Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Bacım Allah aşkına neden hakarete müsaade ediyorsunuz ?? Ben size De burayı da çok seviyorum ama huzur kaçırma diye ban sebebi yok mu o yoksa hakaret var

Bacım Allah aşkına neden hakarete müsaade ediyorsunuz ?? Ben size De burayı da çok seviyorum ama huzur kaçırma diye ban sebebi yok mu o yoksa hakaret var
Benim yetkim yok canım
Mune ilgilenecektir..
Bizim ilişkimizi,yemek yapmamızı ,sunum hazırlamalarımızı kimse bozamaz canım

Bre gafil sen kim oluyorsun da hükümdarların hükümdarı sultan sülüman a tipim değilsin dersin yatırın bunu falakaya

EnHarbiKiz Ürremimi getirin baģa
Senin Hürremin buraları terkettiO tatlı oğlunu bulunca bizi bıraktı...Ay ben olsam bende bırakırdım.Benim yeğenim dünyalar tatlısı

Wwonka ,rabia için hazırlandın mı?Kılıçları kuşandınız mı?Dünkü saatte geleceğim demişti,haddini bildirelim Ona .Nananais ,sen ,önden saldırın ben sizi korurum.Cimcime hamile O geride kalsın.Nevoşumuzu yedirmeyelim.
Nevreste sen bizim herşeyimizsin.
Nevoşa uzanan eller ,neyse bu ağır olur
Vur vur inlesin KK dinlesin

Çok datlu olduğunu daha önce söylemişmiydim
rabia01 kork bizden

Nevreste konuyu kapattık dediğin için sana saygı duyuyorum. Ama insanların saçma sapan hadsizce eleştiri(!) yaptığını sanıp saçmalamasına anlam vermek mümkün değil. Bende ara sıra katılıyorum yarışmalara ve denilen o cümleleri hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Sevmeyen girmez bölüme saçmalamak için girecekse başka platformlarda döksünler çirkinliklerini. Bu kadar çekememezlik olmaz. Kıskandığınızı bu kadar belli etmeyin. Takdir etmekle eksilmezsiniz. Her zaman çirkef atmak kolaydır ama iyi yönden bakmak insani özelliklerdendir. Bunu ortaya çıkarmak marifet. Şahsiyet instagramla karıştırdı sanırım burayı. Çünkü orda bu numaralar işliyor en çok. Her neyse.

Pardon da niye ben önde yem oluyorum, nerede sizin anaçlığınız

Bu şarkıyı hepimiz için söylüyorum
Elalem ne der se de sin hadi hadi hadi hadi hadiiiiiiii
na na na nay na na na nay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…