Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Yok o kadar değil ama bensiz yapamıyor...Okul açılınca ne yapacağız bilmiyorum..:KK53:
Yeni arkadaslari falan gorunce alisir nasilsa. Hepimiz oyle olmadik mi :) butunuyle size muhtac yasi itibariyle buyudukce yeni arkadaslar edindikce normallesir merak etmeyin bence ;)

Yeni arkadaslari falan gorunce alisir nasilsa. Hepimiz oyle olmadik mi :) butunuyle size muhtac yasi itibariyle buyudukce yeni arkadaslar edindikce normallesir merak etmeyin bence :KK66:
İnşaallah canım:KK19:Bizim tayin durumu var:(Henüz belli olmadı:KK14:Bayram sonu belli olursa ve tayin çıkarsa ,mecburen okul değişikliği olacak:KK14:Bu beni ürkütüyor..:KK51:

İnşaallah canım:KK19:Bizim tayin durumu var:KK43:Henüz belli olmadı:KK14:Bayram sonu belli olursa ve tayin çıkarsa ,mecburen okul değişikliği olacak:KK14:Bu beni ürkütüyor..:KK51:
Hersey yoluna girer insallah. Bence sıkmayin caninizi stres hastalik getirir abla. Su akar yolunu bulur derlerm hersey olacagina varir nasilsa. Akisina birakin bence :)

Hersey yoluna girer insallah. Bence sıkmayin caninizi stres hastalik getirir abla. Su akar yolunu bulur derlerm hersey olacagina varir nasilsa. Akisina birakin bence :)
İnşaallah canım:KK200:Aslında önceleri daha çok takıyordum,bende biraz akışına bıraktım..Ama iş gerçek olursa ne düşünürüm bilmiyorum:KK53:

İnşaallah canım:KK200:Aslında önceleri daha çok takıyordum,bende biraz akışına bıraktım..Ama iş gerçek olursa ne düşünürüm bilmiyorum:KK53:
Duruma gore hareket edilir zaten kasmayin yinede. rabia abla, nana, deynep abla yardima gelir hem :D

Onlar gelene kadar ben taşınırım:KK70:Taşınmak sorun değil zaten,ben okul durumunu problem yapıyorum..:skandal:
E nakil yapilir abla. Cocuklar mecburen bir alisma surecinden gecekler. Yeni sehir, yeni ev, yeni bir hayat ve okul elbetteki alisma sureci gerektirir. Siz atlatirsiniz yahu korkmayin :) cagiririm bak rabia ablayi :D

E nakil yapilir abla. Cocuklar mecburen bir alisma surecinden gecekler. Yeni sehir, yeni ev, yeni bir hayat ve okul elbetteki alisma sureci gerektirir. Siz atlatirsiniz yahu korkmayin :) cagiririm bak rabia ablayi :KK70:
Anlatınca ne kolay geliyor,inşaallah öyle olur:70:
rabia01 rabia01 Almanya'dan gelene kadar ben 2 .eve geçerim:70:

Back
X