Afiyet olsunŞu an yiyoruz, bitince yükleyeceğim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunŞu an yiyoruz, bitince yükleyeceğim:)
Fırsatım olacakdıda ben gelmeyecektiim varyaGel canım beklerimKomşu sayılırız
![]()
kovardın beni artk
Yok canım niye kovayımFırsatım olacakdıda ben gelmeyecektiim varyakovardın beni artk
![]()
Birde hamilesin galibaTşekkür ederim... bir sorum var yalnız... sponsorumuzu yemeğin içinde kullanmış olmamız mı gerekiyor?Afiyet olsun![]()
Şart değil ama uygun birşey olursa iyi olurTşekkür ederim... bir sorum var yalnız... sponsorumuzu yemeğin içinde kullanmış olmamız mı gerekiyor?
Ay deme öyle ciddi ciddi kötü oluyormYok canım niye kovayımBirde hamilesin galiba
Ben yapardım sen yerdin,hamileyken çok iyi oluyor
![]()
şaka bir yana gönlünz tok sizn çok teşekkür ederim. Sizdn iyi olmasn ablalrm ve annem sürekli verdiğim tatlı ve yemek siparşlerini gocnmadn yapıyorlar bende afiyetle yiyormAmin canım...Hayırlı sabahlar . Huzurlu mutlu bir hafta olsun inşallah![]()
Hanımlar yeni kategorimiz açılmış
@nuryolu
@aeben
@nananais
@deynepnaz
@Kakao ve Ben
@Be_Ni_1012
@-VUSLAT-
@rabia01
@_Nun_
@Zelifme
@cimcimegfb
@vintagecupcakes
@asfarovski
@Hatmece
@melike06
@HanimKelesimiGetir
@Eses07
@chiLL
@tolin
@Brunella
@nameaver
@pembebogurtlen
Resimle bana gönder bakayım nasıl duruyor@nananais ,senin yapmayı düşündüğün yemeği yapıyorum şu an,ne dersin resimleyeyim mi?![]()
Vayy deynep agır tahrik var bacımYapamadın olmadı dimi @deynepnaz bacı, emek ister o iş![]()
Demek yapacağın tarifi @deynepnaz 'a söyledinYapamadın olmadı dimi @deynepnaz bacı, emek ister o iş![]()
Deynep senden güzel yapmıştırTabi ki, hatta o olmazsa ne yapacağım konusunda 2 ymk daha sundum. Şuan kendinin yemek yarışması için sönük kalacağını düşündüğü yemeğimi yapıyorDemek yapacağın tarifi @deynepnaz 'a söyledinDeynep senden güzel yapmıştır
![]()
Ablam bu yemeğimi yapacağım dediğimde @Nevreste bacima sor demişti uygun olur mu diye , şimdi yapamıyor herkes yapamazVayy deynep agır tahrik var bacım![]()
Allah muhabbetinizi artırsınTabi ki, hatta o olmazsa ne yapacağım konusunda 2 ymk daha sundum. Şuan kendinin yemek yarışması için sönük kalacağını düşündüğü yemeğimi yapıyor
Ablam bu yemeğimi yapacağım dediğimde @Nevreste bacima sor demişti uygun olur mu diye , şimdi yapamıyor herkes yapamaz![]()
Yapamadığımdan barnahlarını yediler .Düşündüm de yapabilirsin.Kaç kategoridir bakıyorum,bugün dikkatimi çekti,hep oğlumun sevdiği yemekler birinci olmuş.Yapamadın olmadı dimi @deynepnaz bacı, emek ister o iş![]()
Nevroş depnazim senin arkadan çok konuşuyor 'et nedir hiç bilmez o tur şeyleri biciriksiz' diyor arkandan, en son et yemeği yapacağım diye makarna yapmışsınAllah muhabbetinizi artırsın![]()
Tabi ki yapacağım, kesin birinciyimYapamadığımdan barnahlarını yediler .Düşündüm de yapabilirsin.Kaç kategoridir bakıyorum,bugün dikkatimi çekti,hep oğlumun sevdiği yemekler birinci olmuş.Gerçi et kategorisinde çoğunu seviyor ama?
![]()
olmasa da gönüllerin birincisi olurum yine