ya evet et suları kesinlikle doğal değil doğal olsa bir tavuk suyunu düşünün dışarıda kaç gün barındırabiliriz ki en fazla 2 gün bilemedin 3 gündür tabi şunuda düşünüyorum şayet biz etlerden su yapıp buzlukta saklasak eski etler tavuklarda yokki ben küçükken hatırlıyorum annem tauğun pişmesi için en az 1.5 saat falan beklerdi şimdi haşlamak için ocağa koy 15 dk kada hazır yani her şeyimi sunni ne kaldı ki doğal o yüzden pekte irdelemiyorum sadece uyduğum şey mevsiminde olan sebze ve meyveyi yemek onun haricinde pek bir şeye uyamıyoruz birde eşimin hazır çorbayı asla içmemesi beni bir nevi koruyor
hakılısında arkadaşım okadar uğraşacak şey varki bazen kendimize bile vakit kalmıyorr..ama ben kendi adıma tarhanada yapmasamda yaptırdım..meyve suyu yerine vişne dondurdum onla meyve suyu yapıyorum ama bir yerde tıkanıyorsun..3 çocukk evde yemese bunları okulda yiyor yanii..balığı baştan düzeltmek lazımm..balık baştan kokuyorr..biz kuyruğuzz...doğala dönmeli bunca büyük firmaa alınmasa ürünleri daha dikkatli olurlar kanımca....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?