• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Afiyet olsun canım:kk77:
Kaç kilo verdin merak ettim:oops::rolleyes:
15 kilo geride kaldı :nazar::KK73:daha 15 kilom var diyetisyenim 9 versen yeter diyorda ideal kilo olarak ama ben 5 kiloda sabitlemek için vermek istiyorum bakalım tatlım kismet :KK51:bakalım sen gördüğünde ne söylüyeceksin :KK74:

15 kilo geride kaldı :nazar::KK73:daha 15 kilom var diyetisyenim 9 versen yeter diyorda ideal kilo olarak ama ben 5 kiloda sabitlemek için vermek istiyorum bakalım tatlım kismet :KK51:bakalım sen gördüğünde ne söylüyeceksin :KK74:
:KK57:İnanmıyorum:rolleyes:
Maşallah canım süper vermişsin:KK19:
Ama senin 30 kilo fazlan yoktu:KK64:Diyetisyenin dediği doğru:rolleyes:
Harikasın canım:KK19:Eminim seni gördüğümde çok şaşıracağım:KK39::KK60:

:KK57:İnanmıyorum:rolleyes:
Maşallah canım süper vermişsin:KK19:
Ama senin 30 kilo fazlan yoktu:KK64:Diyetisyenin dediği doğru:rolleyes:
Harikasın canım:KK19:Eminim seni gördüğümde çok şaşıracağım:KK39::KK60:
Çok sağol :KK19:
Canım biliyorum :oops:yani kilomda hafif bir oynama olursa onu çabuk telafi etmek adına vermek istiyorum :KK51:
Bakalım son kilolar biraz zolar nasıl gidecek yoksa pes mi ederim bilmiyorum :KK51:
Gercekten yorumunu merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum :rolleyes:

Çok sağol :KK19:
Canım biliyorum :oops:yani kilomda hafif bir oynama olursa onu çabuk telafi etmek adına vermek istiyorum :KK51:
Bakalım son kilolar biraz zolar nasıl gidecek yoksa pes mi ederim bilmiyorum :KK51:
Gercekten yorumunu merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum :rolleyes:
Pes etme canım o kadar verdikten sonra:KK19:Bence şuan 5 kilo bile versen süper olur.:KK19:Senin boyun uzun:KK51:
Çok merak ettim şimdi:KK12:

Bu kategori maşaallah çok güzel oldu:KK73:Yeni kategori ''Makarnalar'' olacak:DŞimdiden katılmak isteyenler var:KK9:
İnşaallah canım birgün yaparız.:KK19:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım:KK60:Umarım bu yolculuğun sonu güzellikler dolu olur.:nazar:

Dün ki muhabbetinizi okudum çok datlusunuz:KK68::KK19:
Makarnalar demek yeni kategori valla hemen düşündüm ben hangi makarnayla katılabilirim diye hiç bir şey aklıma gelmedi :KK64: Pek fazla makarna pişirmem sanırım ondan...Merak ettim bak şimdiden nasıl tarifler çıkacak..

Makarnalar demek yeni kategori valla hemen düşündüm ben hangi makarnayla katılabilirim diye hiç bir şey aklıma gelmedi :KK64: Pek fazla makarna pişirmem sanırım ondan...Merak ettim bak şimdiden nasıl tarifler çıkacak..
:KK60::KK60:

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum:rolleyes:

İyi akşamlar azimli hanım:KK5: Maşallah 15 kilo vermişsin ben de 11 günde 3 kilo verdim dikkat ediyorum bu ara diyetteyim deyince kilo alıyorum o sebeple diyette değilim ben dikkat ediyorum yediklerime:KK48:
Canım vucüt kitlesi büyük olunca biraz çok gidiyor benim gibi:KK45:
95 kilodan 79 düşdüm yani büyük kilolar daha çabuk gidiyor :KK66:
Ben seni resminden hatırlıyorum tatlım çıtı pıtı güzel bir kadınsın kilolu olduğunu zannetmiyorum :KK74:

Canım vucüt kitlesi büyük olunca biraz çok gidiyor benim gibi:KK45:
95 kilodan 79 düşdüm yani büyük kilolar daha çabuk gidiyor :KK66:
Ben seni resminden hatırlıyorum tatlım çıtı pıtı güzel bir kadınsın kilolu olduğunu zannetmiyorum :KK74:

Sağol canım çıtı pıtı aynı zamanda selülit cenneti bir hatunum azcık kilo alayım belirirler hemen 52 nin üzerine çıkmamam lazım...Seni azminden dolayı tebrik ediyorum hiç kolay değil..

Yanlız burayı diyet topiğine cevirdik kimse yarışmaya katılmıyaca konu birde makarna :KK53:

Ballandıra ballandıra anlattılara, çok merak ettim bende:oops:
Katılıp hünerlerini gösterecek misin?:-)

Back
X