Kolay gelsinaratim bi vardir belki
rica ederim bidenemHayırlı geceler canımÇok teşekkür ederim
Bende vallanapiyor napiyor kuyunumu kaziyor ay görmeden cok sevdim ben onu
şey uyumuşum
Aa kim demis onu tavsan bile pisirebiliyorsunYarışmaya yemek yapmaktan korkuyormuşumBeceremezmişim
satışa gelmişim hemennyok istemiyorum onu kanka vazgectim
Geceleri takılmayan kankayı ne yapayım diyorsun
Ama ama ama ama ben hüsrana ugradim sanki bu da mi gol değilyani uykusuylami ugrascam
Daha da gelmem davosa aman pardon yemek topiklerineTabi canım eksik kalsın
sadece eziklemiyor rabia abl beni dövüyor oklavayla
Aha kankim ya ugruma admini bile cagirmis
Ben bol yağlı seviyorum öbür türlü tadı olmaz yağınada ekmek banacan yemede yanında yat olacakBana antrikot pişirmek için yağsız ya da az yağlı, lezzetli bir yöntem önerebilir misiniz tecrübeli ablalarım :) Dövdürdüm etleri iyice, bu bilginin de faydası olur belki.
Hanım ablanın ağzında diş var mıdır acabaNene olmak üzere
Akşam yemeğinde yürek yedim
ablada uyandiginda sana yedircek o yürekleri
Ben gündüzleri çok takılamıyorum..Akşamlarıda Hanım Abla (aramızda kalsın yaşlı malum)erken uyuyor Beni yakalayamaz
seni benzetmek icin 3 gün bile uykusuz kalir
3 günlük bir tatile mi çıksamSonrada önümüz bayram beni affeder
Günaydın.Günaydınlar hanımlar hayırlı sabahlar olsun
Günaydın.
İltifat dolu mesajlarını alıp,güne güzel başladın değil mi?
Nevoş tam tersi kimseyle uğraşmaz ,acaba doğru mu söylüyorGünaydın.
Hee valla nevoş benle uğraşmadan duramaz
Nevoş tam tersi kimseyle uğraşmaz ,acaba doğru mu söylüyor
Hanım Nene kulağa hoş geliyor aslındaOnun derdi enlerde abla bölümünü kazanmak benide nene yapmak
Hanım Nene kulağa hoş geliyor aslında
Kızın bayramda geliyor mu?Tatlılar yapacak mısın?
Bir ara açtığın konulara baktım bayağı marifetli hatunmuşsun,yarışmaya katılsana.Hem düğünü bahane ediyordun bahanen de yok
Anneanne ,babaanneler torun yapın da sevelim diye acele ederler aslında.Demi yani gerçi dsha çok erken bebeğe..
Evet geliyorlar tatlı siparişi verdi damat onu yapacam.
Yok katılmam artık..
Ne kadar cirkinsiniz !Selamlar sevgili bayanlar,
Yeni kategoride hepinize başarılar dilerim.
Öncelikle etin kilosunun 30-40 tl civarında olduğu günümüz Türkiyesinde yarışmaya katılanları ayrıca tebrik etmek isterim. Allah olmayanlara da versin, yiyemeyenlere de yemeyi nasip etsin.
Kuşkusuz ki emeksiz yemek olmaz. Burada yemeklerini paylaşan herkes emek veriyor. En basitinden malzemeleri temin etmek, zaman ayırmak ve bütün bunları yaparken bir yandan da fotoğraflamaya çalışmak vs. bunların hepsi emektir.
Dikkat ! Şimdi vereceğim tüyolarla emek vermeye son.
İlk olarak naçizane tavsiyem, yemeğinizi tamamladıktan sonra tabağınızla beraber bir fotoğraf stüdyosuna uğrayın ve profesyonel bir çekim gerçekleştirin sevgili hanımlar. Değişik açılardan, bol efektli, kreatif ve mümkünse bol photoshop lu olsun. Lütfen bu adımı atlamayalım. Aksi takdirde sabahtan akşama kadar uğraşsanız da emeğinizin bir anlamı kalmaz.
Bu arada yemek yaparken çeşitli talihsizliklerle karşılaşabilirsiniz bittabi.
Mesela, tencerenin dibi mi tuttu? Hemen en yakın lokantadan et yemeği ısmarlayın. Fotoğrafını da güzelce çekin. Picasso tablosu gibi görünsün. Çekemezseniz de üzülmeyin, endişeye gerek yok. İnternetten hemen en uygun fotoğrafı indirin.
Ayrıca oylama başladığında 5-10 adet üyelik açarak kendinize muhakkak oy verin. Ya da özelden oy isteyebilirsiniz canlar. Unutmayın, başarıya giden her yol mübahtır.
Evet, her şey bu kadar basit.
Hepinize başarılar kk'nın hamarat, zeki ve çevik dişi Gordon Ramsey'leri.
Öpüldünüz.
Bende valladediler bi rabia01 abla var onun ynina git. Nevosun karsisinda durabilen tek k.k hatunu dediler. Cok sukur ki geldin artik nevos abla dusunsun
şey uyumuşum
Aa kim demis onu tavsan bile pisirebiliyorsun
satışa gelmişim hemennsanmıştım ki
Gece burada olmazsan kankanı rüyanda görürsün bende arkandan atıp tutmaya devam ederimrabia01 abla bak gör kim kimin kuyusunu kazıyor
Ama ama ama ama ben hüsrana ugradim sanki bu da mi gol değil
Daha da gelmem davosa aman pardon yemek topiklerine
sadece eziklemiyor rabia abl beni dövüyor oklavaylasen yokken neler cektim bi bilsen
Aha kankim ya ugruma admini bile cagirmis
Konuyu kapattık canımNe kadar cirkinsiniz !
Kk'nın en çıtır,sarşısın bomba,afet,dünya güzeli ablası bugün daha bir güzel görünüyorsunNevreste
Mesajımı aldın demi ben yokken konuş bakalım koydurma bana takma dişlerini burayakim yaşlıymış hem takma dişlisin hemde şişkoson hemde yaşlısın düşme elime sakın pusuda bekliyorum ona göreeeee
rabia01 aslan ispikçim benim ben olmadımmı sen haber ver yine nevoşun etide kemiğide benim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?