Et Balık Kurumundan hazır kavurma aldık

ZEYCANIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
756
113
63
kızlar et balık kurumundan eşim hazır kavurma almış ilk defa alıyoruz evimize.ama nasıl muhafaza edeceğimi bilmiyorum.nette araştırdım ama hep evde yapılan kavurmalardan bahsedilmi..bu kavurmayı buzlukta mı yoksa altında mı saklamalıyım?şşimdi alt bölümde bekliyor.bende sizlerden haberler bekliyorum bana da cevap yazar mısınız .?

Bizim evede kavurma eksik olmazdı rahmetli babam çok severdi bir keresinde babamda et balık kurumundan aldığını hatırlıyorum annem buzdolabın altında saklamıştı :44:

Bizim evede kavurma eksik olmazdı rahmetli babam çok severdi bir keresinde babamda et balık kurumundan aldığını hatırlıyorum annem buzdolabın altında saklamıştı :44:

sağol efser ALLAH rahmet eylesin babana.mekanı cennet olsun inşallah öbür dünyada birlikte olursunuz.
bende buzluğa attım -18 derecede saklanması gerekiyomuş.et ve süt kurumunun resmi sayfasında buldum.

sağol efser ALLAH rahmet eylesin babana.mekanı cennet olsun inşallah öbür dünyada birlikte olursunuz.
bende buzluğa attım -18 derecede saklanması gerekiyomuş.et ve süt kurumunun resmi sayfasında buldum.

Amin canım
İyi yapmışsın küçük küçük poşetleyip atarsan birer pişirimlik kolayolay olur

hangi tür yemeğini önerirsin canım tecrübeli olduğunu düşünüyorum.:)

Canım kavurmayı hertürlü et yemeğinde rahatlıkla pratik bir şekilde kullana bilirsin
Ama en çok yakışan yemekler
Şehriyeli yada sade bulgur pilavı
Tirit denilen varsa tandır yada bayat ekmeklele yapılan bir yemek çok lezzetlidir
Kavurmalı pide pideyi yuvarlak ortası çukur bir şekide yap kavurmayla pişir pişmeye yakın ortasına yumurtayı kır yada sade de yapabilirsin
Kahvaltıda yumurta kıra bilirsin
İlk aklıma gellenler

Son düzenleme:

teşekkürler bu güzel tarifler için canım
eşimde çok sever kavurmalı yumurtayı.pilavda iyi gider.oktay ustada güzel değerlendiriyor.pilavı da deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…