- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolayına kaçma ,nana benim olsun.Yiyip içmiyor zaten ,daha kolay olur başa çıkması.Sen nevrayı al nanayı ben hallederim

Gece gece ne temizliği
 Bende bugün mutfaktan başladım anca akşama biter
 Bende bugün mutfaktan başladım anca akşama biter
Uzun süre çıkmayı dusunmuyorumKız saçından sürükleyip çıkarırım o depresyondan seni ha
 offf ablam o kadar sıkıntı içinde birde matematik ten unuttuğum bir sürü konu var daha da çok sıkılıyorum offf nasıl olacak ya
 offf ablam o kadar sıkıntı içinde birde matematik ten unuttuğum bir sürü konu var daha da çok sıkılıyorum offf nasıl olacak ya 
 .Gündüz kahvaltıydı,çocuktu,telefon çalması,kapı çalması,yemek derken temizlik bölünüyor .Ama gece kafa daha rahat oluyor amaaa tabii gürültülü temizlik değil,mutfak dolabı ,banyo, WC,koltuk silme gibi.Kolay gelsin sana da canım.Benim de çoğu gitti,azı kaldı.Bittikten sonra bir de kv nin camlarını sileceğim.Bak o kadar da tembel değilim.
.Gündüz kahvaltıydı,çocuktu,telefon çalması,kapı çalması,yemek derken temizlik bölünüyor .Ama gece kafa daha rahat oluyor amaaa tabii gürültülü temizlik değil,mutfak dolabı ,banyo, WC,koltuk silme gibi.Kolay gelsin sana da canım.Benim de çoğu gitti,azı kaldı.Bittikten sonra bir de kv nin camlarını sileceğim.Bak o kadar da tembel değilim.
 .
.Hayır canım.Aşağıdaki linki tıkla ,yeni konu aç butonu var,oraya tıklayıp paylaşacaksınız.BirazdanYaptiginiz yemegi nerede paylasicaz? Bu konunun icinde mi?
 Nevreste
  gelir,size yardımcı olur.

Nevreste
  gelir,size yardımcı olur.Anladim tamam teşekkürler:)Hayır canım.Aşağıdaki linki tıkla ,yeni konu aç butonu var,oraya tıklayıp paylaşacaksınız.BirazdanNevreste gelir,size yardımcı olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Güzel bilgiler için çok teşekkür ederiz...Selamlar sevgili bayanlar,
Yeni kategoride hepinize başarılar dilerim.
Öncelikle etin kilosunun 30-40 tl civarında olduğu günümüz Türkiyesinde yarışmaya katılanları ayrıca tebrik etmek isterim. Allah olmayanlara da versin, yiyemeyenlere de yemeyi nasip etsin.
Kuşkusuz ki emeksiz yemek olmaz. Burada yemeklerini paylaşan herkes emek veriyor. En basitinden malzemeleri temin etmek, zaman ayırmak ve bütün bunları yaparken bir yandan da fotoğraflamaya çalışmak vs. bunların hepsi emektir.
Dikkat ! Şimdi vereceğim tüyolarla emek vermeye son.
İlk olarak naçizane tavsiyem, yemeğinizi tamamladıktan sonra tabağınızla beraber bir fotoğraf stüdyosuna uğrayın ve profesyonel bir çekim gerçekleştirin sevgili hanımlar. Değişik açılardan, bol efektli, kreatif ve mümkünse bol photoshop lu olsun. Lütfen bu adımı atlamayalım. Aksi takdirde sabahtan akşama kadar uğraşsanız da emeğinizin bir anlamı kalmaz.
Bu arada yemek yaparken çeşitli talihsizliklerle karşılaşabilirsiniz bittabi.
Mesela, tencerenin dibi mi tuttu? Hemen en yakın lokantadan et yemeği ısmarlayın. Fotoğrafını da güzelce çekin. Picasso tablosu gibi görünsün. Çekemezseniz de üzülmeyin, endişeye gerek yok. İnternetten hemen en uygun fotoğrafı indirin.
Ayrıca oylama başladığında 5-10 adet üyelik açarak kendinize muhakkak oy verin. Ya da özelden oy isteyebilirsiniz canlar. Unutmayın, başarıya giden her yol mübahtır.
Evet, her şey bu kadar basit.
Hepinize başarılar kk'nın hamarat, zeki ve çevik dişi Gordon Ramsey'leri.
Öpüldünüz.

Merhaba yarışmaya katılmak isterseniz yardımcı olabilirimYaptiginiz yemegi nerede paylasicaz? Bu konunun icinde mi?

deynepnaz
 anlatmış anlamadığınız bir kısım varsa bana iletin lütfen..

deynepnaz
 anlatmış anlamadığınız bir kısım varsa bana iletin lütfen..
Kurban bayramı geliyor haftaya herkesin evinde etler olacakKıymanın kilosu;35 tl
Kuşbaşı et; 38tl
Kilo ile almıyorum, 20 tl lik alıyorum

Bende o nu bekliyorum param cebimde kalsınKurban bayramı geliyor haftaya herkesin evinde etler olacak

Tarifi bahane etmeDepnazim bu bayram senin burmadan yapacağım, beceremezsem vay haline
 Yapamazsan problem sende
Yapamazsan problem sende
Herkes onu bekliyorBende o nu bekliyorum param cebimde kalsın

Katiyen kabul etmiyorumTarifi bahane etmeYapamazsan problem sende

Peki çok güzel olursa ne olacakKatiyen kabul etmiyorum