- Emoji Skoru
- 4.190
- Puanlar
- 53
Hayirli aksamlar aeben abla :) bayraminjz kutlu olsun simdiden :)İyi akşamlar nevram ve vonka![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli aksamlar aeben abla :) bayraminjz kutlu olsun simdiden :)İyi akşamlar nevram ve vonka![]()
Hayırlı akşamlar,hoşgeldinİyi akşamlar nevram ve vonka![]()
Hayırlı bayramlarHanımlar hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum![]()
Deynep abla yaoar belkiYapmasını biliyor ama yapmaz![]()
Teşekkür ederim canımHayirli aksamlar aeben abla :) bayraminjz kutlu olsun simdiden :)
Hayırlı akşamlar,hoşgeldinNe haber
Hayırlı bayramlar![]()
Sey ben size karsi mahcubum azcikTeşekkür ederim canım![]()
Allah kolaylık versin
Hamdolsun nevram bayram öncesi yogunluk işte.
Nedenki ?Sey ben size karsi mahcubum azcik![]()
Yok nevoşum bu bayram bişi yapmadım kurbanı kestikten sonra memlekete yolcuyuz inşallahAllah kolaylık versin
Tatlı yaptın mı![]()
Pastalar konusundaydi sanirim. Sizinle kendi yasitimla konusur gibi konusmusum utandim valla. Ha yasli falan da demek istemedim burda yanlis anlasilmasin :)Nedenki ?
Öyle mi o zaman şimdiden hayırlı yolculuklarYok nevoşum bu bayram bişi yapmadım kurbanı kestikten sonra memlekete yolcuyuz inşallah![]()
Pastalar konusundaydi sanirim. Sizinle kendi yasitimla konusur gibi konusmusum utandim valla. Ha yasli falan da demek istemedim burda yanlis anlasilmasin :)
Olsun :) tesekkur ederimyok canım ben kırılıp darılmam öyle şeylereki zaten hiç farkta etmedim
![]()
Canları sağolsun nevram sevdiklerin yanındaya bu bile bayram , rabbım agız tadını bozmasın gönlüyün muradını versin , tayin konusuda hayırlı sonuçlanır inşallahÖyle mi o zaman şimdiden hayırlı yolculuklarBiz bu sefer evdeyiz ve pek bayram gibi olmayacak
Eşimde çalışıyor zaten
![]()
Amin canım çok teşekkür ederimCanları sağolsun nevram sevdiklerin yanındaya bu bile bayram , rabbım agız tadını bozmasın gönlüyün muradını versin , tayin konusuda hayırlı sonuçlanır inşallah![]()
Vonkam eşinede şifalar dilerim ..Olsun :) tesekkur ederim![]()
Ben aylarca genç sandımPastalar konusundaydi sanirim. Sizinle kendi yasitimla konusur gibi konusmusum utandim valla. Ha yasli falan da demek istemedim burda yanlis anlasilmasin :)
Bireh bireh zaten gencim yahu , görende gerçekten yaşlı sanacakBen aylarca genç sandım![]()
Cok tesekkur ederim abla. Amin insallah herkesin ginlunde ne varsa o kabul olsun insallah :)Vonkam eşinede şifalar dilerim ..
Rabbım şu mübarek gecede dualarınız kabul olsun inşallah ..