Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Yok canım niye kovayım:halay:Birde hamilesin galiba:anneadayı::nazar:Ben yapardım sen yerdin,hamileyken çok iyi oluyor:KK45:
Ay deme öyle ciddi ciddi kötü oluyorm:kızgın: şaka bir yana gönlünz tok sizn çok teşekkür ederim. Sizdn iyi olmasn ablalrm ve annem sürekli verdiğim tatlı ve yemek siparşlerini gocnmadn yapıyorlar bende afiyetle yiyorm:KK45: ama hamileyim diye bu kadar tolerans tanıyırlar o ayrı:KK70:bebek doğdktn sonra hiç bir bahanm olmayack gibi:))

Et yemekleri gelmeye başlamış başarılar ,hadi kolaygelsin :68:

Demek yapacağın tarifi deynepnaz deynepnaz 'a söyledin:skandal:Deynep senden güzel yapmıştır:63:
Tabi ki, hatta o olmazsa ne yapacağım konusunda 2 ymk daha sundum. Şuan kendinin yemek yarışması için sönük kalacağını düşündüğü yemeğimi yapıyor :KK70::KK70:

Vayy deynep agır tahrik var bacım :KK70::KK70:
Ablam bu yemeğimi yapacağım dediğimde Nevreste Nevreste bacima sor demişti uygun olur mu diye , şimdi yapamıyor herkes yapamaz:KK30:

Tabi ki, hatta o olmazsa ne yapacağım konusunda 2 ymk daha sundum. Şuan kendinin yemek yarışması için sönük kalacağını düşündüğü yemeğimi yapıyor :KK70::KK70:

Ablam bu yemeğimi yapacağım dediğimde Nevreste Nevreste bacima sor demişti uygun olur mu diye , şimdi yapamıyor herkes yapamaz:KK30:
Allah muhabbetinizi artırsın:63:

Yapamadığımdan barnahlarını yediler .Düşündüm de yapabilirsin.Kaç kategoridir bakıyorum,bugün dikkatimi çekti,hep oğlumun sevdiği yemekler birinci olmuş.:KK53:Gerçi et kategorisinde çoğunu seviyor ama?:KK70:
Tabi ki yapacağım, kesin birinciyim :süslü: olmasa da gönüllerin birincisi olurum yine :KK70::KK70::KK70:

Back
X