diyorlar. Yani o temizligi yapmislar valla niye yemek yapmamislar ac mi kaldilar diye endiselenirim.
Kayın validenizi anneniz gibi sevseydiniz buraya konu açmazdınız. Kendi anneniz kullansaydo canın sağolsun anne der geçersiniz. O yüzden birbirimizi kandırmayalım.Yine insanlari yargilamakta bir numarasiniz ya ne kadar sinir bozucu yorumlar... biz son hafta aldik döndük, seneye dedik sirket tutup temizletiriz gelmeden önce, fakat Allah razi olsun gidip bizden habersiz temizlemisler , bin sükür onlar bizi cok seviyor bizde onlari hatta ben dedim ne zaman isterseniz gidin kalin sizin eviniz, sadece bi an foto gördüm icim burkuldu sifir esyami keske ilk ben kullanabilseydim dedim ne var bunda??? Sizden ögrenmek istedigimde acaba yanlis mi düsündüm yani bunu aklima getirmem mi yanlis demek istedim, ama Masallah cok bilmisler yine is basinda kayninvalidemi kendi annem gibi seviyorum ben merak etmeyin!
tahminim bizde gider otururuz diye temizlik yapılmıştır :) ve öyle de olmuşUmarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolarve kayinvalidem ocagi kullanmis
oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben
sagolun cevaplariniz icin
Kötü bir insan mısınız bilmem ama nankörsünüz gibi geldi o kadar temizlik vs yapmışlar ocağı kullansınlar ne olacak altı üstü Ocak yani ilk siz yaksanız ne olur yakmasanız ne olur ciddi söylüyorum eşim bana böyle bir şey dese o ocağı yere atar parçalarım kalk git yenisini al getir ilk sen kullan derimUmarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolarve kayinvalidem ocagi kullanmis
oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben
Aklımı okumuşsunO zaman "evin ilk temizliğini niye onlar yapıyor" diye de takıntı yapın...
Kötü insan demek istemiyorum. Biz buna nankörlük diyoruzUmarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime