Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Herkese Merhaba,
Uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum nihayet bir üyelik açabildim.
Henüz kimse tarif göndermemiş mi acaba ve bende katılabilir miyim? :hamarat::kk77:

Herkese Merhaba,
Uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum nihayet bir üyelik açabildim.
Henüz kimse tarif göndermemiş mi acaba ve bende katılabilir miyim? :hamarat::kk77:
Nevreste Nevreste sevinecek bu habere:KK48:,takip ediyorsanız anlarsınız ne demek istediğimi.:KK45:,gelince size yardımcı olur.
3 kişi katıldı şu an,tabii katılabilirsiniz ,bak bu linki tıkla ,katılanların tarifleri var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/

Çok teşekkürler. Ben bu siteyi 5 yıldır falan takip ediyorum. 4 aydır falan fırsat bulup üyelik açma çabalarındaydım bu güne nasip oldu ilgin için teşekkürler.:KK68:

Depresyondan çıkış için İbrahim Tatlıses şemmame açın elinize bir mendil alın Döktürün tey tey halay da başı hatmece çeker gibi düşünün... halaya kendinizi kaptırdın tey tey :halay::halay::halay:iyice kaptırınca zaten figürler Kendiliğinden gam gam dansına döner terledikçe su bide çikolata atıştırın 1 saate depresyon neyin kalmaz :halay::halay::halay::halay:

Herkes yatista. Nevroşum et yemeği yapmayı öğreniyor, depnazim bulaşık makinesini hallediyordur, Aeben ablam yine yoğun yine yoğun, Bende dipresyondayım :cool::cool:
Deynepnaz bayram temizliğiyle uğraşıyor bilemedin:temizlik:.Tüm temizlik yapanlara kolay gelsin.Ara ara girip okuyorum yazılanları. N Nana inşallah atlatmıştırsın canım depiğini

Back
X