Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese Merhaba,
Uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum nihayet bir üyelik açabildim.
Henüz kimse tarif göndermemiş mi acaba ve bende katılabilir miyim?
Herkese Merhaba,
Çok teşekkürler. Ben bu siteyi 5 yıldır falan takip ediyorum. 4 aydır falan fırsat bulup üyelik açma çabalarındaydım bu güne nasip oldu ilgin için teşekkürler.
Çok teşekkürler. Ben bu siteyi 5 yıldır falan takip ediyorum. 4 aydır falan fırsat bulup üyelik açma çabalarındaydım bu güne nasip oldu ilgin için teşekkürler.
Herkese Merhaba,
Herkes yatista. Nevroşum et yemeği yapmayı öğreniyor, depnazim bulaşık makinesini hallediyordur, Aeben ablam yine yoğun yine yoğun, Bende dipresyondayım
Herkes yatista. Nevroşum et yemeği yapmayı öğreniyor, depnazim bulaşık makinesini hallediyordur, Aeben ablam yine yoğun yine yoğun, Bende dipresyondayım
Depresyondan çıkış için İbrahim Tatlıses şemmame açın elinize bir mendil alın Döktürün tey tey halay da başı hatmece çeker gibi düşünün... halaya kendinizi kaptırdın tey tey iyice kaptırınca zaten figürler Kendiliğinden gam gam dansına döner terledikçe su bide çikolata atıştırın 1 saate depresyon neyin kalmaz
Deynepnaz bayram temizliğiyle uğraşıyor bilemedin.Tüm temizlik yapanlara kolay gelsin.Ara ara girip okuyorum yazılanları. NNana
inşallah atlatmıştırsın canım depiğini