- 2 Aralık 2015
- 33.382
- 110.483
- 598
Eskiler biz mi oluyoruzEskileri bir kenara bırakıp yeni umutlara yol alma kararı aldım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiler biz mi oluyoruzEskileri bir kenara bırakıp yeni umutlara yol alma kararı aldım![]()

Kimmiş o bakalımAbowbenim bebis kız olursa alıcısı baya çok olacak
2 talib sensin nevosum![]()

Hedefim 76 kilo olmak2 ayda 4 kilo ise 9 ayda 18 kilo eder![]()
Emin değilim ama olabilirsinizEskiler biz mi oluyoruz![]()

Yürü be Kakao kim tutar seni,Güzel sohbetleriniz olsun hanımlar.. hiç kimse benim madalyama dokunmasin ..o birinciliği bana verenlerin aklında hiç şüphe kalmaması için yarın öğleden sonra kakaodan tariflerde ganajin nasıl döküldüğünü,,o kakao o pastaya nasıl serpilmiş.o yaprak nasıl yapılmış. O katlara nasıl surulmus pastamla kakaodan tariflerde su anda pandispanyam pisti,katlarini sürmeye gidiyorum.Hanımlar ayrıntıları cekiyorum.sevgilerimleben Karadeniz kadınıyım madem şüphe var . ayrıntılı yenisini yaparım..madalyam şimdilik kalsin.i yi geceler
1-0 mağlup olduk deseneSen tanıman, alamancı![]()
Ben sizi hiç tanımıyorum, adra'yı da öyle.Kimseyi kötülemek körüne savunmam. Ama rencide de etmem. Fikirlere saygı duyabilirim lakin hakaret olmadıkça. Sen hazır olduğunu düşünebilirsin bu senin dusuncedir şikayette edebilirsin yonetim var sonuçta. Onlar gerekeni yapar. Ben sadece burada suclamaya karşıyım. Yukarılarda adra kardeşin yaptığı gibi, bizi suçladı. Bu hakaret niye diye dusunuyorum sadece. Bende yarışmada idim. Sen sorunu sormussun cevabını aldın yada almadin bu sizin aranızda. Kimse sana dusunceden dolayı saldıracak değil ki ben hiç değilim. Düşünceler özgür varlıklardır.
1-0 mağlup olduk desene![]()

Konuyu kapatıp nokta koyalım..Ben sizi hiç tanımıyorum, adra'yı da öyle.
Sadece daha bir-iki sayfa önce aynı konuda kakao'yu savunarak yazdıktan sonra benim de hemfikir olduğumu belirttiğim mesajı beğenmeniz dikkatimi çekti o kadar. Bu nedenle de zaten direkt size sormayı tercih ettim.
Yönetime şikayet edilmişse ve yönetim kararı yarışma kurallarına aykırılık olmadığı yönündeyse bir üye olarak zaten herhangi bir söz hakkım yok. Ancak yönetimin verdiği karara katılmak durumunda değilim.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın şunu belirtmek isterim.
Kakao'nun pastasına mutlaka hazır pastadır demiyorum.
Benim düşündüğüm tek şey, yarışma kuralları açıkken şahsi fikrimce kuralları karşılamayan bir katılım olduğu yönündeydi. Bu eksiklikler nedeniyle de insanların aklında şüphe uyandırdığıydı. Ama daha önce de dediğim gibi, bölüm nevreste'nin, forum kazen'in. Onlar kurallara uyduğunu düşündüğü sürece hiçbirimize laf söylemek düşmez.
Nitekim şu ana kadar tek kelime etmedim, adra'nın mesajında benim adım geçmiş olmasa yine müdahil olmazdım.
Karşılıklı anlaşabildiğimizi umuyorum. Eğer anlaşmazlığımızı çözebildiysek et yemekleri konusunu daha fazla pastaya çevirmeyelim derim :)
Güzel sohbetleriniz olsun hanımlar.. hiç kimse benim madalyama dokunmasin ..o birinciliği bana verenlerin aklında hiç şüphe kalmaması için yarın öğleden sonra kakaodan tariflerde ganajin nasıl döküldüğünü,,o kakao o pastaya nasıl serpilmiş.o yaprak nasıl yapılmış. O katlara nasıl surulmus pastamla kakaodan tariflerde su anda pandispanyam pisti,katlarini sürmeye gidiyorum.Hanımlar ayrıntıları cekiyorum.sevgilerimleben Karadeniz kadınıyım madem şüphe var . ayrıntılı yenisini yaparım..madalyam şimdilik kalsin.i yi geceler
Hayırlı olsun ne diyelimOğlana yabancılara kaptırmamak için baştan anlaştık anasıyla Kız bebe yapicam paşayı alaçam kızımaoğlan dededen zenginde
![]()
Senin cimcime nick olur tombalak demedi demeHedefim 76 kilo olmakboyda 1,55 top gibi olucam
![]()
HahahaSenin cimcime nick olur tombalak demedi deme![]()
Güzel sohbetleriniz olsun hanımlar.. hiç kimse benim madalyama dokunmasin ..o birinciliği bana verenlerin aklında hiç şüphe kalmaması için yarın öğleden sonra kakaodan tariflerde ganajin nasıl döküldüğünü,,o kakao o pastaya nasıl serpilmiş.o yaprak nasıl yapılmış. O katlara nasıl surulmus pastamla kakaodan tariflerde su anda pandispanyam pisti,katlarini sürmeye gidiyorum.Hanımlar ayrıntıları cekiyorum.sevgilerimleben Karadeniz kadınıyım madem şüphe var . ayrıntılı yenisini yaparım..madalyam şimdilik kalsin.i yi geceler
Ne listesi direkt 7. Gruba, bu ara doğum yapmış kadınları zayıflatıyor uz, dayanamayıp yiyorlar süt olsun diye ama azdan çoktan gidiyor baskimizlaHahahadoğumdan sonra bir liste yaparsın artik
![]()