Kakuleta Röportajı
&&Kakuleta'nın Mutfağından IZGARADA MARİNELİ ET kokusu&&//sarıkızın sponsorluğunda:))
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
1)Kesinlikle faydalı ve keyifli
2)Yarışmadan beklentileriniz?
2)Her hangi bir beklentim yok içimden geldi katıldım.
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
3)Yeterli buluyorum.
4)Yarışmaya neden katıldınız?
4)Çok iddialı değilim ama bilgilerimide paylaşmak istedim.
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
5)Senden iyi yemek yapan mı var diyen de oldu ne gerek vardı diyen de:)
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
6)Adil bir oylama olur mu bilemiyorum, objektif oy verenler fazla değil gibi...ama iyi olan kazansın diyorum ben:)
7)Yarışma devam etmeli mi?
7)Bu soruyu sanırım yöneticilerin cevaplaması gerekiyor, ciddi anlamda zaman harcanıyor yarışmalar için, ben kendi adıma her iki yarışma için de çok uğraştım, ciddi emek verdim.
8)Yemek yapma konusunda iddianız?
8)Kendimden bahsetmeyi hiç sevmem ama çevrem sürekli takdir eder, özellikle annelerden tam puan almak bu şşte başarılı olduğumu gösteriyor, çoğu zaman annem "beni geçtin kızım "der. Şimdiyekadar tapamadığım bir tarif olmadı heralde iyiyim bilemiyorum:)
9)Oylar sizce nasıl veriliyor?
9)Bariz bir şekilde taraflı olanlarda var, benim gibi hakeden kazansın diyen de, ha bir de şu var YEMEK YAPMAYI BİLMEYEN NASIL ADİL OY VERSİN Kİ? Sadece resimlere bakıp oy verecekler o nedenle iyi çekim yapan kazanıyor:)
10)Rahatsız olduğunuz durumlar?
10)Şimdiye kadar olmadı, emeğe saygı başka birşey istemiyorum.
11)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
11)Çok ciddi hazırlandım , tıpkı bir stüdyo havası vardı mutfağımda:)
12)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
12)Forum ana sayfasında -yarışmalar- butonunu görünce çok sevinmiştim. Yerinde bir karar
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
13)Ben hep yarışmalar söz konusu olduğu zaman nacizane şöyle düşünürüm; tek başlık olmalı mesela börekler değil de , su böreği yarışması, tatlılar değilde baklava yarışması gibi, her yarışmacı aynı yemek üzerinde yarışmalı aynı şey makyaj için de geçerli kullanılacak renkler aksesuarlar şunlar denmeli, takma kirpik olmalı ya da olmamalı vs o zaman gerçek emek ve gerçek bilgi sınanır..bazı yarışmacılar zor olanı seçiyor emek isteyeni tecrübe isteyeni, bazılarıysa sadece objektifine güveniyor...tek başlık kek yarışması olabilir mesela katılımda çok olur:))
14)Tarifiniz hakkında yapılan yorumlar için ne düşünüyorsunuz?
14)Teşekkür ediyorum anlayan kendini belli ediyor zaten, 24 saat marine edilmiş bir etin lezzetini tahmin edenler var...ben birinci olayım düşüncesiyle katılmadığım için açıkcası çokda önemsemiyorum yorumları, maksat faydalı olmaktı bilgilerimizi paylaşmaktı, denk geldi katıldım pişman değilim...
Not: sevgili Nevreste ben 2008 yılından bu yana üyeyim, hatta proyum zannederim. Kazen'in sitesini kendi sitemiz gibi gördük kabullendik, eşim kadınlar kulübünde olmamdan hiç rahatsız olmadı, çok garip bir şekilde güvendik...yuvamız gibiydi...burda çok yarışmaya katıldım hiçte birincilik almadım ama bu beni pes ettirmedi maksat siteye katkımız olsun maksat bir arada olalım... Eğlenelim istedik:)
Her zaman Kazen'e bu site için teşekkür etmişimdir, gerçekten seviyeli gerçekten art niyetsiz bir yer...
Tekrar tekrar Teşekkür ederiz ... Birinci olmak şart değil yeter ki kalpler kırılmasın....