Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Et dağıtacak arkadaş lütfen kemik koymayın çocukluğumda hiç unutmam bayram tabi durumumuz müsait değil o sene kurban kesemedik komşulardan bekliyoruz beklemez olalım 5 inden 3 üçü sıyrılmış kemik göndermişti kendimi köpek gibi hissettim unutamadığımbayram anımdır hiç mi kemikte et olmazdı bu sene ben dağıtıcam en güzel yeri komşulara olsun

Olması gereken bu zaten canım, kemikte neymiş

Depnazim bu bayram senin burmadan yapacağım, beceremezsem vay haline
Sen yine Nevrestenin burmasından yap,daha garanti olsun.Benim yaptığım tat olarak güzeldi ama istediğim gibi kıtır olmamıştı.Fırın 10 dk de pişirdi (davul fırın).Artık fırından mı,şerbeti mi tutturamadım bilmiyorum.

Eşim ve oğlum fazla sevmez ,ben çok severim .Yanına da soğan salatası ,off .Biz de bugün balık sezonunu açtık.Yemesi güzelde kokusu olmasa,terasta yaptım ama yine de kou hemen gitmedi

Aynı anıya ben de sahibim.Eşime avcı arkadaşı hediye etmiş.Vücudu aynen bebek vücudu gibiydi,yiyememiştim.
Daha önce de gönderdiğiniz fotolardan ne kadar marifetli olduğunuz belli.Görüntü ye beni diyor adeta.

Fırından kaynaklı canımBaklava ve türevleri ağır ağır pişmesi gerekiyor yoksa hamur oluyor...Benimde fırın artık eskidi bir tarafını fazla kızartıyor

Ellerine sağlık canımNe yapalım gülü seven dikenine katlanırBalık yemeden olmuyor

Bizede hediye gelmiştiEşim çok ısrar etti ama ben yemedim

Önceden ocak vardı,çok güzel oluyordu baklavalar.Bulaşık makinası alınınca yer sıkıntısından çıkarttım mutfaktan,kaldık davul fırına.

Önceden ocak vardı,çok güzel oluyordu baklavalar.Bulaşık makinası alınınca yer sıkıntısından çıkarttım mutfaktan,kaldık davul fırına.
Aslında davul fırında yemekler çok güzel oluyor..Demek hızlı pişiriyor..Sadece o problaem bazı tariflerde
Benim fırında 14 yıllık ve sık kullanılıyor..Her tarafı kızarsın diye beklersem bir kısmı yanıyor

Bir koşu gittim,geldim yükleyen olmuş mu diye,soran çok ama yükleyen yok,bayramı bekliyorlar galiba.Kaçmasınlar diye sorar sormaz yakalıyorum,seni aratmıyorum.

Benim davul fırınım iyiydi geçen ayağım kaydı üstüne düştüm kırıldı yaparken malzemeden çalışmışlar demekki sağlam değilmiş ama iyi pişirirdi haşamat oldu demirciye verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…