saol cnm aynen bende çok sewerdim bide eşimde baya tii ye alınca bu ismle açtım aslında kendi adımla açıcaktım dünya kadar açmışlar değişik olsun dedim bunu açtım
Bende aksine oturmaktan totom uyustu üniversite son sinif ogrencisiyim vizelere bi 10 gün kaldi kalktigimdan beri ders calisiyorum :) ot gibi hissediyorum şuan kendimi
saol cnm bu arada benim avatar ismim hani pokemon die bi çizgifilm wardı ya ordaki bi karakter çok sewerim ben onu hemen kızar lafı dinlenmeyince bide insanların yüzünü boyuyo eşimde bana hep jigypuff der makyözüm ya o açıdan bide çabuk sinirlenirm
Hımmm bilmiyorum hiç izlemedim ama ben başka birşey de takıldım, demek sen makyözdün aaaa kimlerle yarışmışız biz haberimiz yok Hele canım belliydi maşaallahın var
Ay valla bana kalsa birakcam gitcek canmda son sene çok zorluyor evlilik bebekti derken Esim İstanbul da ben manisada ayri gayri baya yorucu zor oluyor hele dersleri hic saymiyorum
Hadi yaaa hem okul hem ev bravo sana , ben evliyken ikinci üniversitemin son sınıfındaydım , eşim sınava göndermedi kaldım kaldım bi daha kaldım okuldan attılardı
Hadi yaaa hem okul hem ev bravo sana , ben evliyken ikinci üniversitemin son sınıfındaydım , eşim sınava göndermedi kaldım kaldım bi daha kaldım okuldan attılardı
Bu sene bende veremezsem dersleri benide atcaklar üniversitenin postalanmis olarak eğitim hayatima devam edicem :)))) yazik yavrum ana karbonda basladi eğitim hayatına :)(
Bu sene bende veremezsem dersleri benide atcaklar üniversitenin postalanmis olarak eğitim hayatima devam edicem :)))) yazik yavrum ana karbonda basladi eğitim hayatına :)(
Yok yok şaka bir yana , diploma şart, son senede sakın pes etme, bakma öyle dediğime ben bir üniyi birincilikle bitirdim ikinciyi atılarak, üçüncüyü kayıttan hemen sonra yani bir ay da bitirdim
Yok yok şaka bir yana , diploma şart, son senede sakın pes etme, bakma öyle dediğime ben bir üniyi birincilikle bitirdim ikinciyi atılarak, üçüncüyü kayıttan hemen sonra yani bir ay da bitirdim
Hımmm bilmiyorum hiç izlemedim ama ben başka birşey de takıldım, demek sen makyözdün aaaa kimlerle yarışmışız biz haberimiz yok Hele canım belliydi maşaallahın var