Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yazılan mesajı yanlış anlamışsın sanırım , kimse ile bu tarz bir konuşmam asla olmadı , olmazda... Pastanla ilgili tek eleştirim , önemli detayların fotoğraflanmamasıydı...bunu da sana konunda yazdım zaten .
Yeni kategoride yine muhteşem tarifleri bekliyor olacağım .
10 haftalık demiyor nanam , ne gorsem ne koksa yiyesim geliyor . Bulantı mulanti dinlemiyor hic nasıl hamilelik anlamadım , ilkinde böyle değildi haberim bilene olmadan 9 ay bitti bunda 6. Haftadan beri kuru bulantı yaşıyorum nadir istifra oluyor
10 haftalık demiyor nanam , ne gorsem ne koksa yiyesim geliyor . Bulantı mulanti dinlemiyor hic nasıl hamilelik anlamadım , ilkinde böyle değildi haberim bilene olmadan 9 ay bitti bunda 6. Haftadan beri kuru bulantı yaşıyorum nadir istifra oluyor
İnş nevom , belirtilerin değişikliğinden dolayı bende kiz diye düşünüyorum ama kendimide kaptırmak istemiyorum , önemli olan önce sağlıklı sıhhatli olmasi